• Particulier
  • Zakelijk
menu
0

Bel

Flexa Creations Muurverf Extra-Mat - Acryl

Uw keuze Normale prijs Kortingprijs

Flexa Creations Muurverf Extra-Mat - Acryl productinformatie

  • Goed dekkend
  • Leverbaar in vrijwel alle kleuren
  • Oplosmiddelvrij
  • Schrobbaar
  • Voor binnen
  • Wij mengen uitsluitend met originele kleurpasta's
  • Zeer mat

Flexa Creations Muurverf Extra-Mat - Acryl bestand(en) downloaden

Flexa Creations Muurverf Extra-Mat - Acryl omschrijving

Flexa Creations Muurverf Extra-Mat is een extra matte muurverf op basis van acrylaatdispersie voor binnen. Deze muurverf sluit naadloos aan op de laatste trends op interieurgebied. Het effect dat je met deze muurverf bereikt is dan ook zeker bijzonder te noemen: karakter, warmte en authenticiteit zijn termen die bij je opkomen. Zo’n muur met matte finish laat zich overigens net zo geweldig combineren met moderne, strakke lijnen in je interieur, als met de losse bohemian style. Geschikt voor op plafonds en wanden van gipsplaat, pleister- (stuc) en metselwerk, beton en goed hechtend behang. Zeer geschikt voor continue waterbelasting in vochtige ruimtes

Extra informatie over Flexa Creations Muurverf Extra-Mat
Verf betekent niet alleen kleur, verf betekent vooral ook bescherming. Wij leveren uitsluitend eersteklas verf, gemengd met de door de producent voorgeschreven kleurpasta’s voor een jarenlange bescherming.

Flexa Creations Muurverf Extra-Mat bestellen bij Verfwinkel.nl
Flexa Creations Muurverf Extra-Mat bestel je snel, voordelig en eenvoudig in onze webshop. Heb je een vraag over deze verf of een van onze andere producten? Stel je vraag dan op 085-7823439 of mail naar info@verfwinkel.nl

Basis Waterbasis / Acryl
Ondergrond Stuc- / Pleisterwerk
Glansgraad Extra Mat
Toepassing Voor binnen
Rendement 12 M2 per liter
Merk Flexa
Levertijd 3-5 Werkdagen

Flexa Creations Muurverf Extra-Mat - Acryl specificaties

Een kwalitatief hoogwaardige, extra matte, goed dekkende, watergedragen muurverf voor binnen op basis van acrylaatcopolymeer dispersie.

Toepassing
Geschikt voor muren en plafonds binnen zoals (bak)steen, beton, papierbehang, glasweefsel, hard- en zachtboard, gipskarton, latex muurverf, schoon metselwerk en (glad) pleisterwerk. Goed bestand tegen continue waterdampbelasting in de doucheruimte.

Producteigenschappen
- Hoge dekkracht
- Isoleert vlekken van roet, nicotine en opgedroogde waterkringen
- Schrobvast

Productinformatie
Aanwijzingen voor gebruik: Goed roeren
Product is gebruiksklaar

Droging: 10°C - 20°C
Stofdroog: 4 uur - 2 uur
Overschilderbaar: 12 uur - 6 uur
Doorgehard: 48 uur - 24 uur
De laagdikte van de aangebrachte verflaag en de temperatuur beïnvloeden de droging. Des te lager de temperatuur, des te langer de droogtijd en omgekeerd. Maar ook hoe dikker de verflaag, des te langer de droogtijd.

Glansgraad: Extra Mat
Rendement: Ca. 12 m²/l.
Applicatiemethode en structuur van de ondergrond beïnvloeden het rendement.

Verwerkingsgegevens
Gereedschap: Acrylkwast/blokwitter of Vachtroller
Reinigen gereedschap/ verdunning: Water 
Verdunning 0 - 5% 

Systeeminformatie
- Ondergrond: Veegvaste muurverf (witkalk/saus) en kwalitatief laagwaardige latex muurverflagen (poreus, door laag percentage bindmiddel) verwijderen. De ondergrond reinigen met Alabastine Verfreiniger. Loszittend papierbehang vastzetten met een geschikt plakmiddel. Gaten en dergelijke opvullen met Alabastine Allesvuller, daarna gladschuren. Gladde ondergronden grof opruwen.

- Zuigende ondergronden, zoals spuitpleister en granol voorbehandelen met Alabastine Xtra Voorstrijk Zuiging & Hechting. Vochtkringen, nicotinevlekken en dergelijke isoleren met Alabastine Xtra Voorstrijk Vlekken. Poederende ondergronden zoals zachte pleistersoorten, restanten witkalk of restanten goedkope latex muurverf zoveel mogelijk verwijderen. Daarna restanten voorbehandelen met een geschikt Alabastine Xtra Voorstrijk Fixeer. Schimmelvlekken verwijderen met een sterke sodaoplossing. Intacte ondergronden reinigen met Alabastine Verfreiniger.

- Afwerking: Eén à twee lagen Flexa Creations Muurverf Extra Mat aanbrengen.

Aanvullende informatie
Houdbaarheid: Tenminste één jaar in ongeopende verpakking, vorstvrij bewaren.
Kleur: Kant-en-klaar en mengbaar.
Verpakking: Kant-en-klaar 1 Liter en sommige kleuren ook in 2,5 Liter Mengbaar 1 Liter,  2,5 Liter en 5 Liter.  

Informatie: Bezoek: www.flexa.nl 

Milieu
Flexa Creations Muurverf Extra Mat bevat géén loodhoudende pigmenten. Zorg voor een goede ventilatie tijdens het schilderen. De gebruiker van dit product dient zich aan de nationale wetten betreffende gezondheid, veiligheid en milieu te houden. Gooi de verfresten niet weg, maar breng ze naar een verzamelpunt voor klein chemisch afval.

Veiligheid
Voor de meest recente veiligheidsinformatie raadpleeg de etikettekst of het betreffende Material Safety Data Sheet.


Retourneren
Dit product wordt speciaal op kleur gemengd in de mengmachine van Verfwinkel.nl. Maatwerk producten zijn uitgesloten voor het herroepingsrecht. Op kleur gemengde verven kunnen dus niet geretourneerd worden. Lees meer

Top