Sikkens Kleurenwaaiers

Van hoog naar laag sorteren
 1. Sikkens Kleurenkaart - Rijks Kleuren
  Sikkens Kleurenkaart - Rijks Kleuren
  4.3 out of five star rating on Trustpilot
  3 reviews
  Kortingsprijs Adviesprijs
 2. Sikkens Kleurenwaaier - 5051 Color Concept Waaier
  Sikkens Kleurenwaaier - 5051 Color Concept Waaier
  4 out of five star rating on Trustpilot
  1 reviews
  Kortingsprijs Adviesprijs
 3. Sikkens Kleurenkaart: Authentieke Kleuren
  Sikkens Kleurenkaart: Authentieke Kleuren
  2 out of five star rating on Trustpilot
  5 reviews
  Kortingsprijs Adviesprijs
Van hoog naar laag sorteren

Sikkens kleurenwaaier

Een Sikkens kleurenkaart bevat alle kleuren waarin je de verf van dit merk kunt laten mengen. Een kleurenwaaier van Sikkens is online te vinden, maar er is geen betere manier om zicht op de kleuren te krijgen door de echte Sikkens kleurstalen te bekijken. Sikkens behoort al decennialang tot de beste en meest populaire verfmerken. Dit merk staat garant voor kwaliteit. Niet voor niets zijn producten zoals de Sikkens Rubbol XD High Gloss of de Sikkens Alphacryl Pure Mat SF zo geliefd onder onze klanten. Er zijn veel Sikkens verf kleuren om uit te kiezen, waaronder de Rijks kleuren van dit merk. Ontdek het zelf en schaf een Sikkens kleurenwaaier aan.

Sikkens kleurenwaaier gratis online bekijken

Online zijn er voorbeelden te vinden van de Sikkens kleuren die je in een waaier aantreft. Ook wij bieden je een online kleurenwaaier aan bij ieder Sikkens product. Dergelijke waaiers zijn bedoeld ter indicatie van de kleur, en maken het mogelijk om de kleur te kiezen waarin je jouw verf wilt laten mengen door ons. Tegelijkertijd waarschuwen wij altijd dat online waaiers ter referentie zijn en niet de meest accurate weergave geven van de kleuren van Sikkens. Beeldschermen vervormen de kleuren. Zo kunnen Sikkens kleuren er per scherm anders uitzien door de instellingen. Een echte Sikkens kleurenwaaier geeft je de meest waarheidsgetrouwe weergave van de kleuren van dit merk.

De Sikkens kleuren van 2021

De Sikkens kleur van 2021 is Brave Ground. Deze kleur werd door AkzoNobel uitgeroepen tot de kleur van het jaar. Brave Ground is een bruine kleur met een aardse uitstraling. Volgens AkzoNobel is voor deze kleur gekozen omdat we, door de onzekere tijden waarin we leven, behoefte hebben aan aardse kleuren die ons verbinden met de natuur en de aarde. Kleuren die ons met beide benen op de grond zetten en die betrouwbaarheid uitstralen.

Brave Ground kan uitstekend met andere tinten gecombineerd worden en de uitstraling van de kleur hangt af van het moment van de dag. Hierdoor is het een veelzijdige kleur die je op diverse manieren kunt inzetten. Kortom, een prima keuze als kleur van het jaar.

Sikkens Rijks kleuren en andere kleurenwaaiers

De meest complete verzameling van Sikkens kleuren is de Sikkens 5051 kleurenwaaier. Hierin ontdek je alle kleuren waarin je jouw Sikkens verf kunt laten mengen. Maar dit merk biedt nog meer waaiers aan. Zo zijn er de Sikkens Rijks kleuren, ook wel bekend als de Sikkens Rijksmuseum kleuren. Deze tinten zijn in samenwerking met het Rijksmuseum samengesteld. Deze Rijks kleuren van Sikkens zijn terug te vinden in de Sikkens Rijks kleurenwaaier. Tot de Rijks kleuren behoren onder meer Rijks warm grijs, Rijks puur groen, Rijks zacht terra, Rijks oker, Rijks bruin en nog veel meer tinten. Daarnaast zijn er nog de Sikkens Authentieke Kleuren.

Sikkens kleurenwaaier bestellen bij verfkopen.be

Via onze website kun je Sikkens waaiers bestellen. Deze waaiers bevatten de mooiste Sikkens muurverf kleuren van nu. Dit merk staat bekend om hun verven van hun professionele kwaliteit, maar ook de veelzijdigheid qua tinten is voor veel klanten een goede reden om de verven van dit merk aan te schaffen. Bovendien is het kiezen van de juiste kleur essentieel. Specifieke tinten vallen niet alleen bij je in de smaak, maar ze sluiten daarnaast uitstekend aan op de andere kleuren van je interieur. Binnen een Sikkens kleurenkaart ontdek je het.