Tot 10% extra kassakorting op alles!
v.a. €150 = 5% | v.a. €200 = 7,5% | v.a. €250 = 10% 

Tot 10% extra kassakorting op alles! | v.a. €150 = 5% | v.a. €200 = 7,5% | v.a. €250 = 10%

Isolerende Muurverf

Van hoog naar laag sorteren
 1. Alabastine 2in1 Muurverf Vochtige Muren en Kelders wit
  Alabastine 2in1 Muurverf Vochtige Muren en Kelders wit
  4.4 out of five star rating on Trustpilot
  11 reviews
  Vanaf Adviesprijs
 2. Sigma Kleurgarantie
  Sigma StainAway Matt - Muurverf
  Sigma StainAway Matt - Muurverf
  4.9 out of five star rating on Trustpilot
  7 reviews
  Vanaf Adviesprijs
 3. Alabastine 2in1 Muurverf Vlekken - Wit
  Alabastine 2in1 Muurverf Vlekken - Wit
  5 out of five star rating on Trustpilot
  2 reviews
  Vanaf Adviesprijs
 4. Brander Brava Isotex - Lichte kleuren
  Brander Brava Isotex - Lichte kleuren
  4.5 out of five star rating on Trustpilot
  4 reviews
  Vanaf Adviesprijs
 5. Zinsser Watertite
  Zinsser Watertite
  out of five star rating on Trustpilot
  0 reviews
  Vanaf Adviesprijs
 6. Histor Perfect Base Muurverf Vlekisolerend - Wit
  Histor Perfect Base Muurverf Vlekisolerend - Wit
  3.6 out of five star rating on Trustpilot
  5 reviews
  Vanaf Adviesprijs
 7. Glidden Isotex Matt
  Glidden Isotex Matt
  out of five star rating on Trustpilot
  0 reviews
  Vanaf Adviesprijs
 8. Sigma Kleurgarantie
  Sigma Renomat Matt - Muurverf
  Sigma Renomat Matt - Muurverf
  5 out of five star rating on Trustpilot
  2 reviews
  Vanaf Adviesprijs
 9. Sikkens Alpha Isolux - Isolerende Muurverf
  Sikkens Alpha Isolux - Isolerende Muurverf
  out of five star rating on Trustpilot
  0 reviews
  Vanaf Adviesprijs
Van hoog naar laag sorteren

Isolerende Muurverf

Isolerende muurverf kopen bij Verfwinkel.nl

Isolerende muurverf is het ideale product voor iedereen die zijn muren langer mooi wil houden. Deze producten beschikken over beschermende eigenschappen die voorkomen dat vocht of vuil door de muur heen kan komen. Dit moet niet verward worden met thermisch isolerende muurverf, wat ervoor zorgt dat een ruimte beter zijn warmte vast kan houden. Een isolerende muurverf gaat vlekken tegen. Watergevoelige ondergronden worden afgesloten. Het kan tegen allerlei soorten vuil gebruikt worden, waaronder nicotine aanslag. Bestel nu jouw isolatie verf bij Verfwinkel.nl:

 • Scherper geprijsde isolatie muurverf ontdek je nergens anders.
 • Isolerende latex is in allerlei soorten en maten verkrijgbaar, waaronder isolerende verf voor de binnenmuur en isolerende verf voor de buitenmuur.
 • Laat jouw isolerende saus mengen in de kleur die jij voor ogen hebt. Onze hoogwaardige kleurenpasta’s zorgen voor een oogverblindende verfkleur.
 • Hoe isolerend is de verf? Dit zijn allemaal producten met een hoog isolerend vermogen.
 • Voor 16:00 uur besteld = dezelfde dag verstuurd. gebruik jouw isolerende verf meteen.
 • Binnen Nederland gratis verzending bij bestellingen van €50 of meer.
 • Ontdek bij Verfwinkel.nl de beste isolerende muurverf korting.

Isolerende verf in alle soorten en kleuren

Een isolerende muurverf pas je voornamelijk toe op plekken waar muren een grotere kans hebben om te maken te krijgen met vocht of vuil. Met dit product voorkom je dat dergelijke vlekken door de muur heen komen. Alhoewel er ook isolerende verf voor buitenmuren te vinden is binnen ons aanbod, ligt de focus op producten voor binnen. Deze producten kunnen toegepast worden op ondergronden zoals beton, gipsplaten, glasweefsel, hout, metselwerk, minerale ondergronden, pleisterwerk, steen en stucwerk. Maak gebruik van de filters aan de linkerkant van deze categoriepagina om sneller de juiste isolerende muurverf voor jouw verfklus te vinden.

