Tot 10% extra kassakorting op alles!
v.a. €50 = 5% | v.a. €100 = 7,5% | v.a. €150 = 10% 

Tot 10% extra kassakorting op alles! | v.a. €50 = 5% | v.a. €100 = 7,5% | v.a. €150 = 10%

Histor MY color extra matte muurverf

Intuitive

Lichtgrijs taupe met een roze ondertoon

De kleur Intuitive (PPG1022-2) van Histor heeft een lichtgrijze, taupe tint met een roze ondertoon. Deze muurverf is een perfecte kleur om als basis te gebruiken voor ieder interieur. Intuitive is heel gemakkelijk te combineren met vele andere kleuren. Door zijn hoogwaardige kleurpigment schilder je altijd met een intense en diepe kleur die lang mooi blijft!

Intuitive aangevuld met blauwtinten, grijze meubels en accessoires volgens het 60-30-10 principe zorgen voor een goede balans. Zo creëer je eenvoudig één geheel in elke kamer.

Tip! Deze muurverf eerst proberen? Dat kan met de handige MY color muurverftester van 250 ml. Of bestel de kleur in Histor MY color muurverf.

Intuitive Histor My ColorIntuitive Histor My Color

Intuitive Histor My ColorIntuitive Histor My Color

Kleuren gemakkelijk combineren volgens het 60-30-10 principe

Kan je tafel of deur ook wel een ander kleurtje gebruiken? Neem deze dan mee als accentkleur volgens het 60-30-10 principe en gebruik hiervoor de lakken van MY color. Volgens dit principe stel je een driekleurenpalet samen dat uitgaat van 60% hoofdkleur (muurverf), 30% nuancekleur (meubels), en als finishing touch 10% accentkleur (accessoires). Intuitive combineert bijvoorbeeld vlekkeloos met roze- en blauwtinten. Daarnaast kun je kiezen voor verschillende groentinten en donkere kleuren


Over Histor MY color muurverf

Histor MY color Is een dekkende muurverf die beschikbaar is in de glansgraden Extra Mat en Zijdemat. Deze muurverf geeft een mooi resultaat op stuc- en pleisterwerk, beton, gipsplaten, metselwerk en geschilderde boardplaten.

Daarnaast is MY color ook verkrijgbaar als lak in Zijdeglans en Mat voor al je houtwerk. Dankzij de Intense Color Technology kies je met Histor MY color voor intens levendige kleuren, die langdurig mooi blijven.

Download de speciale Histor MY color app in de App Store of Google Play Store en stel eenvoudig jouw persoonlijke kleurpalet samen!

Ontdek meer

Intuitive Histor My ColorIntuitive Histor My Color

Ontdek meer Histor MY Color kleuren

Aquamarine Dream Histor MY ColorAquamarine Dream Histor MY Color
In The Saddle Histor MY ColorIn The Saddle Histor MY Color
Boulder Lichen Histor My ColorBoulder Lichen Histor My Color
Night Cap Histor MY ColorNight Cap Histor MY Color
Sombrero Tan Histor MY ColorSombrero Tan Histor MY Color
Singing Sand Histor MY ColorSinging Sand Histor MY Color
Symmetry Histor MY ColorSymmetry Histor MY Color
Whitby Jet Histor MY ColorWhitby Jet Histor MY Color
Tan Your Hide Histor MY ColorTan Your Hide Histor MY Color