• Particulier
  • Zakelijk
menu
0

Bel

Hammerite Metaalvernis Hoogglans - Spray 400ml

 

Hammerite Metaalvernis Hoogglans - Spray 400ml productinformatie

  • Geen primer nodig
  • Gemakkelijk te verwerken
  • Kleurloos
  • UV-Bestendig
  • Voor binnen en buiten

Hammerite Metaalvernis Hoogglans - Spray 400ml bestand(en) downloaden

Hammerite Metaalvernis Hoogglans - Spray 400ml omschrijving

Hammerite Metaalvernis is een transparante, roestwerende, hoogglans metaallak voor alle soorten metaal. Het kan direct worden aangebracht over roest. Schuren en ontroesten is niet nodig want Hammerite metaalvernis hecht uitstekend en stopt het roestproces. De hoogglans metaallak is waterafstotend en weers- en UV-bestendig waardoor je het goed kan gebruiken voor de bescherming van allerlei metalen objecten buiten.

LET OP: Loszittende roest en/of verf dient vooraf verwijdert te worden.

Extra informatie over Hammerite Metaalvernis
Verf betekent niet alleen kleur, verf betekent vooral ook bescherming. Wij leveren uitsluitend eersteklas verf, gemengd met de door de producent voorgeschreven kleurpasta’s voor een jarenlange bescherming.

Hammerite Metaalvernis bestellen bij Verfwinkel.nl
Hammerite Metaalvernis bestel je snel, voordelig en eenvoudig in onze webshop. Heb je een vraag over deze vernis of een van onze andere producten? Stel je vraag dan op 085-7823439 of mail naar info@verfwinkel.nl

Glansgraad Hoogglans / Gloss
Toepassing Voor binnen en buiten
Merk Hammerite
Levertijd 2-3 Werkdagen

Hammerite Metaalvernis Hoogglans - Spray 400ml specificaties

Hammerite Metaalvernis is een transparante, roestwerende, hoogglans metaallak voor alle soorten metaal. Hammerite Metaalvernis kan direct worden aangebracht over roest. Schuren en ontroesten is niet nodig want Hammerite metaallak hecht uitstekend en stopt het roestproces. Hammerite metaallak hoogglans is waterafstotend en weers- en UVbestendig waardoor u het goed kunt gebruiken voor de bescherming van allerlei metalen objecten buiten.
Top