Flexa Grondverf

In zo’n beetje iedere verfwinkel staat er wel een hele rij grondverf. Onmisbaar bij je schildersklus, want een goede grondlaag zorgt immers voor een betere afwerking en vaak een duurzamer resultaat. Veel mensen zien het nut van een grondverf niet in en bezuinigen door geen grondverf of een grondverf van mindere kwaliteit te kiezen. Zonde!

Waarom Flexa Grondverf?

Met Flexa Grondverf weet je zeker dat je een kwalitatief goede grondverf koopt. Uiteraard is de ondergrond bepalend voor het type grondverf. Maar of je nu de Flexa Pure, Flexa Creations of de Flexa Grondverf Universeel gebruikt. Met een Flexa Grondverf ben je verzekerd van een goed resultaat.

Wanneer moet ik grondverf gebruiken?

Voor hout geldt dat het belangrijkste doel van grondverf is om een goede hechting te krijgen van een volgende verflaag. Daarnaast is voldoende laagdikte aanbrengen ook zeer belangrijk. Omdat grondverf minder snel in niet geschilderd hout trekt dan lakverf, is het van belang eerst 1 of 2 lagen grondverf aan te brengen en daarna pas 1 of 2 lagen lakverf.

Wil je kunststof of metaal schilderen ook dan heb je een grondverf nodig om een goede hechting tussen de ondergrond en de verflaag te creëren. Gebruik hiervoor bijvoorbeeld Flexa Grondverf Universeel of de Flexa Grondverf Multiprimer.

Ook als je over wil stappen van grond verf op terpentinebasis naar grond verf op waterbasis is het verstandig om eerst een grondverf op waterbasis aan te brengen zodat je zeker weet dat de verf op waterbasis goed hecht op je oude terpentinebasis verf.

Welke grondverf moet ik gebruiken?

Flexa heeft diverse soorten grondverf in het assortiment. Bij grondverf is het altijd belangrijk dat je rekening houdt met de ondergrond maar ook met de verflaag die over de grondverf gaat komen. Ga je binnen hout schilderen dan kun je kiezen voor bijvoorbeeld de Flexa Strak in de Lak Grondverf of Flexa Creations Grondverf in wit of grijs. Maar tegenwoordig kun je ook kiezen voor Flexa Grondverf op kleur gemengd zoals Flexa Pure grondverf. Hierdoor kun je de grondverf alvast in de kleur van de verflaag bestellen. Daardoor dekt de eindlaag beter en zullen beschadigingen minder opvallen.
dat geldt ook voor grondverf voor op moeilijke ondergronden zoals kunststof, metaal, aluminium, koper of zink. Deze ondergronden kun je schilderen met Flexa Colors Universele Grondverf.

Flexa grondverf online bestellen?

Voor elke klus is er wel een Flexa grondverf geschikt. Bestel eenvoudig en voordelig je Flexa Grondverf op verfwinkel.nl. Wil je snel aan de slag? Geen probleem! Flexa Grondverf wordt uit voorraad geleverd en is leverbaar in vrijwel elke kleur. Weet je niet goed hoe je je schildersklus moet aanpakken? Ook daarbij helpen we je graag. Onze verfexperts van de klantenservice voorzien je graag van een professioneel schildersadvies en daar hoort ook grondverf advies bij. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven. Via deze nieuwsbrief vallen we je niet lastig, maar voorzien we je van informatie over o.a. onze Flexa producten, ontvang je schildertips, lees je hoe je het beste Flexa grondverf gebruikt en blijf je op de hoogte van onze acties en aanbiedingen.