• Particulier
  • Zakelijk
menu
0

Bel

Boonstoppel Garantie Onderhoudsverf PU - Alkyd

9001 RAL
9002 RAL
9010 RAL
9016 RAL
5004 RAL
6009 RAL
7016 RAL
7021 RAL
7024 RAL
9005 RAL
G0.05.85 Mergelwit Sikkens Authentieke Kleuren
N0.15.10 Monumentengroen Sikkens Authentieke Kleuren
Q0.05.10 Grachtengroen Sikkens Authentieke Kleuren
Uw keuze Normale prijs Kortingprijs

Boonstoppel Garantie Onderhoudsverf PU - Alkyd productinformatie

  • Goede kantendekking
  • Goede vloeiing
  • Terpentine basis
  • Uitstekend buitenduurzaam
  • Vloeit gelijkmatig uit
  • Voor buiten

Boonstoppel Garantie Onderhoudsverf PU - Alkyd bestand(en) downloaden

Boonstoppel Garantie Onderhoudsverf PU - Alkyd omschrijving

Boonstoppel Garantie Onderhoudsverf PU is een hoogglanzende, luchtdrogende lakverf voor buiten op basis van met polyurethan gemodificeerde alkydhars. Is kras- en slijtvast en duurzaam. Heeft een goede droging vanaf 0°C. Voor het afschilderen van gegrond hout, bestaande oude verflagen op hout en op bijgewerkt (geschuurd, gereinigd) metaal.

LET OP: Indien een terpentine gedragen verf binnen wordt toegepast zal een donkervergeling optreden! Kleuren uit de kleurenwaaiers zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de werkelijkheid.

Extra informatie over Boonstoppel Garantie Onderhoudsverf PU
Verf betekent niet alleen kleur, verf betekent vooral ook bescherming. Wij leveren uitsluitend eersteklas verf, gemengd met de door de producent voorgeschreven kleurpasta’s voor een jarenlange bescherming.

Boonstoppel Garantie Onderhoudsverf PU bestellen bij Verfwinkel.nl
Boonstoppel Garantie Onderhoudsverf PU bestel je snel, voordelig en eenvoudig in onze webshop. Heb je een vraag over deze verf of een van onze andere producten? Stel je vraag dan op 085-7823439 of mail naar info@verfwinkel.nl

Basis Terpentine Basis / Alkyd
Ondergrond Diverse Ondergronden (mits juist voorbehandeld)
Soort Dekkende Verf
Glansgraad Hoogglans / Gloss
Toepassing Voor buiten
Rendement 16
Merk Boonstoppel
Levertijd 1-3 Werkdagen

Boonstoppel Garantie Onderhoudsverf PU - Alkyd specificatiesBoonstoppel Garantie Onderhoudsverf PU is een hoogglanzende, luchtdrogende lakverf voor buiten op basis van met polyurethan gemodificeerde alkydhars.

TOEPASSING
- Voor het afschilderen van reeds voorbehandeld geveltimmerwerk, bijvoorbeeld in een meerjarig onderhoudsplan.
- Voor het afschilderen van reeds in voldoende laagdikte gegrond geveltimmerwerk van nieuwbouwprojecten waaraan hoge duurzaamheidseisen worden gesteld.
- Voor het overschilderen van bestaande oude verflagen op hout en metaalwerk waarvan de kale delen zijn bijgewerkt en de intact zijnde verflagen zijn gereinigd en geschuurd.

KENMERKENDE EIGENSCHAPPEN
Goede droging vanaf 0°C.
Hoge buitenduurzaamheid.
Hoge en blijvende elasticiteit.
Kras- en slijtvast.
Uitstekende dekking en kantendekking.
Soepele verwerking en goede vloeiing.
Hoge vulling, geeft oud buitenschilderwerk met één behandeling een hoge bescherming en een verzorgd en een esthetisch aanzien.

APPLICATIEGEGEVENS
Kwast en verfroller.
Verdunning: geen, is klaar voor gebruik.
Reiniging gereedschap: Terpentine.
Aanbevolen droge laagdikte: 40 μm.
Rendement: Ca. 16 m²/liter, sterk afhankelijk van structuur en zuiging van de ondergrond.

Droging bij 23°C/50% RV
Stofdroog na: ca. 1,5 uur.
Kleefvrij na: ca. 3,5 uur.
Overschilderbaar na: ca. 16 uur.

Droging bij 5°C/90% RV
Stofdroog na: ca. 3 uur.
Kleefvrij na: ca. 5 uur.
Overschilderbaar na: ca. 24 uur afhankelijk van de weersomstandigheden kunnen de droogtijden afwijken. Bij temperaturen lager dan 5°C moet bij donkere kleuren rekening worden gehouden met langere droogtijden. Niet verwerken bij temperaturen van lucht en ondergrond beneden de 0°C en een relatieve luchtvochtigheid boven de 90%.

TECHNISCHE GEGEVENS
Soortelijke massa: ca. 1,17 g/cm3
Vaste stofgehalte: ca. 65 vol.%.
Glansgraad: Hoogglans.
Vloeiing: Goed.
Hechting: Zeer goede hechting op gereinigde en geschuurde ondergrond.
Weerbestandheid: Zeer goed.

OVERIGE INFORMATIE
Kleur: Wit en vrijwel alle kleuren.
Houdbaarheid: In onaangebroken verpakking tenminste 1 jaar.
Verpakking: In bussen van 1 en 2,5 liter.
Opslag: Koel en droog.

SYSTEEMADVIES
- Algemeen: Onderstaande systemen zijn indicatief. De keuze van het verfsysteem is afhankelijk van een aantal factoren, zoals het bestaande verfsysteem, de te verwachten belastingsgraad en esthetische eisen. Voorafgaande aan de uitvoering van de systemen dienen gebreken aan de ondergronden gecorrigeerd te worden.

- Behandeling hout: Onbehandelde of kaal gemaakte ondergrond: Gronden met Garantie Grondverf PU. Waar nodig schraal plamuren. Geheel overgronden met Garantie Grondverf PU. Licht schuren en aflakken met Garantie Onderhoudsverf PU.

- Geschilderde ondergrond: Ondeugdelijke verflagen verwijderen. Intacte verflagen reinigen en schuren. Kaal hout gronden met Garantie Grondverf PU. Waar nodig schraal plamuren. Geheel overgronden met Garantie Grondverf PU. Licht schuren en aflakken met Garantie Onderhoudsverf PU.

- Behandeling staal: Geschilderde ondergrond: Ondeugdelijke verflagen verwijderen. Kale delen ontroesten. Intacte verflagen reinigen en schuren. Kaal werk tweemaal behandelen met Garantie Primer Universeel. Geheel overgronden met Garantie Grondverf PU. Licht schuren en aflakken met Garantie Onderhoudsverf PU.

- Behandeling thermisch Onbehandelde ondergrond: verzinkt staal en non-ferro metalen: Grondig reinigen en ontvetten. Alle corrosieproducten verwijderen en de ondergrond opruwen. Het geheel behandelen met Garantie Primer Universeel. Geheel overgronden met Garantie Grondverf PU. Licht schuren en aflakken met Garantie Onderhoudsverf PU.

- Onbehandelde ondergrond: Grondig reinigen en ontvetten. Opruwen/matteren. Het geheel behandelen met Garantie Primer Universeel. Licht schuren en aflakken met Garantie Onderhoudsverf PU.

- Kunststof: Gezien de diversiteit aan kunststoffen, dient altijd eerst een proefvlak opgezet te worden. Na voldoende droging dient de hechting beoordeeld te worden.

Top