10% extra korting op muurverf met code: MUUR-10 (bij besteding vanaf €150,-)

10% extra korting op muurverf met code: MUUR-10/ Geldig bij besteding vanaf €150,- (code toepassen in winkelwagen)

Tegelverf

Van hoog naar laag sorteren
 1. Histor Perfect Finish Wandtegels Zijdeglans - Wit
  Histor Perfect Finish Wandtegels Zijdeglans - Wit
  4.9 out of five star rating on Trustpilot
  27 reviews
  Vanaf Adviesprijs
 2. Flexa Mooi Makkelijk Vloeren & Trappen
  Flexa Mooi Makkelijk Vloeren & Trappen
  out of five star rating on Trustpilot
  reviews
  Vanaf Adviesprijs
 3. Histor Kleurbedenktijd
  Histor Perfect Finish Wandtegels Zijdeglans - Ral 9010
  Histor Perfect Finish Wandtegels Zijdeglans - Ral 9010
  5 out of five star rating on Trustpilot
  1 reviews
  Vanaf Adviesprijs
 4. Histor Kleurbedenktijd
  Histor Perfect Finish Wandtegels - Zijdeglans
  Histor Perfect Finish Wandtegels - Zijdeglans
  5 out of five star rating on Trustpilot
  4 reviews
  Vanaf Adviesprijs
Van hoog naar laag sorteren

Tegelverf

Tegelverf voor binnen en buiten

Soms heb je ineens zin om de badkamer, de toilet of de keuken een nieuwe uitstraling te geven. Als je bijvoorbeeld uitgekeken bent op de gekleurde tegels in de badkamer. Gelukkig is er tegenwoordig tegelverf en ook nog eens in verschillende kleuren. Hiermee kun je vloertegels verven, maar ook de badkamertegels schilderen. Met deze tegelverf heb je veel nieuwe mogelijkheden.

Wat is Tegelverf?

Tegelverf heeft een uitstekende hechting en is geschikt voor alle wandtegels verven. Je kunt bijvoorbeeld de keuken tegels verven, de wc-tegels verven, vloertegels verven of de badkamertegels schilderen. Ook voor vloertegels verven is er speciale verf. De 2 componenten tegelverf heeft een uitstekende hechting en is kras- en stootvast. In ons assortiment vind je tegelverf van een goede kwaliteit, zoals Histor tegelverf. Het is kant-en-klaar te kopen in een aantal basis tegelverf kleuren, zoals tegelverf zwart en tegelverf grijs.

Waarvoor gebruik je het?

De Histor tegelverf gebruik je voor wandtegels verven, je kunt zelfs de voegen verven als je dat wilt. Met de tegellak kun je bijvoorbeeld de badkamertegels schilderen in een andere kleur of de keuken tegels verven in dezelfde kleur om ze een opfrisbeurt te geven. Wc-tegels verven behoort ook tot de mogelijkheden. Vloertegels verven kan ook, maar vraagt een andere aanpak.

Hoe werkt het?

Voor het aanbrengen van de tegellak moet je eerst de tegels ontvetten. Een beetje opschuren en dan drogen, kapotte tegels vervangen en afdekken wat je niet wilt verven. Zorg bij het tegels verven voor ventilatie, maar vermijd tocht. Als je begint met de tegels verven, begin eerst met de voegen en de randen. Breng daarna de tegellak royaal aan en verf eerst verticaal, daarna horizontale banen. Werk van boven naar beneden. Wacht altijd minimaal 24 uur voor het aanbrengen van de volgende laag en schuur vooraf eerst licht op.

Welke tegelverf kleuren zijn er?

Op zoek naar gekleurde tegelverf of zwarte tegelverf? Histor tegelverf is er in verschillende kleuren, waaronder tegelverf zwart, tegelverf antraciet en tegelverf grijs. Bijvoorbeeld voor de badkamer. Voor wandtegels verven of voegen verven, kun je een kleur kiezen die je het meeste aanspreekt. De 2 componenten tegelverf zorgt na de tegels ontvetten voor een goede dekking, het maakt niet uit of de bestaande tegels gekleurde tegels zijn of witte tegels.

Tegelverf bestellen bij Verfwinkel.nl

Tegelverf bestellen? Tuintegels verven, vloertegels verven met betonverf, tegelverf keuken of tegelverf vloer, we hebben het allemaal. In onze overzichtelijke webshop kun je de verschillende soorten verf, zoals tegelverf vloer of wand, voor binnen of buiten vinden. Verfadvies nodig voor bijvoorbeeld grindtegels verven of stoeptegels verven? Onze deskundige klantenservice staat voor je klaar. Wil je morgen betontegels verven? Er wordt snel geleverd en onze prijs is altijd scherp.

Tegelvloeren schilderen

Een bestaande tegelvloer schilderen, is weer wat anders dan de keuken tegels verven. Voor bijvoorbeeld de badkamer vloertegels verven of de douchevloer verven heb je eerst een warmwaterbestendige 2 componenten tegelverf als grondverf nodig. Badkamer vloertegels verven of een douchevloer verven vraagt nu eenmaal meer bescherming dan wand wc-tegels verven. Dit kan over de gekleurde tegels heen. Net zoals bij de tegelverf voor keuken wanden moet je eerst de tegels ontvetten.

Verder heeft een bestaande tegelvloer schilderen dezelfde behandelwijze als voor de badkamer of keuken. De verf voor vloeren is er in fraaie tegelverf kleuren. Je kunt ook de voegen van de bestaande tegelvloer schilderen.