• Particulier
  • Zakelijk
menu
0

Bel

Zwaluw Polysoft Professioneel - Wit

 

Zwaluw Polysoft Professioneel - Wit productinformatie

  • Goed schuurbaar
  • Overschilderbaar
  • Snelle levering
  • Zeer snelle uitharding

Zwaluw Polysoft Professioneel - Wit bestand(en) downloaden

Zwaluw Polysoft Professioneel - Wit omschrijving

Zwaluw Polysoft Professional is een snel uithardende gladde 2-Komponenten plamuur op basis van polyesterharsen. Geschikt voor de reparatie en het uitvlakken van deuken in verschillende ondergronden. Het product is goed schuurbaar en i.c.m. het Polysoft doseerpistool een ontstaat automatisch een juiste dosering. Kan o.a. worden gebruikt voor het gladmaken van scheuren, deuken, krassen en andere beschadigingen in metaal, beton, steen, hout en kunststof.

LET OP: Polyester plamuren zijn NIET geschikt voor op hout buiten. Polyester plamuur op hout buiten sluit vochttransport op de reparatieplek uit, waardoor vocht zich ophoopt achter de reparatie. Doordat de plamuur heel hard wordt kan het de werking van het hout niet volgen en zal op den duur barsten waardoor scheuren ontstaan in het lakwerk.

Extra informatie over Zwaluw Polysoft 2-Komponenten plamuur
Verf betekent niet alleen kleur, verf betekent vooral ook bescherming. Wij leveren uitsluitend eersteklas verf, gemengd met de door de producent voorgeschreven kleurpasta’s voor een jarenlange bescherming.

Zwaluw Polysoft 2-Komponenten plamuur bestellen bij Verfwinkel.nl
Zwaluw Polysoft 2-Komponenten plamuur bestel je snel, voordelig en eenvoudig in onze webshop. Heb je een vraag over deze verf of een van onze andere producten? Stel je vraag dan op 085-7823439 of mail naar info@verfwinkel.nl

Ondergrond Hout
Soort Plamuur
Toepassing Voor binnen
Merk Zwaluw/Den Braven
Levertijd 1 Werkdag

Zwaluw Polysoft Professioneel - Wit specificaties

Zwaluw Polysoft Professional kan worden gebruikt voor het gladmaken van scheuren, deuken, krassen en andere beschadigingen in metaal, beton, steen, hout en kunststof.

Voordelen
- Snelle uitharding
- Schuurbaar en overschilderbaar

Toepassingsgebieden
Zwaluw Polysoft Professional is ontwikkeld voor het repareren en uitvlakken van scheuren, deuken, krassen en andere beschadigingen in metaal, beton, steen, hout en kunststof ondergronden.

Houdbaarheid
In ongeopende originele verpakking, tussen + 5°C en + 25°C, tot 12 maanden houdbaar na productiedatum mits bewaard op een droge plaats.

Gebruiksaanwijzing 
Maximaal 2-3% verharder zorgvuldig mengen met het basis component Polysoft Professioneel tot een homogeen mengsel. Bij toepassen van teveel verharder blijft het oppervlak plakkerig en is het product slecht schuurbaar. Aanbrengen in meerdere lagen. Maximale laagdikte 10mm. Het mengsel is ca. 7 - 10 minuten verwerkbaar afhankelijk van de temperatuur. Hoge temperaturen en/ of grotere hoeveelheden verkorten de verwerkingstijd. 

Beperkingen
- Not suitable for PE, PP, PC, PMMA, PTFE, soft plastics, neoprene and bituminous substrates 
- Absorption of moisture may damage the product 
- Not suitable for exterior use 
- Do not apply in thick layers 

Oppervlakte voorbereiding en afwerking
Aanbrengtemperatuur: + 5°C tot + 25°C (geldt voor omgeving en ondergronden). Ondergronden dienen schoon, droog, vet- en stofvrij en draagkrachtig te zijn. Ondergronden goed ontvetten met Zwaluw Cleaner. Metalen en polyesters moeten worden geschuurd om roest en andere verontreinigingen te verwijderen. Daarna moet de ondergrond worden gereinigd met een schone doek en Zwaluw Cleaner. Ondergronden vooraf altijd testen op hechting. Overschilderbaarheid
Zwaluw Polysoft Professioneel is perfect schilderbaar met de meeste verfsoorten. Geadviseerd wordt om vooraf de verdraagzaamheid met de verf te testen.

Schoonmaken
Vers materiaal en gereedschap kunnen worden gereinigd met behulp van Zwaluw Cleaner. Uitgehard materiaal kan alleen mechanisch worden verwijderd. Handen kunnen worden gereinigd met Zwaluw Wipes.

Top