Sigma S2U lakken

Van hoog naar laag sorteren
 1. Sigma S2U Nova Satin
  Sigma S2U Nova Satin
  4.7 out of five star rating on Trustpilot
  722 reviews
  Vanaf Adviesprijs
 2. Aanbieding BE
  Sigma S2U Allure Gloss
  Sigma S2U Allure Gloss
  4.8 out of five star rating on Trustpilot
  719 reviews
  Vanaf Adviesprijs
 3. Sigma S2U Nova Matt
  Sigma S2U Nova Matt
  4.9 out of five star rating on Trustpilot
  116 reviews
  Vanaf Adviesprijs
 4. Sigma S2U Nova Traplak Soft Satin
  Sigma S2U Nova Traplak Soft Satin
  4.4 out of five star rating on Trustpilot
  119 reviews
  Vanaf Adviesprijs
 5. Sigma Kleurgarantie
  Sigma S2U Gloss
  Sigma S2U Gloss
  4.8 out of five star rating on Trustpilot
  384 reviews
  Vanaf Adviesprijs
 6. Sigma Kleurgarantie
  Sigma S2U Satin
  Sigma S2U Satin
  4.8 out of five star rating on Trustpilot
  174 reviews
  Vanaf Adviesprijs
 7. Sigma Kleurgarantie
  Sigma S2U Allure Satin
  Sigma S2U Allure Satin
  4.9 out of five star rating on Trustpilot
  49 reviews
  Vanaf Adviesprijs
 8. Sigma S2U Nova Gloss
  Sigma S2U Nova Gloss
  4.8 out of five star rating on Trustpilot
  92 reviews
  Vanaf Adviesprijs
 9. Sigma S2U Nova Semi-Gloss
  Sigma S2U Nova Semi-Gloss
  4.7 out of five star rating on Trustpilot
  43 reviews
  Vanaf Adviesprijs
 10. Sigma Kleurgarantie
  Sigma S2U Semi-Gloss
  Sigma S2U Semi-Gloss
  4.6 out of five star rating on Trustpilot
  32 reviews
  Vanaf Adviesprijs
Van hoog naar laag sorteren

Sigma S2U lakken

Sigma S2U is een uitgebreide professionele verflijn van Sigma Coating, de verf die schilders graag gebruiken. Sigma is een van oorsprong Nederlandse verffabrikant die al vanaf 1972 bestaat. De jarenlange ervaring in het ontwikkelen van professionele verf voor de schilder is terug te zien in de complete S2U verflijn. Voor vrijwel iedere schildersklus is er een geschikte verf beschikbaar, die zorgt voor een optimale bescherming van je houtwerk en veel andere ondergronden.

Wat is Sigma S2U

De S2U verf van Sigma is de populairste verf door zijn hoge kwaliteit. De verf zorgt ervoor dat je met dezelfde kwaliteit verf, kunt schilderen als de vakman. De verf is goed verwerkbaar, vloeit mooi samen voor een prachtig strak resultaat en gaat jaren mee. De S2U lijn is te krijgen in een heel aantal kwaliteiten, speciaal voor verschillende ondergronden en toepassingen.

Welke soorten verf heeft Sigma S2U?

De hele verflijn bestaat uit een groot assortiment verven en grondverven op terpentinebasis (alkyd) en waterbasis (acryl). De verf heeft speciale kwaliteiten voor zowel binnen- als buitentoepassing. Er is zelfs een professionele dekkende en transparante kras- en slijtvaste traplak te koop. De dekkende traplak is de Sigma S2U Nova Traplak Soft Satin. De transparante versie draagt de naam Sigmavar S2U Satin.

Binnenverf van Sigma S2U

De binnenverf komt in frie verschillende glansgraden, namelijk: Sigma S2U Satin, Semi-Gloss en Gloss. Voor binnen is de reguliere Sigma S2U verf op terpeninebasis zeer geschikt voor deuren en ander houtwerk die je graag goed wilt beschermen. De verf is uitstekend kras- en slijtvast en zorgt voor een optimale dekking en bescherming. De S2U primer is uitermate geschikt om kaal en onbehandeld hout mee voor te behandelen dat absoluut ten goede komt aan de hechting van de nieuwe verflaag. Sigma S2U Gloss 9010 en Sigma S2U Satin RAL 9010 zijn de twee verven in een zachte kleur off-white die standaard in het assortiment zijn opgenomen.

Sigma S2U Nova

De Nova-lijn is een complete verflijn van professionele verf op acrylbasis. De verf is waterverdunbaar en daardoor snel droog en vrijwel geur arm. Doordat de verf op waterbasis is, kun je deze verf ook heel goed gebruiken in bijvoorbeeld de kinderkamer en babykamer. De verf is na droging namelijk volledig gifvrij. De Nova-lijn is te koop in vier glansgraden, namelijk hoogglanzend (Nova Gloss), halfglanzend (Nova Semi-gloss), zijdeglanzend (Nova Satin) en geheel mat (Nova Matt).

Als speciale primer heeft Sigma de S2U Nova Primer  ontwikkeld, een grondverf die in de lijn niet mag ontbreken. Voor een onbewerkte ondergrond kun je dan ook het beste deze primer gebruiken om zeker te zijn van de allerbeste kwaliteit in je complete verfsysteem.

Buitenverf van Sigma S2U

De absolute heerser van Sigma is de S2U Alure. Deze verf is van zéér hoogstaande kwaliteit en geeft je de garantie dat je huis jarenlang beschermd is tegen alle weersinvloeden. Wanneer de buitenkant van je huis aan een nieuwe schilderbeurt toe is en je let goed op de juiste voorbehandeling bij het schilderen, kun je genieten van een levensduur tot wel 10 jaar. (Hierbij moet wel opgemerkt worden dat het nodig is om iedere 2 jaar je verfwerk te controleren, en eventuele scheurtjes en beschadigingen moet repareren en overschilderen om invloed van vocht tegen te gaan. Vooral de liggende delen verdienen om de 2 jaar een inspectiebeurt. Lees hier hoe je dat kan doen: houtrotreparatie)

Hoewel de lente en zomerperiode altijd de beste seizoenen zijn om de buitenkant van je huis te schilderen, kan je deze verf zelfs tijdens alle vier de seizoenen gebruiken. De verf is te verwerken vanaf 0°C tot wel 30°C. Waar andere kwaliteiten verf bij zeer lage temperaturen niet meer goed wil drogen en bij de hoge temperaturen juist veel te snel drogen (en snel gaat rimpelen), kan Allure al deze zware omstandigheden wél aan. Sigma S2U Allure is te koop in het zijdeglans (Allure Satin) en hoogglans (Allure Gloss). Voor onbehandelde of slechte ondergronden heeft Allure ook een speciale primer waarmee je een perfect verfsysteem opbouwt dat tot wel 10 jaar meegaat.

Kleurenwaaiers voor je verf

Naast de standaardkleuren (bijvoorbeeld RAL 9010) kunnen we de Sigma S2U verf in iedere gewenste kleur leveren. Je kunt hiervoor kiezen uit onder andere de uitgebreide kleurenserie van de RAL waaier. Heb je die niet paraat? Dat is geen enkel probleem. Bij ons kun je deze (en nog meer uitgebreide kleurenwaaiers) gemakkelijk in de shop bestellen. (Let op: de kleurenwaaiers kun je niet retour sturen.)