Vista Anti-Siliconen Vloeistof 75ml

-20%

* Verplichte velden

Levertijd: 1 Werkdag

Vista Anti-Siliconen Vloeistof 75ml productinformatie

  • Eenvoudig te doseren
  • Prettige verwerking
  • Snelle levering
  • Tegen kratervorming & visogen
  • Voor binnen en buiten
  • Zeer praktisch schildershulpmiddel

Vista Anti-Siliconen Vloeistof 75ml omschrijving

Anti-Siliconen Vloeistof is special ontwikkeld voor ondergronden die met siliconen besmet zijn, bijvoorbeeld als gevolg van het gebruik van siliconen kitten. Door een paar druppels Anti-Siliconen Vloeistof toe te voegen aan vrijwel alle oplosmiddelhoudende en watergedragen lakken en vernisseen voorkomt kratervorming en visogen, zowel binnen als buiten. Anti-Siliconen Vloeistof beïnvloedt de eigenschappen van de lak en vernis niet. Let Op! Er zijn twee verschillende soorten anti siliconen, voor watergedragen (aqua) en voor terpentine verdunbare verf (alkyd).


Extra informatie over Anti-Siliconen Vloeistof Verf betekent niet alleen kleur, verf betekent vooral ook bescherming. Wij leveren uitsluitend eersteklas verf, gemengd met de door de producent voorgeschreven kleurpasta’s voor een jarenlange bescherming.


Anti-Siliconen Vloeistof bestellen bij Verfwinkel.nl Anti-Siliconen Vloeistof bestel je snel, voordelig en eenvoudig in onze webshop. Heb je een vraag over deze verf of een van onze andere producten? Stel je vraag dan op 085-7823439 of mail naar klantenservice@verfwinkel.nl

Ondergrond n.v.t.
Toepassing Binnen/Buiten
Rendement 10ml per liter
Merk Vista

Vista Anti-Siliconen Vloeistof 75ml specificaties

Anti-Siliconen Vloeistof 75ml