Tot 10% extra kassakorting op alles!
v.a. €150 = 5% | v.a. €200 = 7,5% | v.a. €250 = 10% 

Tot 10% extra kassakorting op alles! | v.a. €150 = 5% | v.a. €200 = 7,5% | v.a. €250 = 10%

Masking tape Paars

Van hoog naar laag sorteren
 1. 3 plus 1 gratis
  ProGold Maskingtape - Paars
  ProGold Maskingtape - Paars
  4.2 out of five star rating on Trustpilot
  4 reviews
  Vanaf
 2. Tesa Precision Maskingtape Sensitive - 4333
  Tesa Precision Maskingtape Sensitive - 4333
  4.6 out of five star rating on Trustpilot
  7 reviews
  Vanaf
 3. 3M Scotch Afplaktape 2071 Paars
  3M Scotch Afplaktape 2071 Paars
  out of five star rating on Trustpilot
  0 reviews
  Vanaf
 4. Outlet
  Verfwinkel.nl Maskingtape Paars
  Verfwinkel.nl Maskingtape Paars
  4.2 out of five star rating on Trustpilot
  5 reviews
  Vanaf Adviesprijs
 5. Kip Schilderstape Behang - 309 Lila
  Kip Schilderstape Behang - 309 Lila
  5 out of five star rating on Trustpilot
  2 reviews
  Vanaf
 6. Kip Washi-Tec - 3309 Lila
  Kip Washi-Tec - 3309 Lila
  5 out of five star rating on Trustpilot
  2 reviews
  Vanaf
 7. HPX Maskingtape Paars - 4800
  HPX Maskingtape Paars - 4800
  out of five star rating on Trustpilot
  0 reviews
  Vanaf
Van hoog naar laag sorteren

Afplaktape Paars

Paarse afplaktape kopen bij Verfwinkel.nl

Afplaktape in het paars is één van de varianten die je kunt bestellen bij Verfwinkel.nl. Deze paarse tape heeft deze kleur niet zomaar gekregen. Hiermee wordt aangegeven dat deze afplaktape geschikt is voor het afplakken van gevoelige, kwetsbare of delicate ondergronden. Hierbij kun je denken aan een muur die net gestuct is, een wand die net geverfd is, gipsplaten en behang. Schilderstape in het paars heeft een lage kleefkracht, wat voorkomt dat de ondergrond blijft plakken aan de tape. Paarse schilderstape kan alleen binnen gebruikt worden. Meer weten? Bekijk dan ons volledige assortiment afplaktape

Voor welke toepassingen gebruik je paarse afplaktape?

Dankzij de lage kleefkracht is een afplaktape in het paars bij uitstek geschikt voor kwetsbare ondergronden. De lage kleefkracht is essentieel, want er moet voorkomen worden dat de gevoelige ondergrond aan de tape blijft plakken. Daarom is dit de perfecte afplaktape op behang. Het behang wordt van bescherming voorzien, terwijl je er tegelijkertijd zeker van bent dat je het behang niet beschadigd als je de paarse afplaktape gaat verwijderen. Masking tape in het paars is ook perfect voor recent gestucte muren, wanden die net van verf zijn voorzien en kwetsbare ondergronden zoals gipsplaten. Naast paarse tape is er ook roze tape. Net een andere kleur, maar ook geschikt voor delicate oppervlakken.

Welke paarse afplaktape aanbieding kies je?

Binnen ons ruime aanbod zijn paarse afplaktapes verkrijgbaar van de beste merken van dit moment. Een goed voorbeeld hiervan is deze Kip Afplaktape Paars. Deze Kip 309 Masking Tape Paars is in twee maten verkrijgbaar en ideaal voor allerlei kwetsbare ondergronden. De lage kleefkracht voorkomt dat je per ongeluk de ondergrond beschadigd tijdens het verwijderen van de paarse afplaktape. Dit product draagt bij aan het maken van messcherpe verfranden. Sowieso is Kip één van de beste merken van dit moment op het gebied van afplaktape.

Nog zo’n topper op het gebied van afplaktape is 3M. Deze 3M Afplaktape Paars kan zonder problemen op een gevoelige ondergrond geplaatst worden. Deze tape laat geen lijmresten achter, is Uv-bestendig, kan gebruikt worden voor zowel verf op waterbasis als op terpentinebasis en draagt bij aan het creëren van scherpe verflijnen. Tot slot is er deze Tesa Afplaktape Paars, alhoewel het eerder roze van kleur is. Dit Tesa Sensitive product helpt je om strakke lijnen op kwetsbare ondergronden te maken. Bestel nu jouw paarse afplaktape via onze webshop.