10% extra korting op muurverf met code: MUUR-10 (bij besteding vanaf €150,-)

10% extra korting op muurverf met code: MUUR-10/ Geldig bij besteding vanaf €150,- (code toepassen in winkelwagen)

Muurverf top 5

Van hoog naar laag sorteren
 1. Sikkens Alphacryl Pure Mat SF
  Sikkens Alphacryl Pure Mat SF
  4.8 out of five star rating on Trustpilot
  81 reviews
  Vanaf Adviesprijs
 2. Sigma Sigmatex Superlatex Matt - Muurverf
  Sigma Sigmatex Superlatex Matt - Muurverf
  4.7 out of five star rating on Trustpilot
  150 reviews
  Vanaf Adviesprijs
 3. Gratis Cleaner Spray
  Sigma Sigmapearl Clean Matt - Muurverf
  Sigma Sigmapearl Clean Matt - Muurverf
  4.8 out of five star rating on Trustpilot
  101 reviews
  Vanaf Adviesprijs
 4. Sigma Perfect Matt - Muurverf
  Sigma Perfect Matt - Muurverf
  4.7 out of five star rating on Trustpilot
  93 reviews
  Vanaf Adviesprijs
 5. Wijzonol Wijzotex Mat
  Wijzonol Wijzotex Mat
  5 out of five star rating on Trustpilot
  5 reviews
  Vanaf Adviesprijs
Van hoog naar laag sorteren

Muurverf top 5

Een goed begin is het halve werk en staat garant voor een goed eindresultaat. Daarom is het verstandig de muren en plafonds te schilderen met goede muurverf. We hebben deze voor je samen gevat in de Verfwinkel.nl Muurverf top 5.  

Wat is goede muurverf?

Goede muurverf zien we als een muurverf die kenmerken heeft waar we blij van worden. Zo willen we graag voor onze schildersklus een goed dekkende muurverf (en het liefste in één keer dekkend). Daarnaast wil je graag een goed reinigbare muurverf of zelfs een afschrobbare muurverf. Op die manier kun je bijvoorbeeld de tegels in de keuken vervangen door een goede muurverf voor de keuken.

Wat is het verschil tussen Latex en Muurverf ?

In de volksmond en op de verpakkingen worden latex, muurverf en muur-saus nogal eens gebruikt. In principe gaat het in alle gevallen om dezelfde producten. Heel vroeger werd er latex (vloeibaar rubber) gebruikt in de verf om de muren en plafonds te schilderen. De naam latex is destijds zo ingeburgerd dat deze naam is blijven bestaan.

Tegenwoordig is muurverf zo doorontwikkeld dat er geen of nauwelijks nog latex gebruikt wordt in verf. Als een verf de naam latex draagt is dat nu vooral om aan te geven dat het om muurverf gaat. Het wil niets zeggen over de kwaliteit of de ingrediënten van de verf.

Muurverf top 5 online bestellen?

Muurverf bestel je eenvoudig en voordelig op verfwinkel.nl. Wil je snel aan de slag? Geen probleem! De Verfwinkel.nl Muurverf Top 5 wordt uit voorraad en in vrijwel elke kleur geleverd. Daardoor heb je snel de meest geschikte muurverf in huis. Weet je niet goed hoe je je schilderklus moet aanpakken?  Ook daarbij helpen we je graag. Onze verfexperts van de klantenservice voorzien je graag van een professioneel schildersadvies. Schrijf je ook in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven. Via deze nieuwsbrief vallen we je niet lastig, maar voorzien we je van informatie over o.a. muurverf, ontvang je schildertips en blijf je op de hoogte van onze acties en aanbiedingen.