• Particulier
  • Zakelijk
menu
0

Bel

Histor Perfect Finish Muurverf Mat

9001 RAL
9002 RAL
9010 RAL
9016 RAL
5004 RAL
6009 RAL
7016 RAL
7021 RAL
7024 RAL
9005 RAL
G0.05.85 Mergelwit Sikkens Authentieke Kleuren
N0.15.10 Monumentengroen Sikkens Authentieke Kleuren
Q0.05.10 Grachtengroen Sikkens Authentieke Kleuren
Uw keuze Normale prijs Kortingprijs

Histor Perfect Finish Muurverf Mat productinformatie

  • Geurarm
  • Goed reinigbaar
  • Prettige verwerking
  • Schrobbaar
  • Vochtregulerend
  • Voor binnen
  • Waterverdunbaar

Histor Perfect Finish Muurverf Mat bestand(en) downloaden

Histor Perfect Finish Muurverf Mat omschrijving

Histor Perfect Finish Muurverf Mat is een matte muurverf op basis van acrylaatdispersie voor binnen. Deze muurverf sluit naadloos aan op de laatste trends op interieurgebied. Het effect dat je met deze muurverf bereikt is dan ook zeker bijzonder te noemen: karakter, warmte en authenticiteit zijn termen die bij je opkomen. Zo’n muur met matte finish laat zich overigens net zo geweldig combineren met moderne, strakke lijnen in je interieur, als met de losse bohemian style. Geschikt voor op plafonds en wanden van gipsplaat, pleister- (stuc) en metselwerk, beton en goed hechtend behang. Zeer geschikt voor continue waterbelasting in vochtige ruimtes


Extra informatie over Histor Perfect Finish Muurverf Mat
Verf betekent niet alleen kleur, verf betekent vooral ook bescherming. Wij leveren uitsluitend eersteklas verf, gemengd met de door de producent voorgeschreven kleurpasta’s voor een jarenlange bescherming.


Histor Perfect Finish Muurverf Mat bestellen bij Verfwinkel.nl
Histor Perfect Finish Muurverf Mat verf of een van onze andere producten? Stel je vraag dan op 085-7823439 of mail naar info@verfwinkel.nl


 


 

Basis Waterbasis / Acryl
Ondergrond Diverse Ondergronden (mits juist voorbehandeld)
Glansgraad Mat
Toepassing Voor binnen
Rendement 7-8 m2 per liter
Merk Histor
Levertijd 1 Werkdag

Histor Perfect Finish Muurverf Mat specificatiesOMSCHRIJVING
Waterverdunbare muurverf voor binnen en op basis van kunstharsdispersie.

GEBRUIKSDOEL
Het schilderen van (poreuze) steenachtige ondergronden, zoals goed afgebonden schuurwerk, pleisterwerk, metselwerk en beton. Het schilderen van gips, gipskarton, boardplaten. Het overschilderen van oude muurverflagen.

VOORNAAMSTE KENMERKEN
Zeer grote dekkracht
Levendige kleuren
Wasbaar en nat schrobbaar
Eventueel verdunbaar met water
Vochtregulerend
Mat effect
Reukarm, oplosmiddelvrij
Theoretisch rendement: 10 m2 per liter
Te mengen in elke gewenste kleur in 1L en 2,5L

KLEUR EN GLANS
Groot aantal ready mix kleuren. Daarnaast kleuren uit de Histor waaier en vele andere kleuren door middel van twee basisverven, via het Histor kleurmengsysteem. Mat.

