Tot 10% extra kassakorting op alles!
v.a. €50 = 5% | v.a. €100 = 7,5% | v.a. €150 = 10% 

Tot 10% extra kassakorting op alles! | v.a. €50 = 5% | v.a. €100 = 7,5% | v.a. €150 = 10%

Verpakkingstape

Van hoog naar laag sorteren
 1. Kip Stukadoorstape - 3315
  Kip Stukadoorstape - 3315
  5 out of five star rating on Trustpilot
  1 reviews
  Vanaf
 2. Tesa Verpakkingstape - 4024 Transparant
  Tesa Verpakkingstape - 4024 Transparant
  out of five star rating on Trustpilot
  0 reviews
 3. Tesa Verpakkingstape - 4124 Bruin
  Tesa Verpakkingstape - 4124 Bruin
  out of five star rating on Trustpilot
  0 reviews
 4. Tesa Verpakkingstape - 4024 Bruin
  Tesa Verpakkingstape - 4024 Bruin
  out of five star rating on Trustpilot
  0 reviews
 5. Tesa Verpakkingstape - 4124 Transparant
  Tesa Verpakkingstape - 4124 Transparant
  out of five star rating on Trustpilot
  0 reviews
 6. HPX Verpakkingstape Flatpack 6 rollen - Bruin
  HPX Verpakkingstape Flatpack 6 rollen - Bruin
  out of five star rating on Trustpilot
  0 reviews
 7. HPX Verpakkingstape Flatpack 6 rollen - Transparant
  HPX Verpakkingstape Flatpack 6 rollen - Transparant
  out of five star rating on Trustpilot
  0 reviews
 8. HPX Verpakkingstape - Breekbaar Fragile
  HPX Verpakkingstape - Breekbaar Fragile
  out of five star rating on Trustpilot
  0 reviews
 9. HPX Verpakkingstape Papier
  HPX Verpakkingstape Papier
  out of five star rating on Trustpilot
  0 reviews
 10. HPX Verpakkingstape Premium - Transparant
  HPX Verpakkingstape Premium - Transparant
  out of five star rating on Trustpilot
  0 reviews
Van hoog naar laag sorteren

Verpakkingstape  

Tape is in eender welke professionele omgeving een belangrijk deel van de dagdagelijkse werking. Het is het product waarnaar je grijpt om tragische ongelukjes te verbergen en om bijvoorbeeld dozen dicht te plakken. Een functie waarvoor er in menig fabriekshal dagelijks kilo’s tape erdoor gaan. Maar wat is nu eigenlijk de ideale verpakkingstape? En hoe gebruik je verpakkingstape het best?

Verschillende soorten verpakkingstape

Verpakkingstape is tape die, zoals de naam al weggeeft, gebruikt wordt om dozen te verpakken. Welke tape je daarvoor bij voorkeur gebruikt hangt in sterke mate af van de omstandigheden. Zo werken sommige bedrijven met zware materialen of exporteren ze bijvoorbeeld naar warme landen. Het spreekt voor zich dat de verpakkingstape die in deze gevallen gebruikt wordt ook de uitdagingen van de omstandigheden aan moet kunnen. Werk je bijvoorbeeld met lichte tot middelzware pakketten? Dan is een PP-tape meer dan voldoende. Zware pakketten? Ga voor een PVC-tape. Een vochtbestendige tape is dan weer nodig voor maritiem transport en ook afplaktape en dubbelzijdige tape hebben hun nut binnen een organisatie.

Waarop moet je letten?

Verpakkingstape is een product dat veelzijdig moet zijn en aan een handvol eigenschappen hoort te voldoen. Zo is één van de belangrijkste eigenschappen van verpakkingstape dat verpakkingstape breekbaar hoort te zijn. Niets is vervelender dan een pakje aankrijgen en de doos niet open kunnen doen omdat de tape niet scheurt of breekt. Het is die combinatie tussen afscheurbaarheid en draagkracht die verpakkingstape zijn eigenheid geeft. Wil je zeker zijn van een goede kwaliteit? Kies dan voor een topmerk zoals 3M verpakkingstape om mee aan de slag te gaan.

Hoe gebruik je verpakkingstijd?

Verpakkingstape kan zowel manueel als machinaal aangebracht worden. Een dozensluitmachine kan duizenden pakjes per dag verwerken en met de pistoolafroller kan je ook manueel eenvoudig en snel tape aanbrengen. Werk je met lichte pakketten tot 20 kilo? Dan is de tape in een U-vorm aanbrengen meer dan genoeg. Tussen de 20 en de 40 kg? Dan is een U-vorm versterkt met een L-vorm de juiste keuze. Een pakket die vlot boven de 40 kilogram aftikt? Dan is een H-vorm de beste keuze qua sluiting. Verpakkingstape bewaar je best op kamertemperatuur, uit de zon en op een droge locatie. Doe je dit niet zal de kwaliteit van de tape langzaam aan degraderen.

Ons assortiment

Op zoek naar een kwaliteitsvolle verpakkingstape van topmerken zoals Tesa of 3M verpakkingstape? Dan vind je bij verfkopen.be alle soorten verpakkingstape zoals verpakkingstape breekbaar, waterdichte tape en versterkte verpakkingstape. Ben je niet zeker welk type tape je nodig hebt voor jouw toepassing? Aarzel dan niet om ons te contacteren voor extra advies. We helpen je met de glimlach verder!