• Particulier
  • Zakelijk
menu
0

Bel

ProGold Glasreiniger RVS Smal met Reservemesjes - 401000

 

ProGold Glasreiniger RVS Smal met Reservemesjes - 401000 productinformatie

  • Verwijdert lijmresten

ProGold Glasreiniger RVS Smal met Reservemesjes - 401000 omschrijving

Deze ProGold Glasreiniger is gemaakt van RVS en onmisbaar voor iedere doe-het-zelver. Je kunt er eenvoudig verfresten of kitrestanten mee verwijderen. Door de glasreiniger plat op het glas te houden maak je geen krassen op het glas. De mesjes zijn eenvoudig te verwisselen door ze eruit te schuiven. Inclusief 5 reserve mesjes.

Extra informatie over ProGold Glasreiniger RVS
Verf betekent niet alleen kleur, verf betekent vooral ook bescherming. Wij leveren uitsluitend eersteklas verf, gemengd met de door de producent voorgeschreven kleurpasta’s voor een jarenlange bescherming.

ProGold Glasreiniger RVS bestellen bij Verfwinkel.nl
ProGold Glasreiniger RVS bestel je snel, voordelig en eenvoudig in onze webshop. Heb je een vraag over deze glasreiniger of een van onze andere producten? Stel je vraag dan op 085-7823439 of mail naar info@verfwinkel.nl

Ondergrond Diverse Ondergronden (mits juist voorbehandeld)
Toepassing Voor binnen en buiten
Merk ProGold
Levertijd 1 Werkdag

ProGold Glasreiniger RVS Smal met Reservemesjes - 401000 specificaties

Deze glaskrabber is gemaakt van RVS en onmisbaar voor iedere doe-het-zelver. Je kunt er eenvoudig verfresten of kitrestanten mee verwijderen. Door de Stanley glaskrabber plat op het glas te houden maak je geen krassen op het glas. De mesjes van de Stanley glaskrabber zijn eenvoudig te verwisselen door ze eruit te schuiven.

Top