Tot 10% extra kassakorting op alles!
v.a. €150 = 5% | v.a. €200 = 7,5% | v.a. €250 = 10% 

Tot 10% extra kassakorting op alles! | v.a. €150 = 5% | v.a. €200 = 7,5% | v.a. €250 = 10%

Masking tape Rood

Van hoog naar laag sorteren
 1. Kip Schilderstape Ultra Sharp - 3301 Red
  Kip Schilderstape Ultra Sharp - 3301 Red
  4.1 out of five star rating on Trustpilot
  11 reviews
  Vanaf
 2. Aanbieding BE
  3 plus 1 gratis
  Verfwinkel.nl Maskingtape Rood
  Verfwinkel.nl Maskingtape Rood
  out of five star rating on Trustpilot
  0 reviews
  Vanaf
Van hoog naar laag sorteren

Afplaktape Rood

Rode tape kopen bij Verfwinkel.nl

Rode tape is de beste keuze voor iedereen die scherpe lijnen wil schilderen. Afplaktape in het rood kan op bijna alle ondergronden worden toegepast. Het bijzondere aan afplaktape rood is dat er een extra laagje ontstaat tussen de tape en de verf, als het met de verf in aanraking komt. Dit extra laagje zorgt ervoor dat de verf niet onder de tape door kan lopen. Dit zorgt ervoor dat scherpe lijnen gegarandeerd zijn. Goed om te weten is dat dit alleen werkt als er gebruik gemaakt wordt van verf op waterbasis. Daarom gaat masking tape in het rood goed samen met muurverf. Je eindigt nooit in het rood met deze tape.

Rode tape voor verschillende toepassingen

Afplaktape rood is ideaal voor scherpe lijnen, omdat de verf niet onder de tape door kan lopen. Bijkomend voordeel van dit type tape is dat het aangebracht kan worden op vrijwel alle ondergronden. Rode tape kan binnen en buiten gebruikt worden. Hierbij is het wel van belang dat watergedragen verf toegepast wordt. Rode afplaktape is perfect als je scherpe lijnen op een muur wilt aanbrengen, bijvoorbeeld om een halve muur of een lambrisering te creëren. Je kunt deze tape ook gebruiken om kozijnen te schilderen en te voorkomen dat verf op het raam komt. Dit doe je met rode raamtape. Zo zijn er nog allerlei toepassingen mogelijk.

Afplaktape rood van bekende merken zoals Tesa en Kip

Verfwinkel.nl beschikt over een ruim assortiment aan afplaktapes. Bij ons zijn de beste merken van nu verkrijgbaar tegen de laagste prijzen. Eén van de beste rode tapes van dit moment is deze Kip Tape 3301. Deze Kip Tape 3301 Ultra Sharp voorkomt dat verf onder de tape door kan lopen. Hierdoor zijn scherpe lijnen gegarandeerd. Het is de Ultra Sharp technologie die ervoor zorgt dat de randen van de tape verzegeld worden. Deze Uv-bestendige tape kan zowel binnen als buiten gebruikt worden op ondergronden zoals vliesbehang, glasvlies of een gestucte muur.

Een andere bekende naam op het gebied van rode afplaktape is Tesa Excellent. Deze Tesa Tape in het rood voorkomt dat de verf onder de tape door kan lopen. Ook Tesa Afplaktape in het rood draagt bij aan scherpe lijnen. Een andere optie uit ons assortiment is deze Verfwinkel.nl Maskingtape Rood. De beste rode tape bestel je voor de laagste prijzen via onze webwinkel.