• Particulier
  • Zakelijk
menu
0

Bel

Brander Haftgrund Dekkend - Lichte Kleuren

Vergelijk product
Uw keuze Normale prijs Kortingprijs

Brander Haftgrund Dekkend - Lichte Kleuren productinformatie

  • Oplosmiddelvrij
  • Voor binnen en buiten
  • Waterverdunbaar

Brander Haftgrund Dekkend - Lichte Kleuren omschrijving

Brander Haftgrund Dekkend is een kant-en-klaar wit gepigmenteerd grondeermiddel dat in slechts één arbeidsgang de functies van zowel voorstrijk als dekkende tussenlaag voor een hoogwaardige muurverfafwerking vervult. Na het aanbrengen van slechts één laag kan de muurverf worden aangebracht resulterend in een dekkend resultaat. Dit bespaart de verwerker in de meeste gevallen één complete arbeidsgang en maakt het daarmee arbeidsproces korter en rendabeler.

LET OP:  De kleuren van de kleurenkaart zijn slechts een greep uit ons ruime assortiment. Wil je een andere kleur? Neem dan contact op met onze klantenservice. Kleuren van de kleurenkaart zijn een indicatie en kunnen afwijken van de werkelijkheid. Brander Haftgrund Dekkend heft lichte zuigingsverschillen op en is emissie- en oplosmiddelvrij (ELF).

Extra informatie over Brander Haftgrund Dekkend Lichte Kleuren
Verf betekent niet alleen kleur, verf betekent vooral ook bescherming. Wij leveren uitsluitend eersteklas verf, gemengd met de door de producent voorgeschreven kleurpasta’s voor een jarenlange bescherming.

Brander Haftgrund Dekkend Lichte Kleuren bestellen bij Verfwinkel.nl
Brander Haftgrund Dekkend Lichte Kleuren bestel je snel, voordelig en eenvoudig in onze webshop. Heb je een vraag over deze verf of een van onze andere producten? Stel je vraag dan op 085-7823439 of mail naar info@verfwinkel.nl. 

Basis Waterbasis / Acryl
Ondergrond Diverse Ondergronden (mits juist voorbehandeld)
Soort Voorstrijken & Voorlijmen
Glansgraad Mat
Toepassing Voor binnen
Rendement 6-9m2 per liter
Merk Brander
Levertijd 3-4 Werkdagen

Brander Haftgrund Dekkend - Lichte Kleuren bestand(en) downloaden

Top