• Particulier
  • Zakelijk
menu
0

Bel

Goudhaantje Futura Gebogen Penseel Serie 780

Uw keuze Normale prijs Kortingprijs

Goudhaantje Futura Gebogen Penseel Serie 780 productinformatie

  • Leverbaar in verschillende afmetingen
  • Professionele kwaliteit kwasten
  • Snelle levering
  • Soepele en superzachte vezels

Goudhaantje Futura Gebogen Penseel Serie 780 omschrijving

De Goudhaantje Futura Gebogen Penseel is vervaardigd uit een unieke mix van gemodificeerde polyester vezels. De vezels zijn veerkrachtig en hebben een uitstekend verfopname vermogen. De conische vezels zorgen voor een geleidelijke verfafgifte zodat iedere gewenste laagdikte kan worden aangebracht. De zeer zachte bovenkant van de vezels van zeer fijne blesjes zorgt voor een streeploos afwerkresultaat.

Extra informatie over Goudhaantje Futura Gebogen Penseel Serie 780
Verf betekent niet alleen kleur, verf betekent vooral ook bescherming. Wij leveren uitsluitend eersteklas verf, gemengd met de door de producent voorgeschreven kleurpasta’s voor een jarenlange bescherming.

Goudhaantje Futura Gebogen Penseel Serie 780 bestellen bij Verfwinkel.nl
Goudhaantje Futura Gebogen Penseel Serie 780 bestel je snel, voordelig en eenvoudig in onze webshop. Heb je een vraag over deze kwast of een van onze andere producten? Stel je vraag dan op 085-7823439 of mail naar info@verfwinkel.nl

Ondergrond Diverse Ondergronden (mits juist voorbehandeld)
Soort Schildersbenodigdheden
Toepassing Voor watergedragen verf
Merk Goudhaantje
Levertijd 2-3 Werkdagen

Goudhaantje Futura Gebogen Penseel Serie 780 specificaties

De Goudhaantje kwasten zijn vervaardigd van unieke mix van gemodificeerde polyester vezels. De vezels zijn veerkrachtig en hebben een uitstekend verfopname vermogen. De conische vezels zorgen voor een geleidelijke verfafgifte zodat iedere gewenste laagdikte kan worden aangebracht. De zeer zachte bovenkant van de vezels van zeer fijne blesjes zorgt voor een streeploos afwerkresultaat. Door de perfect gesloten bolle stand van de vezels kan je er uitstekend mee besnijden. De kwasten zijn inzetbaar voor de verwerking van vrijwel alle lakken, en bijzonder geschikt voor watergedragen lakken.


Top