Urban Taupe gemengd door Verfwinkel.nl

Urban Taupe van Flexa is een uitstekende keuze als kleur voor jouw verf. Urban Taupe is een veelzijdige kleur die bijzonder populair is onder onze klanten. Dit komt onder meer doordat Flexa Urban Taupe goed samengaat met allerlei andere kleuren, maar ook doordat deze kleur past binnen verschillende soorten interieurs. Deze zachte grijsbruine kleur kan op muren en plafonds toegepast worden, maar ook op houten ondergronden zoals deuren en kozijnen.

Hieronder vertellen we je alles wat je moet weten over Urban Taupe van Flexa. We gaan dieper in op de kleurcode en de kleurenwaaier waarin deze kleur terug te vinden is. Ook vertellen we je meer over de andere kleuren waarmee je deze taupe kleur van Flexa kunt combineren. Daarnaast laten we je zien waar Urban Taupe van Flexa past en welke producten je in deze tint kunt laten mengen. Profiteer van een Flexa Urban Taupe aanbieding bij Verfwinkel.nl.

Urban Taupe kleurcode

Iedere Flexa Taupe heeft een kleurcode. Deze code is bedoeld om de kleuren uit de verschillende Flexa collecties mee te categoriseren. Dit maakt het gemakkelijker om een specifieke tint online te vinden. Zo ook als je een kleur voor jouw verf zoekt binnen onze online kleurenwaaier. De kleurcode van deze taupe is 3024. Voer kleurcode 3024 in via onze online waaier om verf van deze Urban Taupe kleur te laten voorzien. Onze specialisten mengen jouw verf met kleurenpasta’s van een hoge kwaliteit, zodat je zeker weet dat Flexa muurverf met Urban Taupe als kleur er oogstrelend uit komt te zien.

Taupe kleur RAL

Geregeld wordt aan onze verfspecialisten gevraagd of binnen de RAL collectie taupe terug te vinden is. Het RAL coderingssysteem is één van de populairste opties op het gebied van verfkleuren. Wellicht heb je zelf ook al wel eens gekozen voor een RAL kleur, bijvoorbeeld RAL 9001. Binnen de klassieke RAL kleuren is taupe niet terug te vinden. Wel is er een taupe binnen de RAL Design collectie terug te vinden. Hierbij gaat het om RAL 280 70 05, ook wel bekend als Taupe Grey.

Urban Taupe Flexa kleurenwaaier

Alhoewel je via een online kleurenwaaier Urban Taupe van Flexa kunt bekijken, wordt aangeraden om te kiezen voor een fysieke optie. Deze opties geven je de beste weergave van deze kleur. Zo ook als het gaat om Flexa taupe kleuren. Urban Taupe is een Flexa Creations kleur en is hierdoor terug te vinden binnen een Flexa Creations kleurenwaaier. Bekijk het kleurenpalet van Urban Taupe. Daarnaast kun je gebruik maken van een Flexa Urban Taupe tester. Deze Flexa Creations Urban Taupe kleurentester stelt je in staat om Urban Taupe op een muur of een stuk karton toe te passen. Zo zie je wat de uitstraling van Urban Taupe muurverf in het echt is.

Urban Taupe kleur combineren met andere tinten

De uitstraling van Flexa Urban Taupe muurverf kan omschreven worden als warm en neutraal. Neutrale kleuren gaan goed samen met andere tinten, en Urban Taupe van Flexa is geen uitzondering op deze regel. Verschillende soorten kleurcombinaties zijn mogelijk. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor combinaties met varianten van dezelfde kleur, ook wel bekend als een ton sur ton combinatie. Je kunt hierbij kiezen voor Spacious Grey of Industrial Grey.

Maar ook een combinatie met andere neutrale kleuren is een mogelijkheid, bijvoorbeeld Fresh Linen of Sea Foam. Zoek je een kleurcombinatie die je niet zou verwachten, dan zijn de suggesties van de designers van Flexa iets voor jou: Urban Taupe met Olive Tree of Tender Clay. Wij houden daarnaast van de combinatie Urban Taupe met Early Dew. Je kunt allerlei kanten op met Urban Taupe verf. Ontdek nog veel meer mogelijke kleurcombinaties binnen ons aanbod.

Waar kun je deze taupe van Flexa toepassen?

Muurverf met Urban Taupe als kleur kun je op verschillende plekken in en rondom je woning toepassen. Een populaire optie is Urban Taupe Flexa in de woonkamer. Deze Flexa muurverf taupe variant past bij verschillende soorten interieurs, van modern tot landelijk. Urban Taupe van Flexa kan als basiskleur dienen voor felle kleuren, maar hierboven hebben we je laten zien dat een ton sur ton combinatie of een combinatie met andere neutrale kleuren ook een optie is. Qua glansgraad raden we aan om te kiezen voor Urban Taupe extra mat. Oneffenheden in de muur vallen zo minder op en er ontstaat een aangenaam, poederachtig effect.

