ACTIE! 5% EXTRA korting op alles met code KLUS-5 (t/m 24 mei bij besteding vanaf €50,-)

 • Grootste assortiment van België
 • Koop online tot 50% goedkoper
 • Snelle verzending
 • Gratis verzending vanaf €50,- (binnen België)

Plamuur 1K

Van hoog naar laag sorteren
 1. Alabastine Superieure Muurvuller
  Alabastine Superieure Muurvuller
  Vanaf Normale prijs
 2. Alabastine Supersterk Vuller - Steen
  Alabastine Supersterk Vuller - Steen
  Vanaf Normale prijs
 3. Jansen Lakplamuur - Synthetisch
  Jansen Lakplamuur - Synthetisch
  Vanaf Normale prijs
 4. Jansen Snelplamuur - Synthetisch
  Jansen Snelplamuur - Synthetisch
  Vanaf Normale prijs
 5. Jansen Acryl Snelplamuur
  Jansen Acryl Snelplamuur
  Vanaf Normale prijs
 6. Polyfilla Pro F210 - Lichtgewicht Vulmiddel
  Polyfilla Pro F210 - Lichtgewicht Vulmiddel
  Vanaf Normale prijs
 7. Polyfilla Pro W110 - Lakplamuur
  Polyfilla Pro W110 - Lakplamuur
  Vanaf Normale prijs
 8. Polyfilla Pro W100 - Watergedragen Plamuur
  Polyfilla Pro W100 - Watergedragen Plamuur
  Vanaf Normale prijs
 9. Alabastine MDF Vuller
  Alabastine MDF Vuller
  Vanaf Normale prijs
 10. Red Devil OneTime
  Red Devil OneTime
  Vanaf Normale prijs
 11. Red Devil OneTime Beton
  Red Devil OneTime Beton
  Vanaf Normale prijs
 12. Beissier Aguaplast Fibra
  Beissier Aguaplast Fibra
  Vanaf Normale prijs
 13. Alabastine Allesvuller - Poeder
  Alabastine Allesvuller - Poeder
  Vanaf Normale prijs
 14. Alabastine Snelplamuur - 125 ml (Tube)
  Alabastine Snelplamuur - 125 ml (Tube)
  Kortingsprijs Normale prijs
 15. Alabastine Extra Allesvuller Hout
  Alabastine Extra Allesvuller Hout
  Vanaf Normale prijs
 16. Alabastine Allesvuller Kant&Klaar - Tube
  Alabastine Allesvuller Kant&Klaar - Tube
  Vanaf Normale prijs
 17. Bolivia Rapid Plamuur
  Bolivia Rapid Plamuur
  Vanaf Normale prijs
 18. Bolivia Synthetisch Lakplamuur
  Bolivia Synthetisch Lakplamuur
  Vanaf Normale prijs
 19. Bolivia Aqua Kwastplamuur
  Bolivia Aqua Kwastplamuur
  Vanaf Normale prijs
 20. Bolivia Acrylplamuur Rapid
  Bolivia Acrylplamuur Rapid
  Vanaf Normale prijs
 21. Bolivia Acryl Lakplamuur
  Bolivia Acryl Lakplamuur
  Vanaf Normale prijs
 22. Alabastine Grote Gatenvuller - Poeder
  Alabastine Grote Gatenvuller - Poeder
  Vanaf Normale prijs
 23. Alabastine Extra Allesvuller Steen
  Alabastine Extra Allesvuller Steen
  Vanaf Normale prijs
 24. Alabastine Allesvuller Kant&Klaar - Pot
  Alabastine Allesvuller Kant&Klaar - Pot
  Vanaf Normale prijs
 25. Beissier Aguaplast Fill & Finish
  Beissier Aguaplast Fill & Finish
  Vanaf Normale prijs
 26. Beissier Aguaplast Top Finish
  Beissier Aguaplast Top Finish
  Vanaf Normale prijs
 27. Alabastine Lakplamuur - Tube 225 gram
  Alabastine Lakplamuur - Tube 225 gram
  Kortingsprijs Normale prijs
Van hoog naar laag sorteren

Plamuur 1K

Plamuur is een pasta die wordt gebruikt om gaten en scheuren in pleisterwerk, wandplaat, hout of andere oppervlakken op te vullen. Plamuur zit in een bus of een tube. U kunt het met een speciaal mes aanbrengen. Met plamuur kunt u oneffenheden en kale plekken weghalen. Voor diepere gaten in houtwerk kunt u het beste een 2 componenten plamuur gebruiken.

