• Particulier
  • Zakelijk
menu
0

Bel

Trae-Lyx Onderhoudsmiddel - 1 Liter

 

Trae-Lyx Onderhoudsmiddel - 1 Liter bestand(en) downloaden

Trae-Lyx Onderhoudsmiddel - 1 Liter omschrijving

Trae-Lyx Onderhoudsmiddel is een gecombineerd reinigings- en onderhoudsmiddel voor vloeren. Toepassing: Trae-Lyx Reinigingsmiddel naturel als onderhoudsmiddel voor met Trae-Lyx Naturel behandelde vloeren. In één behandeling wordt de vloer gereinigd en behoud de vloer zijn natuurlijke uitstraling. Trae-Lyx Naturel onderhoudsmiddel tast de lak niet aan en laat geen glans achter op de lak.

Extra informatie over Trae-Lyx onderhoudsmiddel
Verf betekent niet alleen kleur, verf betekent vooral ook bescherming. Wij leveren uitsluitend eersteklas verf, gemengd met de door de producent voorgeschreven kleurpasta’s voor een jarenlange bescherming.

Trae-Lyx onderhoudsmiddel bestellen bij Verfwinkel.nl
Trae-Lyx onderhoudsmiddel bestel je snel, voordelig en eenvoudig in onze webshop. Heb je een vraag over deze verf of een van onze andere producten? Stel je vraag dan op 085-7823439 of mail naar info@verfwinkel.nl


Ondergrond Hout
Soort Onderhoudsmiddel
Glansgraad Mat
Toepassing Voor binnen
Rendement 50cc toevoegen aan 8 liter water
Merk Trae-Lyx
Levertijd 3-5 Werkdagen

Trae-Lyx Onderhoudsmiddel - 1 Liter specificaties

Beschrijving
Trae-Lyx Onderhoudsmiddel is een gecombineerd reinigings- en onderhoudsmiddel voor vloeren.

Toepassing
Trae-Lyx Onderhoudsmiddel als reinigingsmiddel voor met Trae-lyx lakken behandelde vloeren. In één behandeling wordt de vloer gereinigd en van een nieuwe vuilafstotende beschermlaag voorzien. Ook te gebruiken op vloeren die na het lakken zijn afgewerkt met Vloerpolish zonder de Trae-Lyx Vloerpolish aan te tasten, hetgeen andere alkalische reinigingsmiddelen wel zouden doen.

Eigenschappen
Kleur: Blank
Soortelijk gewicht: Ca. 1,03 kg/dm3
Verpakking: 1 liter
Opslag: Droog en vorstvrij
Houdbaarheid in de bus: 2 jaar bij een temperatuur tussen 5°C en 25°C, in originele onaangebroken verpakking.

Applicatiegegevens
Verwerkingsmethode: Borstel en dweil. Voeg ca. 50cc (1kopje) Trae-Lyx Onderhoudsmiddel toe aan een emmer (ca. 8 liter) lauw warm water. Met dit mengsel de vloer schrobben en/ of dweilen. Overtollig en vuil schrobwater opnemen in een aparte emmer. Het oppervlak vochtig laten.

NIET meer met schoon water naspoelen, maar de vloer gewoon laten drogen.

Top