Roomwit

Zoveel wensen, zoveel smaken en even zoveel wittinten zijn er verkrijgbaar. Van gebroken wit naar cremewit met alle tussenliggende wittinten er nog bij. Er zijn hele kleurenwaaiers ontwikkeld met alleen maar wittintten. Roomwit is een veel gebruikte wittint. Roomwit is wit een gele, romige ondertoon en valt in de categorie warm wit. Daardoor is Roomwit overal inzetbaar, zowel in het interieur als exerieur. Vooral buiten waar wit vaak te wit is zorgt Roomwit voor een prachtige, warme kleurcombinatie met bijvoorbeeld donkerblauw, antraciet of monumentengroen. Voor binnen wordt er steeds meer voor Roomwit gekozen naast het veel gebruikte RAL 9010 en Ral 9001.

Je zit niet vast aan de witte ralkleuren. Dus zit je perfecte wittint niet tussen de RALkleuren? Denk dan eens aan Roomwit. 
Hoewel Roomwit een benaming is voor warm wit zijn er diverse verfmerken die Roomwit in het assortiment hebben. Bekijk dus goed welke Roomwit je zou willen hebben. Zorg dat je verschillende staaltjes Roomwit in huis hebt en bekijk per ruimte en op verschillende momenten van de dag, welk Roomwit bij jou het mooiste is. 

Op zoek naar lak of muurverf met de kleur Roomwit?

De werkwijze:

 1. Kies het gewenste product.
 2. Rechts naast de afbeelding maak je een keuze voor de verpakking die je wilt. 
 3. Zoek op de kleurnaam Roomwit en selecteer de juiste kleur
 4. Kies het aantal stuks dat je wilt bestellen.  
 5. Vervolgens kies je voor Toevoegen aa winkelwagen. 
 6. Ga verder met bestellen of rond je bestelling af.

Natuurlijk kun je eerst het juiste product uitkiezen en vervolgens uit de kleurenwaaier van Verfwinkel.nl de kleur Roomwit uitkiezen. Maar het is altijd beter om de kleur Roomwit te zien op een kleurstaal of op een echte muur. Kleuren van de online kleurenwaaier zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de werkelijkheid in verband met de beeldscherminstellingen. Wij adviseren te allen tijde om een kleurkeuze te maken uit een papieren kleurenwaaier. De kleuren van de online kleurenwaaier zijn slechts een greep uit ons ruime assortiment. Wil je een andere kleur? Noteer deze dan rechtstreeks in het vakje: gewenste kleur. 


Wil je weten hoe Roomwit uitvalt in een interieur of exterieur. Je kunt op internet te zoeken naar referentie-projecten waar jouw favoriete kleur Roomwit is toegepast. Zoek je kleur Roomwit op via Google, Instagram of Pinterest en je vindt vast hele mooie toonaangevende plaatjes. Daarna kun je de verf bestellen bij verfwinkel.nl 

 1. Flexa Strak in de Lak Binnenlak Zijdeglans
  Flexa Strak in de Lak Binnenlak Zijdeglans
  4.4 out of five star rating on Trustpilot
  27 reviews
  Vanaf Adviesprijs
 2. Flexa Strak in de Lak Binnenlak Hoogglans
  Flexa Strak in de Lak Binnenlak Hoogglans
  4.3 out of five star rating on Trustpilot
  11 reviews
  Vanaf Adviesprijs
 3. Histor Kleurbedenktijd
  Histor Perfect Finish Houtlak - Mat
  Histor Perfect Finish Houtlak - Mat
  4.8 out of five star rating on Trustpilot
  9 reviews
  Vanaf Adviesprijs