Naast isolerende verf kun je bij ons ook terecht voor producten zoals isolerende grondverf en isolerende voorstrijk. Deze producten vormen een grondlaag die vuil en vochtplekken tegengaat. Sommige producten zijn in vaste kleuren verkrijgbaar, maar er zijn ook isolerende muurverven waarbij je ruim de keuze hebt op het gebied van de verfkleur. Bij Verfwinkel.nl bestel je eenvoudig en snel verf in de kleur die jij voor ogen hebt. Ga naar de productpagina, kies een hoeveelheid en bekijk vervolgens via de online kleurenwaaier welke kleur je het mooist lijkt. Selecteer deze kleur, bestel jouw verf en onze specialisten mengen deze kleur voor je.

Isolerende muurverf voor allerlei toepassingen

Zowel binnen als buiten zijn er toepassingen waarvoor isolerende muurverf gebruikt kan worden. Een goed voorbeeld hiervan is de kelder. Deze ruimte binnen je woning is vochtiger dan gemiddeld. Je hebt daarom muurverf nodig die hiertegen bestand is en vochtvlekken voorkomt. De badkamer is een ander bekend voorbeeld van een vertrek die vochtiger is dan andere ruimtes. Ook hier kan een isolerende muurverf je van dienst zijn. Isolerende muurverf kan gebruikt worden op muren en plafonds, maar ook op plaatmaterialen zoals gipsplaten. De isolerende verf voorkomt dat water door de verf kan dringen. Zo wordt schade aan de ondergrond tegengegaan.

Isolatieverf van bekende merken zoals Alabastine, Histor, Sigma, Sikkens, Boonstoppel en meer

Verfwinkel.nl beschikt over een uitgebreid aanbod aan isolatieverven. De beste merken van dit moment bestel je hier tegen de scherpste prijzen. Genoeg reden om alles voor jouw verfklus te bestellen bij ons. Er zijn een hoop populaire merken binnen ons aanbod te vinden die garant staan voor een hoge kwaliteit. Een goed voorbeeld hiervan is Alabastine, met onder meer isolerende verf die geschikt is voor kelders en vochtige muren. Ook bekende merken als Histor, Sigma, Sikkens, Boonstoppel, Brander, Bolivia, Classidur, Glidden, ProGold en Zinsser hebben hun eigen isolerende producten. Neem gerust een kijkje binnen ons aanbod en ontdek zelf welke merken bij ons verkrijgbaar zijn.

Welke isolerende muurverf aanbieding kies jij?

Isolerende muurverf is in allerlei soorten en maten verkrijgbaar bij Verfwinkel.nl. Het aanbod is enorm. Twijfel je wat het beste product is voor jouw klus? Hieronder hebben onze verfspecialisten een aantal van de beste isolerende muurverf producten van dit moment voor je op een rij gezet:

Alabastine 2in1 Muurverf Vochtige Muren en Kelders Wit is een vochtwerend product dat vlekken isoleert en geschikt is voor vochtige ruimtes. Bijkomend voordeel van deze isolerende verf is dat in de meeste gevallen één afwerklaag voldoende is. Dat komt doordat dit een voorstrijk en muurverf in één is.

Sigma StainAway Matt – Muurverf is een aanzetvrije, goed dekkende, geurvrije, niet vergelende verf die vlekken isoleert. Dit product is prettig te verwerken, heeft een lange opentijd, is overschilderbaar en kan met een verfspuit aan worden gebracht. Isoleert doorslaggevoelige vlekken zoals nicotine, rook, roet, waterkringen, koffie- en theevlekken.

Brander Brave Isotex – Lichte Kleuren is een goed dekkend en spanningsarm product dat vlekken isoleert. Deze muurverf kan voor renovatie- en onderhoudswerk ingezet worden en levert een eindresultaat van een professionele schilderskwaliteit op.

Sikkens Alpha Isolux SF – Isolerende Muurverf is een gebruiksklaar product dat geurarm, oplosmiddelvrij en dampdoorlatend is. Deze muurverf isoleert vlekken, is van een professionele schilderskwaliteit en kan toegepast worden op allerlei ondergronden tegen verschillende soorten aanslag en vervuiling.

Glidden Isotex Matt is een isolerende, watergedragen, schrobbare, niet vergelende muurverf die prettig te verwerken is en niet vergeelt. Dit product beschikt over een hoge dekkracht. Deze muurverf is op waterbasis en kan op verschillende minerale ondergronden worden aangebracht.

Alabastine Muurverf Vlekken Spray is een isolerende spray die meteen gebruiksklaar is en voor een goede dekking zorgt. Zonder kwast of roller kun je verkleuringen op een muur bijwerken. Voor grotere vlekken wordt aangeraden om voor een normale verf in plaats van een spray te kiezen.

Wat is isolerende muurverf?

Isolerende muurverf beschikt over beschermende en isolerende eigenschappen waarmee voorkomen wordt dat vuil en vochtvlekken door de eindlaag heen kunnen komen. Dat is ideaal voor ondergronden die gevoelig zijn voor water of verschillende soorten vuil.

Is er ook isolerende voorstrijk?

Ja, ook producten als isolerende grondverf en isolatie voorstrijk zijn terug te vinden binnen het ruime aanbod van Verfwinkel.nl.