Betonlook

Van hoog naar laag sorteren
 1. Sigma Stucco Beton
  Sigma Stucco Beton
  out of five star rating on Trustpilot
  0 reviews
  Vanaf Adviesprijs
 2. Alabastine MuurGlad Beton Effect - Antraciet
  Alabastine MuurGlad Beton Effect - Antraciet
  out of five star rating on Trustpilot
  0 reviews
  Kortingsprijs Adviesprijs
 3. Alabastine MuurGlad Beton Effect - Grijs
  Alabastine MuurGlad Beton Effect - Grijs
  out of five star rating on Trustpilot
  0 reviews
  Kortingsprijs Adviesprijs
 4. Alabastine MuurGlad Beton Effect - Licht Grijs
  Alabastine MuurGlad Beton Effect - Licht Grijs
  4 out of five star rating on Trustpilot
  3 reviews
  Kortingsprijs Adviesprijs
 5. Alabastine MuurGlad Beton Effect - Wit
  Alabastine MuurGlad Beton Effect - Wit
  5 out of five star rating on Trustpilot
  1 reviews
  Kortingsprijs Adviesprijs
Van hoog naar laag sorteren

Betonlook verf: voor extra karakter

De betonlook is zeker de laatste jaren aan een felle opmars bezig. Om een industriële betonlook in jouw interieur te krijgen zijn er verschillende opties. Zo kan je opteren voor betonbehang, beton cire of voor betonlook muurverf. In vergelijking met beton cire of betonbehang is de betonlook creëren met betonlook verf de goedkoopste en misschien wel meest praktische oplossing.

Waarom betonlook verf?

Een betonlook muur geeft jouw interieur die typische industriële en stoere uitstraling die momenteel ontzettend hip is. Bovendien hoef je daar als rasechte doe-het-zelver absoluut niemand voor in te schakelen. Wat muurverf betonlook online op de kop tikken in onze webshop en je kunt ermee aan de slag. Met deze geleiachtige verf op waterbasis transformeer je elke kamer voor een prikje tot een eye-catcher van formaat.

Voordelen van betonlook verf

Betonlook verf is niet alleen goedkoper dan enkele van de alternatieven, maar bovendien ook ontzettend veelzijdig. Met kwaliteitsvolle verf kan je op verschillende ondergronden werken en deze in een handomdraai een nieuwe look geven. Zo kan je met betonlook verf perfect op hout werken of ervoor kiezen om betonlook verf op jouw trap te gebruiken. Ben je van mening dat een betonlook badkamer een goed idee is? Ook dan biedt betonlook verf of betonstuc de oplossing. De verf zelf is verkrijgbaar in een ruim gamma aan tinten en bovendien gemakkelijk aan te brengen. Eén laag is immers voldoende en met een rendement (afhankelijk van de ondergrond) tussen de 13 en de 17 m² per liter kan je absoluut niet klagen.

Ons assortiment

Bij verfkopen.be vind je ongetwijfeld de betonlook primer en betonlook verf die je nodig hebt voor jouw karwei. Online kan je de betonlook verf in verschillende originele kleurpasta’s kopen voor een scherpe prijs. We hebben alle producten ruim op voorraad en staan bovendien garant voor zelfde dag levering. Wij streven er immers naar om het vervelende wachten na een aankoop tot een minimum te beperken. Als kers op de taart staan onze medewerkers altijd klaar om verftechnisch advies te geven over het grootste aanbod van Nederland!