Histor MY Color extra matte muurverf

In The Saddle

Grijs, aards beige met roze ondertoon

Met deze muurverf krijgt ieder ruimte een bijzonder sjiek tintje. Dat maakt het de perfecte verfkleur voor je woonkamer, eetkamer of je slaapkamer. In The Saddle (PPG1020-4) is een middentoon, grijs, aards beige met een dusty roze ondertoon. Door zijn hoogwaardige kleurpigment, schilder je altijd met een intense en diepe kleur die lang mooi blijft!

In The Saddle is een verfkleur voor op de muur die goed past bij meubels met donkere bruintinten.

Tip! Deze muurverf eerst proberen? Dat kan met de handige MY color muurverftester van 250 ml. Of bestel de kleur in Histor MY color muurverf.

In The Saddle Histor MY ColorIn The Saddle Histor MY Color

In The Saddle Histor MY ColorIn The Saddle Histor MY Color

Kleuren gemakkelijk combineren volgens het 60-30-10 principe

Kan je tafel of deur ook wel een ander kleurtje gebruiken? Neem deze dan mee als accentkleur volgens het 60-30-10 principe en gebruik hiervoor de lakken van MY color. Volgens dit principe stel je een driekleurenpalet samen dat uitgaat van 60% hoofdkleur (muurverf), 30% nuancekleur (meubels), en als finishing touch 10% accentkleur (accessoires). Zo combineert het vergrijsde beige van In the Saddle goed met donkere of pruimkleurige tinten. Ook prachtig met groene kleuren of maak het warm met andere bruintinten.


Over Histor MY color muurverf

Histor MY color Is een dekkende muurverf die beschikbaar is in de glansgraden Extra Mat en Zijdemat. Deze muurverf geeft een mooi resultaat op stuc- en pleisterwerk, beton, gipsplaten, metselwerk en geschilderde boardplaten.

Daarnaast is MY color ook verkrijgbaar als lak in Zijdeglans en Mat voor al je houtwerk. Dankzij de Intense Color Technology kies je met Histor MY color voor intens levendige kleuren, die langdurig mooi blijven.

Download de speciale Histor MY color app in de App Store of Google Play Store en stel eenvoudig jouw persoonlijke kleurpalet samen!

Ontdek meer

In The Saddle Histor MY ColorIn The Saddle Histor MY Color

Ontdek meer Histor MY Color kleuren

Intuitive Histor MY ColorIntuitive Histor MY Color
Whitby Jet Histor MY ColorWhitby Jet Histor MY Color
Boulder Lichen Histor My ColorBoulder Lichen Histor My Color
Singing Sand Histor MY ColorSinging Sand Histor MY Color
Sombrero Tan Histor MY ColorSombrero Tan Histor MY Color
Aquamarine Dream Histor MY ColorAquamarine Dream Histor MY Color
Symmetry Histor MY ColorSymmetry Histor MY Color
Tan Your Hide Histor My ColorTan Your Hide Histor My Color
Night Cap Histor MY ColorNight Cap Histor MY Color