• Grootste assortiment van België
 • Koop online tot 50% goedkoper
 • Snelle verzending
 • Gratis verzending vanaf €50,- (binnen België)

Flexa kleurentester

Van hoog naar laag sorteren
 1. Flexa Muurverf Tester - 30 ml
  Flexa Muurverf Tester - 30 ml
  Vanaf
 2. Flexa Creations Muurverf Tester - 30 ml
  Flexa Creations Muurverf Tester - 30 ml
  Vanaf
 3. Flexa Strak op de Muur Tester - 30 ml
  Flexa Strak op de Muur Tester - 30 ml
  Vanaf
Van hoog naar laag sorteren

Flexa kleurentesters

Flexa kleurentesters zijn de beste manier om te zien hoe een muurverf kleur tot zijn recht komt op jouw wanden. Met behulp van een Flexa kleurtester kun je een klein vlakje in de kleur van jouw keuze aanbrengen op de muur. Dit geeft je een goede indruk van wat je kunt verwachten van het eindresultaat, mocht je daadwerkelijk kiezen voor deze tint. Dit kan beslissend zijn voor de keuze die je maakt. Kom je tot de conclusie dat een kleur perfect is, of kies je toch voor een andere tint? De testers van Flexa zijn allen eenvoudig te gebruiken en je ziet meteen hoe goed de kleur van jouw keuze uit de verf komt.

Waarom kies je voor een Flexa kleurentester?

Een Flexa kleurentester is één van de manieren waarop je de verfkleur kunt bekijken. Er zijn andere opties waarvoor je kunt kiezen. Zo zijn er bijvoorbeeld online kleurenwaaiers. Hoewel wij online kleurenwaaiers gebruiken op productpagina’s, zodat klanten hun verfkleur kunnen uitkiezen tijdens het bestellen, raden wij af om de keuze voor jouw verfkleur hiervan af te laten hangen. Online kleurenwaaiers geven een indicatie van de tint, maar een natuurgetrouwe weergave geven dergelijke waaiers vaak niet. Dit komt doordat online kleurenwaaiers worden weergeven via beeldschermen. Het ene beeldscherm geeft kleuren anders weer dan het andere scherm. Daardoor is het lastig om een online kleurenwaaier geheel accuraat een kleur te laten weergeven.

Een andere optie waarvoor je kunt kiezen is een echte kleurenwaaier. In tegenstelling tot een online variant worden bij echte waaiers de kleuren wel natuurgetrouw weergegeven. Ze geven hierdoor een beter beeld van wat je kunt verwachten van een tint. Tegelijkertijd is het zo dat verf anders kan uitvallen op een ondergrond dan verwacht.

Als een kleur net wat lichter of donkerder is, heeft dit zo zijn invloed op de uitstraling van een tint. Dankzij Flexa kleurentesters is het mogelijk om een kleur op de muur te kunnen waarnemen. Dit geeft je de beste indicatie van wat je kunt verwachten van het eindresultaat. Daarom zijn Flexa kleurentesters aanraders.

Flexa kleurentesters van diverse kleurencollecties

Verfkopen.be kan verfproducten in uiteenlopende kleuren voor je mengen. Hierbij heb je de keuze uit meerdere kleurencollecties. Een bekend voorbeeld hiervan is het RAL coderingssysteem. Ook Flexa heeft inmiddels een groot aanbod op het gebied van verfkleuren. Deze kleuren zijn in verschillende collecties ingedeeld. Zo kun je bijvoorbeeld tinten testen met behulp van een Flexa Strak op de Muur Tester – 30 ml. Andere voorbeelden van Flexa kleurentesters uit ons eigen assortiment zijn de Flexa Muurverf Tester en de Flexa Creations Muurverf Tester. Met deze testers kun je verfkleuren uit diverse kleurencollecties testen op jouw muur. Zo vind je nog sneller de kleur die het beste past bij jouw interieur.

Flexa kleurentesters bestellen bij Verfkopen.be

Flexa kleurentesters zijn het ideale hulpmiddel voor het ontdekken van de perfecte tint voor jouw verf. Het uitkiezen van de juiste kleur muurverf kan een behoorlijke uitdaging zijn. Daarom is het fijn dat dit soort accessoires je helpen bij je keuze. Bij Verfkopen.be profiteer je niet alleen van het grootste assortiment van Nederland op het gebied van verfproducten en benodigdheden, maar onze prijzen kunnen tot wel 50% goedkoper zijn in vergelijking met andere aanbieders. Profiteer hier ook van en bestel jouw Flexa kleurentesters bij ons.