• Grootste assortiment van Nederland
 • Koop online tot 50% goedkoper
 • Snelle verzending
 • Verzendkosten België €7,50

Viltrollers

Van hoog naar laag sorteren
 1. Meesterhand Lakviltroller
  Meesterhand Lakviltroller
  Vanaf Normale prijs
 2. Anza Viltroller - Vilt Elite Dun
  Anza Viltroller - Vilt Elite Dun
  Vanaf Normale prijs
 3. Anza Lakset VILT - 5 delig
  Anza Lakset VILT - 5 delig
 4. ProGold Verfroller - Vilt
  ProGold Verfroller - Vilt
  Vanaf Normale prijs
 5. ProGold Verfroller - Lak
  ProGold Verfroller - Lak
  Vanaf Normale prijs
Van hoog naar laag sorteren

Viltrollers

Uitgekeken op het kleurtje van de muren in jouw interieur? Of misschien heb je net een nieuwe woning gekocht en zijn de muren nog maagdelijk blank. Hoe dan ook is een likje verf dan geen slecht idee. Om die klus tot een goed einde te brengen heb je niet alleen verf nodig, maar ook materiaal zoals verfrollers. Bij Verfwinkel.nl vind je alle mogelijke soorten en maten verfrollers van structuurverfrollers tot de gekende viltroller. Deze laatste lakrol is de meest gebruikte lakviltroller op de markt.

De viltroller

Er zijn tientallen soorten verfrollers op de markt die elk hun eigen specialiteit en kwaliteiten hebben. Een viltroller is eeen type roller met een korte en zachte vacht. Het is een lakrol die je kunt gebruiken voor het verven met alkyd en acrylverf en heeft als grote voordeel dat hij heel veel verf opneemt. Dat betekent ook dat het eindresultaat ontzettend glad is. Dit in tegenstelling tot veel andere rollers.

Andere types rollers

De muur een nieuw kleurtje geven? Dan is het soms moeilijk om door het bos de bomen nog te zien wat betreft de veelheid aan verfrollers. Zo zijn er schuimrollers die een groot volume aankunnen, maar waar je best niet te hard op drukt om het zogenaamde sinaasappelhuidje te vermijden. Zo zijn er vachtrollers die bedoeld zijn voor het aanbrengen van muurverf met structuur. Zo is er de structuurroller voor de nabehandeling van structuurverf. En natuurlijk is er ook de parketlakroller voor het rollen van parketlak.

De veelzijdigheid van een hoogwaardige viltroller

Een kwalitatief hoogstaande viltroller in huis gehaald zoals een Anza viltroller? Dan heb je de perfecte tool in handen om zowel verven op water- als op terpentinebasis aan te brengen. Daar stopt het echter nog lang niet. Met een dergelijke viltroller kan je ook beits, vernis, coatings en 2 componentenlakken aanbrengen. Een veelzijdigheid die niet te onderschatten valt. Een goede tip is om voor het gebruik van de roller even met schilderstape over de roller te gaan. Op deze manier zorg je ervoor dat je een pluisvrije afwerking hebt. Een hoogwaardige roller zoals de Anza viltroller heeft bovendien een draai mechanisme om extra comfort tijdens de werkzaamheden te garanderen.

Ons assortiment

Een kwaliteitsvolle viltroller of lakviltroller op de kop tikken? Bij verfwinkel.nl vind je elk type lakrol terug geschikt voor elke klus. Zo hebben wij de hoogwaardige Anza viltrollers in het assortiment, maar ook opties voor wie met een kleiner budget zit. De viltroller is de roller die het vaakst gebruikt wordt tijdens het verven en door professionals en mag dan ook niet in jouw gereedschapskist ontbreken. Naast de rollers vind je bij verfwinkel.nl ook alle mogelijke kleuren verf terug en dat in originele kleurpasta’s en met het nodige verftechnische advies. Heb je het idee gekregen om de muur te verven en wil je daar geen seconde meer mee wachten? Ook dan zit je bij verfwinkel.nl goed dankzij de razendsnelle levertijden. Wij bieden avondlevering aan en de garantie dat voor 23:59 besteld de volgende dag voor de deur betekent.