Flexa Pure Muurverf Zijdemat

-30%
Zoek in de kleurenwaaier

* Verplichte velden

Levertijd: 1 Werkdag

Flexa Pure Muurverf Zijdemat productinformatie

  • Wij mengen uitsluitend met originele kleurpasta's

Flexa Pure Muurverf Zijdemat omschrijving

Flexa Pure Muurverf Zijdemat is een zijdematte, goed dekkende, waterverdunbare muurverf voor binnen op basis van polyurethaan acrylaatdispersie. Geschikt voor zowel muren en plafonds. Onbehandelde oppervlaktes eerst voorstrijken met een voorstrijkmiddel. Droogtijd: 8 tot 12 uur voordat er geschilderd kan worden.

Extra informatie over Flexa Pure Muurverf Zijdemat
Verf betekent niet alleen kleur, verf betekent vooral ook bescherming. Wij leveren uitsluitend eersteklas verf, gemengd met de door de producent voorgeschreven kleurpasta’s voor een jarenlange bescherming.

Flexa Pure Muurverf Zijdemat bestellen bij Verfwinkel.nl
Flexa Pure Muurverf Zijdemat bestel je snel, voordelig en eenvoudig in onze webshop. Heb je een vraag over deze verf of een van onze andere producten? Stel je vraag dan op 085-7823439 of mail naar info@verfwinkel.nl

Basis Waterbasis / Acryl
Ondergrond Stuc- / Pleisterwerk
Glansgraad Zijdemat
Toepassing Binnen
Merk Flexa

Flexa Pure Muurverf Zijdemat specificaties

Een zijdematte, goed dekkende, waterverdunbare muurverf voor binnen op basis van polyurethaan acrylaatdispersie. Deze latex is voor binnen toepassing geschikt, muren en plafonds. Onbehandelde oppervlaktes eerst voorstrijken met een voorstrijkmiddel. Droogtijd: 8 tot 12 uur voordat er geschilderd kan worden.Theoretisch rendement: 10m2/Lr. Aan te brengen met kwast, roller, of spuiten.