Met Ral kleuren grijs zit je altijd goed

Grijs is niet zo opvallend. Dat maakt het tot een veilige kleur. Als je kiest voor grijs op je muren, dan kan er weinig fout gaan; het zit altijd wel goed met deze kleur. Het is dan ook niet gek dat er veel gebruik wordt gemaakt van de kleur grijs in woonkamers en slaapkamers. In badkamers wordt deze kleur verf, na wit, zelfs het meest gebruikt. Grijs is bovendien goed te combineren met vele andere kleuren. Ral grijs is er in vele tinten. Bij Verfwinkel.nl verkopen we ze allemaal. Het is zelfs zo dat wij het grootste aanbod van Nederland bieden. Het aanbod bestaat uit originele kleurpasta’s, van 100% originele verf en uitstekende Nederlandse kwaliteit. Ook voor de prijs hoef je een aankoop in onze shop niet te laten: wij verkopen tegen scherpe prijzen. Bovendien heb je je grijze verf zeer snel in huis bij een online bestelling op onze website. Bestel je vandaag, dan ontvang je de grijze verf de volgende dag al in huis. Wil je eerst verftechnisch advies, neem gerust contact met ons op. Wat is jouw favoriete grijze kleur? 

Waar wordt Ral grijs vaak voor gebruikt?

De kleur grijs komt veel voor, niet alleen op muren. Je ziet de kleur ook in het verkeer. Sommige verkeersborden zijn grijs. Ook de palen waar ze op staan, lantaarnpalen en stoplichtpalen zijn veelal verkeersgrijs. Kozijnen van deuren en ramen zijn ook vaak voorzien van een grijze kleur. In het interieur zie je vooral veel grijs in badkamers, maar ook in andere ruimtes, zoals woonkamers en slaapkamers wordt de kleur steeds populairder. Het is een kleur die er helemaal bij hoort. Weet je al welke Ral kleur grijs het beste bij jou en je interieur past? Dat is best een lastige vraag, aangezien elke tint grijs weer iets anders doet met de ruimte in je huis en met je gevoel. Hieronder staan een paar voorbeelden van wat bepaalde grijstinten je opleveren. Bekijk het eens goed en ga straks in onze shop de perfecte grijze kleur kopen.

• Donkergrijze tinten zijn het helemaal; Donkergrijs is zelfs uitgeroepen tot de kleur van 2018. Hierbij kun je denken aan groengrijs, olijfgrijs, mosgrijs, muisgrijs, groengrijs, zeildoekgrijs, antracietgrijs, zwartgrijs, grafietgrijs, kwartsgrijs en signaalgrijs. Hoewel deze kleurtinten razend populair zijn, moet je wel rekening houden met een aantal zaken. Je kunt beter alleen kiezen voor deze kleur grijs als je er een enkele muur mee wilt verven, als de ruimte voldoende daglicht heeft en voldoende breed is. Een donkere tint heeft namelijk de neiging een ruimte kleiner te laten lijken. Dus heb je een lichte, brede woonkamer en zoek je verf voor op je muur? Dan is het misschien een goed plan om te kiezen voor deze tinten en ze te kopen in onze webshop.

• Parelgrijze tinten geven je een uitnodigend gevoel. Dat komt doordat ze in combinatie met bijpassende verlichting mooi naar voren komen. Het gaat hier om lichtgrijze tinten, zoals signaalgrijs, lichtgrijs, agaatgrijs, telegrijs 4, grijswit en papyruswit. Parelgrijze tinten zorgen voor wat verkoeling en sereniteit in je ruimte. Deze kleuren combineren met bijna alle andere kleurtinten. Bovendien gaan ze goed samen met allerlei decoratieve stijlen. Vanwege het koele effect heeft deze Ral grijs kleur wel wat warmte nodig in de vorm van warme kleuren en houtaccenten. Weet je al zeker dat parelgrijs het voor jou is? Je kunt alle tinten gemakkelijk en snel in onze webshop kopen.

• De pastelcombi met grijs is ook erg in. Bij deze pastels wordt een lichte kleur grijs gemengd met een andere kleur, waardoor er een pasteltint ontstaat. Hiervoor kun je het beste de parelgrijze tinten, die hierboven staan, gebruiken. Met welke kleur je hem mengt, hangt af van de kleur naar jouw smaak. Wil je hier advies over? Neem dan gerust contact met ons op, voordat je besluit verf in onze shop te kopen.