• Particulier
  • Zakelijk
menu
0

Bel

Glitsa Vloerpolish - 1 Liter

 

Glitsa Vloerpolish - 1 Liter productinformatie

  • 1 liter
  • Voor een slipvrije vloer

Glitsa Vloerpolish - 1 Liter bestand(en) downloaden

Glitsa Vloerpolish - 1 Liter omschrijving

Glitsa Vloerpolish is een professionele polijstmiddel voor vloeren. Het geconcentreerde waspreparaat geeft de vloerpolish een optimaal beschermende en maskerende werking en is slipvast. Het product is geschikt voor periodiek onderhoud en voorkomt voortijdige slijtage van de toplaag en beschermt tegen vuilinloop. Met Glitsa behandelde vloeren zijn eenvoudig te onderhouden met Glitsa Vloerpolish.

Extra informatie over Glitsa Vloerpolish
Verf betekent niet alleen kleur, verf betekent vooral ook bescherming. Wij leveren uitsluitend eersteklas verf, gemengd met de door de producent voorgeschreven kleurpasta’s voor een jarenlange bescherming.

Glitsa Vloerpolish bestellen bij Verfwinkel.nl
Glitsa Vloerpolish bestel je snel, voordelig en eenvoudig in onze webshop. Heb je een vraag over deze polish of een van onze andere producten? Stel je vraag dan op 085-7823439 of mail naar info@verfwinkel.nl


Ondergrond Hout
Soort Beschermingsmiddel
Glansgraad Zijdeglans / Satin
Toepassing Voor binnen
Merk Glitsa
Levertijd 2-3 Werkdagen

Glitsa Vloerpolish - 1 Liter specificaties

Een hoogwaardige water gedragen zijdeglanzende geurarme polish.

Toepassing
Toepasbaar op gelakt hout, parket en kurk. Ook toepasbaar op plavuizen, linoleum en vinylvloeren. Ook geschikt voor druk belopen plaatsen.

Producteigenschappen
- Voorkomt vroegtijdige slijtage
- Beschermt de laklaag tegen vuilinloop
- Slipvast.

Productinformatie
Aanwijzingen voor gebruik: Gebruiksklaar.
Goed schudden voor verwerking.
Samenstelling: Wateroplosbare harsen.

Verwerkingsgegevens
Gereedschap: Doek, spons, sponsbezem, plantenspuit, o.i.d.
Verwerking: Breng de een dunne gelijkmatige laag Glitsa Polish aan met spons, sponsbezem of doek op een schone wasvrije ondergrond. Afhankelijk van de belastingsgraad extra lagen aanbrengen.

Aanvullende informatie
Houdbaarheid: Ten minste 1 jaar in ongeopende verpakking. Vorstvrij bewaren.
Kleur: Kleurloos
Verpakking: 1 Liter
Internet: Voor de meest recente productinformatie zie www.cetabever.nl.

Milieu
Glitsa Vloerpolish is tot 99% biologisch afbreekbaar. De gebruiker van dit product dient zich aan de nationale wetten betreffende gezondheid, veiligheid en milieu te houden. Gooi de verfresten niet weg, maar breng ze naar een verzamelpunt voor klein chemisch afval.

Veiligheid
Voor de meest recente veiligheidsinformatie raadpleeg de etikettekst of het betreffende Material Safety Data Sheet. De doeltreffendheid van onze systemen berust op jarenlange praktijkervaring en laboratoriumresearch. Wij staan ervoor in, dat de kwaliteit van het volgens onze systemen vervaardigde werk voldoet aan de eigenschappen die Akzo Nobel Decorative Coatings BV heeft toegezegd, mits de onzerzijds gegeven voorschriften stipt zijn opgevolgd en het werk is uitgevoerd naar de eisen van goed vakmanschap. Wij wijzen iedere aansprakelijkheid af, indien het eindresultaat ongunstig is beïnvloed door factoren waarop wij geen controle hebben. De afnemer dient met de hem normaal ten dienste staande middelen te controleren of de geleverde producten geschikt zijn voor de beoogde toepassing. Bij het verschijnen van een nieuwe uitgave verliest dit technisch documentatieblad zijn geldigheid.

Top