• Particulier
  • Zakelijk
menu
0

Bel

Tesa Precision Maskingtape 4440

Uw keuze Normale prijs Kortingprijs

Tesa Precision Maskingtape 4440 productinformatie

  • Geschikt voor kwetsbare ondergronden
  • Handafscheurbaar

Tesa Precision Maskingtape 4440 omschrijving

Deze tape is geschikt voor vrijwel alle schilderwerken buitenshuis. Tesa® 4440 Precision Mask® Outdoor kan gebruikt worden in combinatie met alle gebruikelijke verf- en laksoorten. Hij is zelfs geschikt voor het afplakken van oppervlakken bij lichte spatelwerken. Hij werd speciaal ontworpen voor tal van toepassingen buitenshuis op verschillende ondergronden. Het dunne, maar stevige rugmateriaal is uiterst flexibel en maakt vlakke en nauwkeurige verfranden mogelijk.


Extra informatie over Tesa Precision Maskingtape 4440
Verf betekent niet alleen kleur, verf betekent vooral ook bescherming. Wij leveren uitsluitend eersteklas verf, gemengd met de door de producent voorgeschreven kleurpasta’s voor een jarenlange bescherming.

Tesa Precision Maskingtape 4440 bestellen bij Verfwinkel.nl
Tesa Precision Maskingtape 4440 bestel je snel, voordelig en eenvoudig in onze webshop. Heb je een vraag over deze tape of een van onze andere producten? Stel je vraag dan op 085-7823439 of mail naar info@verfwinkel.nl. 

Toepassing Voor binnen en buiten
Rendement 50 meter
Merk Tesa
Levertijd 1 Werkdag

Tesa Precision Maskingtape 4440 specificatiesProductinformatie Tesa®
Professional 4440 Papieren maskeringstape van topkwaliteit voor nauwkeurige en vlakke verfranden buitenshuis. Tesa® 4440 Precision Mask® Outdoor bestaat uit een ultradunne, maar sterke papierrug gecoat met een acrylkleefstof. De combinatie van het kwalitatieve rugmateriaal en de uitstekende kleefstofformule zorgen ervoor dat de tape tot 26 weken na toepassing buitenshuis nog steeds makkelijk verwijderbaar is. Dit maakt meervoudige werkprocessen met slechts een bedekking mogelijk.

Voornaamste toepassing
Deze tape is geschikt voor vrijwel alle schilderwerken buitenshuis. tesa® 4440 Precision Mask® Outdoor kan gebruikt worden in combinatie met alle gebruikelijke verf- en laksoorten. Hij is zelfs geschikt voor het afplakken van oppervlakken bij lichte spatelwerken. Hij werd speciaal ontworpen voor tal van toepassingen buitenshuis op verschillende ondergronden. Het dunne, maar stevige rugmateriaal is uiterst flexibel en maakt vlakke en nauwkeurige verfranden mogelijk.

Technische gegevens
- Drager: vlak papier
- Totale dikte: 110 μm
- Type kleefmassa: acryl
- Kleefkracht op staal: 1.8 N/cm
- Rek bij breuk: 5 %
- Rekkracht: 35 N/cm
- UV-bestendigheid: 26 Weken

Eigenschappen
- Met de hand afscheurbaar
- Geschikt voor gevoelige oppervlakken
- Geschikt voor ruwe oppervlakken
- Verfverankering
- Scherpe kleurrand
- Gladde kleurrand
- Hanteerbaarheid

Voor de meest recente informatie over dit product ga naar www.tesa.com. 

tesa® producten bewijzen dag in dag uit hun indrukwekkende kwaliteit onder zware omstandigheden en worden regelmatig aan strenge controles onderworpen. Alle hierboven vermelde technische informatie wordt naar beste kennis en op basis van onze ervaringen in de praktijk aangeboden. Zij dient beschouwd te worden als een gemiddelde waarde en is niet geschikt als specificatie. Om deze reden kan tesa SE geen waarborg verstrekken, expliciet noch impliciet, ten aanzien van verhandelbaarheid of geschiktheid voor een bepaald doel. De gebruiker is dan ook zelf verantwoordelijk of het tesa product geschikt is voor een bepaald doel en de wijze van toepassing door de gebruiker. In geval van twijfel zullen onze medewerkers u graag adviseren.