Trae-Lyx Parketlak Mat Blank

-30%

* Verplichte velden

Levertijd: 2-5 Werkdagen

Trae-Lyx Parketlak Mat Blank omschrijving

Trae-Lyx Parketlak Mat Blank een waterverdunbare lak met een zeer hoge slijt- en stootvastheid. Hierdoor is de lak bijzonder geschikt om parket, houten vloeren, trappen, deuren en betimmeringen voor lange tijd te verzegelen. voor harde houtsoorten en intensieve belasting. Trae-Lyx Parketlak Mat Blank is een glasheldere blanke lak, die door de unieke samenstelling niet vergeelt. De kleur van het hout zal na behandeling nagenoeg niet veranderen. De lak is vrijwel reukloos. Trae-Lyx Parketlak Mat Blank is leverbaar in hoogglans, zijdeglans en mat. De matte lak geeft de behandelde objecten een uitstraling alsof deze met olie behandeld zijn.

Extra informatie over Trae-Lyx Parketlak Mat Blank
Verf betekent niet alleen kleur, verf betekent vooral ook bescherming. Wij leveren uitsluitend eersteklas verf, gemengd met de door de producent voorgeschreven kleurpasta’s voor een jarenlange bescherming.

Trae-Lyx Parketlak Mat Blank bestellen bij Verfwinkel.nl
Trae-Lyx Parketlak Mat Blank bestel je snel, voordelig en eenvoudig in onze webshop. Heb je een vraag over deze verf of een van onze andere producten? Stel je vraag dan op 085-7823439 of mail naar info@verfwinkel.nl

Ondergrond Vloeren
Glansgraad Mat
Toepassing Binnen
Merk Trae-Lyx

Trae-Lyx Parketlak Mat Blank specificaties

Trae-lyx parketlak blank mat