Urban Taupe Flexa muurverf zorgt voor warme en rust binnen een ruimte. Dit maakt het tot een uitstekende woonkamer kleur, maar ook binnen andere vertrekken past deze kleur goed. Zo kiezen veel mensen voor Urban Taupe in de slaapkamer. De kalme look van deze tint draagt bij aan een betere nachtrust. Zo zie je maar hoe groot het effect van een verfkleur kan zijn op de omgeving. Dankzij de inherente rust die het uitstraalt, is Urban Taupe van Flexa een goede keuze voor je werkkamer. Je kunt beter je concentratie pakken. Daarnaast is Urban Taupe van Flexa een aanrader voor vertrekken zoals de badkamer, eetkamer, keuken, hal, zolderkamer, kinderkamer en meer. Zelfs buiten kun je Urban Taupe toepassen.

Kies deze Flexa Taupe kleur voor jouw verf

Zowel muurverf als lakken kun je Urban Taupe van Flexa als kleur geven. Dit is een Flexa Creations kleur die het best tot zijn recht komt als je een Flexa Creations verfproduct in deze tint laat mengen (alhoewel andere opties natuurlijk ook mogelijk zijn bij onze webshop). Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor deze Flexa Creations Muurverf – Extra Mat en deze Flexa Creations Muurverf – Zijdemat. Maar ook een Flexa muurverf uit een andere productlijn is een optie. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze Flexa Strak op de Muur Muurverf Mat of deze Flexa Pure Muurverf – Extra Mat? Een Urban Taupe Flexa aanbieding is geregeld te vinden bij onze webwinkel.

Wil je materialen zoals hout of kunststof van verf voorzien, dan kies je voor een lak. Ook verschillende lakken kunnen in deze Urban Taupe kleur van Flexa gemengd worden. Wederom kun je hierbij kiezen voor producten uit de Flexa Creations productlijn zoals deze Flexa Creations Lak Zijdeglans of deze Flexa Creations Lak Extra Mat. Maar ook andere lijnen van Flexa zijn een optie, zoals deze Flexa Strak in de Lak Binnenlak Zijdeglans of deze Flexa Pure Lak Zijdeglans. Deze producten zijn in verschillende glansgraden verkrijgbaar. Zo zijn er nog veel meer opties als je op zoek bent naar Urban Taupe muurverf of lak. Bekijk ons riante aanbod en bestel jouw verf nu.

Urban Taupe gezien in aflevering 4 van VTWonen seizoen 10?
Bij Verfwinkel.nl bestel je heel makkelijk lak of muurverf in deze kleur.

Zo werkt het!

STAP 1
Kies het gewenste product.
Zoek je glanzende verf of juist matte verf?
De meeste verf bestaat in een glanzende en een matte variant.

Zoek je verf voor de keukenmuur?
Dan adviseren we Sikkens Alpha Rezisto Easy Clean of Sigmapearl Clean Matt.

Is de verf voor een muur in de slaapkamer?
Dan kies je bijvoorbeeld voor Flexa Creations Muurverf Extra-Mat.

Gaat het om verf voor deuren of kozijnen?
Dan kies je bijvoorbeeld voor Flexa Creations Lak Zijdeglans.

STAP 2
Rechts naast de afbeelding kies je het volume.
Kies hierbij voor een volume met Kleur.

Wil je weten hoeveel liter je moet bestellen voor jouw klus?
Kijk dan naar het rendement van het product.

STAP 3
Klik op het vakje onder Kies je kleur.
Vul Urban Taupe in bij “Zoek een kleurnaam of -code”.
Klik op de gevonden kleur.
Klik linksboven op ✓ Selecteer.

Jouw kleur wordt weergegeven in het vakje onder “Kies je kleur”.
Controleer of hier de juiste kleur staat.

STAP 4
Kies het aantal dat je wilt bestellen.

STAP 5
Vervolgens kies je voor "Toevoegen aan winkelwagen".

 1. Flexa Creations Muurverf - Extra Mat
  Flexa Creations Muurverf - Extra Mat
  4.7 out of five star rating on Trustpilot
  95 reviews
  Vanaf Adviesprijs
 2. Flexa Creations Muurverf - Zijdemat
  Flexa Creations Muurverf - Zijdemat
  4.7 out of five star rating on Trustpilot
  10 reviews
  Vanaf Adviesprijs
 3. Flexa Creations Lak Zijdeglans
  Flexa Creations Lak Zijdeglans
  4.6 out of five star rating on Trustpilot
  10 reviews
  Vanaf Adviesprijs