• Particulier
  • Zakelijk
menu
0

Advies

Unieke bezorgservice van Verfkopen.be

Belangrijke wijziging bezorging PostNL vanaf 16 maart
Vanaf 16 maart tekent de PostNL bezorger (na toestemming van de ontvanger) voor ontvangst. Dit doet postNL om het contact tussen mensen te minimaliseren. De PostNL bezorger vraagt de ontvanger om de laatste 3 cijfers van het legitimatiebewijs en noteert deze in het handtekeningveld.


Kwaliteit in product en logistiek
Verf van Verfkopen.be is van professionele A-kwaliteit. Die kwaliteitsverf moet ook in de beste conditie aankomen. Je ontvangt de producten via onze partner Post.NL. Dit om te garanderen dat jouw bestelling in topconditie en op tijd wordt bezorgd.

Hoe werkt onze bezorgservice?
Zodra de bestelling in onze webshop is afgerond en betaald, ontvang  je een bevestigingsmail met alle gegevens.Tevens ontvang je van Post nl een mail met daarin een Track en Trace code.  Verfkopen.be verzendt de bestelling in extra stevige verpakkingen om beschadiging bij transport uit te sluiten. Heb je de bestelling op werkdagen vóór 16:00 uur geplaatst, dan ontvang je het pakketje binnen twee werkdagen. Bestellingen die vrijdag na 16.00 uur en gedurende het weekend worden besteld, worden direct verwerkt en maandag verstuurd. Voor het bezorgen buiten Nederland berekenen wij een bezorgtarief, welke per land kan verschillen.

Bezorgkosten voor bestellingen binnen Belgie met PostNL: 7,50 euro. 
Bezorgkosten voor bestellingen binnen Nederland met PostNL : Standaard 4,50 euro en gratis bij een orderwaarde vanaf 50 euro.  
Bezorgkosten voor bestellingen binnen Nederland met Same Day Delevery :  4,50 euro en 1,99 euro bij een orderwaarde vanaf 50 euro.

Bezorgen met Same Day Delivery
Het is NIET mogelijk om via Verfkopen.be te bestellen met Same Day Delivery. Deze bezorgoptie is alleen mogelijk voor bestellingen binnen Nederland.

Levertijden
Bijna alle producten op onze website hebben wij op voorraad, waardoor wij in de meeste gevallen alle bestellingen die voor 16:00 uur zijn gedaan en voldaan nog dezelfde dag versturen
Indien dit voor een artikel niet het geval is, staat de levertijd duidelijk bij vermeld bij het product.

Niet thuis bij bezorgen
Als je niet thuis bent, dan neemt de bezorger het pakket weer mee.  Je krijgt een brief in je brievenbus met de vermelding dat je het pakket bij het dichtstbijzijnde PostNL-punt kunt afhalen. Het PostNL Afhaalpunt bewaart jouw pakket een week. Als je niet binnen deze periode je pakket afhaalt bij het PostNl Afhaaltpunt, dan wordt het pakket teruggestuurd naar Verfwinkel.nl. 

Vragen over de bestelling of levering?
Controleer na ontvangst altijd of de bestelling in orde is. Mocht er door bijzondere omstandigheden iets niet helemaal zijn zoals besteld, dan kun je contact opnemen met onze Verfkopen.be Klantenservice. Zij helpen je graag verder!

Top