VOORBEHANDELING VAN DE ONDERGROND
Nieuw werk, kale ondergrond Vuil en vet, stof, poeder en andere ongerechtigheden grondig verwijderen. Zonodig reinigen met Histor Ontvetter, goed naspoelen en afnemen. Eventuele beschadigingen repareren met een geschikt middel. Zuiging van de muur, vooral de reparatieplaatsen, wegnemen met Histor Wand voorstrijk (behandel de gehele muur). Onderhoud verflagen in goede staat Vuile, maar gave, goed hechtende en intacte verflagen reinigen met Histor Ontvetter. Goed naspoelen en afnemen. Kleine beschadigingen repareren met een geschikt middel. Eventuele zuiging, vooral op reparatieplaatsen, wegnemen met Histor Wand voorstrijk. Waterkringen, roet, doorslaande verkleuringen e.d. isoleren met Histor Vlekdekkende voorstrijk. Behandel daarbij de gehele muur en niet alleen de vlekken. Onderhoud verflagen in slechte staat Slecht hechtende, afbladderende verflagen zo grondig als mogelijk verwijderen. Veegvaste verven en minder goede latexverven kunnen met een stoomapparaat worden weekgemaakt. Direct na het stomen afsteken met een plamuurmes. Weekmaken kan ook met behangplaksel (celluloselijm), waaraan wat afwasmiddel is toegevoegd. Opstrijken en 10-20 minuten laten inweken. Vervolgens de weke laag afsteken met een plamuurmes. Dit eventueel herhalen. Alkydhars-muurverven (synthetisch), en hoogwaardige acryllatex-verven (hoog bindmiddelgehalte), zijn indien nodig alleen te verwijderen met een verfafbijtmiddel. Na het verwijderen van de lagen, zonodig de muur weer schoonmaken met Histor Ontvetter, naspoelen en afnemen. Noodzakelijke reparaties uitvoeren met een geschikt middel. Eventuele restanten vastzetten, en reparaties, behandelen met Histor Fixerende voorstrijk. Afwerking Na voldoende droging het benodigde aantal lagen muurverf aanbrengen op een schone en draagkrachtige ondergrond.

VERWERKING VAN DE VERF
Gereedschap Blokwitkwast of vachtroller. Gelijkmatig opbrengen en verdelen. Voor gebruik Verf goed roeren. Verdunning Alleen indien nodig voor grote vlakken, tot ca. 5% water. Droge laagdikte Aanbevolen: ca. 35 micrometer. Kwast/rollagen Aanbevolen: 1 volle laag, afhankelijk van de ondergrond. Temperatuur Op (kamer)temperatuur laten komen. Verwerken bij een temperatuur tussen 10°C en 25°C. Na gebruik Luchtdicht afsluiten.

UITSTRIJKVERMOGEN
Praktisch rendement Afhankelijk van de structuur en zuiging van de ondergrond, van de laagdikte en het gebruikte gereedschap en van de omstandigheden bij het aanbrengen. Theoretisch rendement 7 - 8 m2/l op een strakke en vlakke, niet zuigende ondergrond. Zie de informatie op de emmer.

DROGING BIJ 20º C
Kleefvrij Na ca. 1 uur. Overschilderbaar Tweede laag na ca. 5 uur.

REINIGEN
Morsvlekken en spatten Niet laten opdrogen maar meteen wegnemen met een doekje en eventueel water of alcohol. Gereedschap Met water schoonmaken, of tijdelijk bewaren in water of een folie. Droge verflaag Na ca. een maand drogen met water, neutraal reinigingsmiddel en zachte borstel.

HOUDBAARHEID EN BEWAARCONDITIES
Vorstvrij bewaren. In ongeopende goed afgesloten verpakking, op een droge plaats bewaard, bij een temperatuur van 10°C tot 25 °C, is dit product ca. 2 jaar houdbaar. Halflege emmer overgieten in een kleinere helpt indrogen voorkomen.

PRODUCTGEGEVENS VERF IN DE BUS DROGE VERFLAAG
Verpakking 1ltr ; 2,5 ltr ; 5 ltr; 10 ltr • Optimale eigenschappen na een week bij ca. 20°C. Vloeistofdikte Gereed voor verwerking

VEILIGHEIDSGEGEVENS EN AFVALBEHANDELING
Voor specifieke gegevens over veiligheid, welke van toepassing zijn op de verwerkingsfase van dit product, en informatie over de behandeling van verfrestanten en afval, verwijzen wij naar de verpakking van dit product.


Retourneren
Dit product wordt speciaal op kleur gemengd in de mengmachine van Verfwinkel.nl. Maatwerk producten zijn uitgesloten voor het herroepingsrecht. Op kleur gemengde verven kunnen dus niet geretourneerd worden. Lees meer

Top