Bij het onderhoud of een renovatie van je huis zal je af en toe plamuur nodig hebben. Gaten in muren, scheuren, oneffenheden en plekken met houtrot in je kozijnen werk je mooi weg met dit handige vulmiddel. Je herstelt de ontsierende schade en voorkomt een verergering van problemen met rottend hout. Plamuur kun je in verschillende vormen kopen en gebruiken voor tal van reparaties in je woning of bijvoorbeeld aan je auto. Nadat het vulmateriaal goed is uitgehard kun je erover heen schilderen en is er niks meer van de reparatie te zien. 

Waarvoor gebruik je plamuur?

Plamuur gebruik je voor het opvullen van gaten, barsten, kieren en naden. Denk aan beschadigingen aan muren die ontstaan zijn door spijkers en schroeven of het dichtstrijken van andere onvolkomenheden in een oppervlak. Ook wordt het vulmiddel vaak gebruikt om kozijnen met houtrot te repareren. Hiervoor verwijder je eerst de verrotte plekken en de ruimte die ontstaan is, vul je op met houtplamuur. Voor een netjes resultaat werk je hierbij met een plamuurmes. 

Wat heb je nodig om goed te plamuren?

Voordat je aan de slag gaat, is het belangrijk de juiste soort plamuur te kopen. Ook heb je een plamuurmes, een kitpistool en/of doseerpistool nodig om het materiaal aan te brengen en te bewerken. Zorg dat je zowel een klein als een groot plamuurmes hebt, zodat je secuur kan werken. Voor een nette afwerking kun je na het uitharden met schuurpapier de laatste oneffenheden wegschuren. Poets met een doek het stof weg voordat je gaat verven. Als je te maken hebt met houtrot, heb je een hamer en beitel nodig om eerst de rotte stukken hout weg te hakken. Doe dit goed, want als het houtrot niet goed is verwijderd kan het zich verder uitbreiden. Vervolgens kun je het hout plamuren. Na het plamuren en bijwerken met schuurpapier kun je gaan schilderen. Hiervoor heb je kwasten, grondverf en verf voor de toplaag nodig. 

Plamuren met de verschillende vulmiddelen

Als je kleine beschadigingen wilt wegwerken kun je werken met een gewoon plamuurmiddel, zoals lakplamuur. Deze houtplamuur, ook wel acrylplamuur genoemd, wordt met name gebruikt tussen twee verflagen in en is vooral handig om krasjes en lakbeschadigingen in hout te plamuren. Er zijn van lakplamuur varianten verkrijgbaar voor binnen en voor buiten. Heb je te maken met deuken en gaatjes in metaal of polyester? Dan is speciale staalplamuur of polyester plamuur ideaal. De zogenaamde 2 componenten plamuur gebruik je voor de grotere gaten. Bij dit type moet je zelf de twee componenten, te weten het plamuursel en een verharder, in de juiste verhouding mengen. Epoxy plamuur is een extra sterke 2 componenten plamuur en wordt veel gebruikt voor beschadigingen aan boten. Deze staalplamuur is geschikt voor zowel boven als onder de waterlijn. Wil je een wand met veel gaatjes mooi egaliseren? Dan kun je ook kiezen voor een speciale muurvuller. Dit product is te koop als poeder en als kant-en-klare pasta in een tube of pot. De muurvuller droogt snel en dat komt mooi uit als je gauw verder wilt met schilderen. 

Ons assortiment

Bij Verfkopen.be vind je een ruim assortiment materialen om te plamuren. Zo hebben we gereedschappen, zoals kunststof modelleermessen, kitpistolen en doseerpistolen te koop. Je kunt online shoppen en kiezen uit producten van vele topmerken. Koop bij ons je favoriete muurvuller, polyester plamuur, epoxy plamuur, 2 componenten plamuur, lakplamuur en staalplamuur. Kijk rond in onze webshop en kies bijvoorbeeld voor Jansen snelplamuur, epoxy plamuur van ProGold, Alabastine kneedbare houtplamuur, Jansen synthetische lakplamuur, Beissier Aguaplast Super Repair, Alabastine gipsplaatvuller, Bolivia lakplamuur acryl of Bolivia polyester plamuur. Voor alle ondergronden hebben wij producten op voorraad. Dus of het nu gaat om beton, steen, metaal, spuitwerk, pleisterwerk, polyester, gips of hout plamuren, je bent bij Verfkopen.be aan het juiste adres. Wij hebben het grootste aanbod van Nederland en je kunt rekenen op scherpe prijzen. Daarnaast geven we je graag verftechnisch advies, zodat je het beste resultaat bereikt. Bestellen is bij ons eenvoudig en veilig en je hebt je spullen snel in huis. Maak een succes van jouw verfklus en koop nu je materialen bij Verfkopen.be!