Structuurverf

Van hoog naar laag sorteren
 1. Histor Kleurbedenktijd
  Histor Monodek Structure - Structuurverf Fijn
  Histor Monodek Structure - Structuurverf Fijn
  4.5 out of five star rating on Trustpilot
  40 reviews
  Vanaf Adviesprijs
 2. Alabastine Structuurverf Sneldrogend - Fijn
  Alabastine Structuurverf Sneldrogend - Fijn
  5 out of five star rating on Trustpilot
  3 reviews
  Vanaf Adviesprijs
 3. Sigma Kwarts Mat - Structuurverf
  Sigma Kwarts Mat - Structuurverf
  out of five star rating on Trustpilot
  0 reviews
  Vanaf Adviesprijs
 4. Sikkens Alphacoat - Muurverf
  Sikkens Alphacoat - Muurverf
  4 out of five star rating on Trustpilot
  1 reviews
  Vanaf Adviesprijs
Van hoog naar laag sorteren

Structuurverf

Ben je op zoek naar een manier om jouw muur een bijzondere uitstraling te geven? Dan is structuur muurverf misschien wel net wat je zoekt. Deze speciale verf is bij uitstek geschikt om jouw muren of plafond een nieuw en spannend leven te schenken. Een leven met reliëf wat hoe dan een eye-catcher van formaat is. 

Muurverf met structuur?

Structuurverf is eigenlijk structuur latex. Het is een latexverf waar zandkorrels van diverse afmetingen aan toegevoegd worden om een korrelige afwerking te verzekeren. Het resultaat is een unieke uitstraling die bovendien de nodige bescherming biedt tegen invloeden van buitenaf. Daarbij heb je de keuze tussen structuurverf met fijne korrel of structuurverf met grove korrels voor een nog opvallender resultaat. Op dergelijke manier structuur muur verven kan zowel op binnen- als buitenmuren. 

Voordelen van structuur latex verf

Aan het twijfelen over muurverf met structuur? Het is een keuze die heel wat voordelen met zich meebrengt. Zo kan structuurverf dankzij het ruwe oppervlak vlotjes oneffenheden op de ondergrond bedekken. Bovendien valt structuurverf snel en gemakkelijk in één laag aan te brengen. Qua kleurenpalet zijn er geen beperkingen en het is ten slotte ook veelzijdige verf. Of je nu werkt op beton, hout, egaal behangpapier of gips: structuurverf is altijd een optie.

Verschillende merken structuur muurverf

Structuur muur verven en op zoek naar kwalitatief materiaal? Dan kan je dat online in onze webshop vast en zeker op de kop tikken. Zowat elke aanbieder die naam waardig heeft structuurverf in zijn assortiment zitten. Zo kan je kiezen voor de gekende kwaliteit van topmerk Sikkens. Sikkens bestaat al sinds de 18de eeuw en heeft in die tijd een ijzersterke reputatie van kwaliteitsmerk opgebouwd. Ook Sigma verkoopt structuurverf van hoge kwaliteit in een palet van lichte kleuren. Geef je liever toch iets minder geld uit? Dan is de structuurverf van Histor een degelijke koop. 

Ons assortiment

In de webshop van verfkopen.be verkopen we Sikkens Alphaxylan SF wat een kalkmatte en schrobvaste muurverf is. Ook de Sigma Siloxan Filler Kwartshoudende structuurverf is een uitstekende keuze. Deze verf is de juiste keuze als je gestructureerde minerale ondergronden tracht te camoufleren. Op zoek naar een meer prijsbewuste optie? Dan is de Histor fijne structuurverf exact wat je zoekt. Met zijn fijnkorrelige structuur is deze structuurverf uitermate geschikt voor toepassingen binnenshuis. Bij verfkopen.be kan je al deze topproducten veilig, voordelig en snel bestellen in de webshop. Bovendien geniet je bij verfkopen.be van verftechnisch advies van de bovenste plank.