Ral rood

In je zoektocht naar professionele verf kom je al snel uit bij Verfwinkel.nl. Als dé online verfwinkel van Nederland bieden wij voor elk verfvraagstuk een passende oplossing. Dit geldt ook voor de kleur Ral rood. De categorie roodtinten in de collectie Ral Classic bestaat in totaal uit 25 verschillende roodtinten. Neem direct een kijkje bij ons uitgebreide assortiment en maak direct je keuze. Kom je er niet uit? Gebruik een kleurenwaaier of neem contact met ons op voor verftechnisch advies. 

Ral rood 3020: verf in verkeersrode kleur

Ral rood 3020 staat voor de kleur verkeersrood. Tevens is het ook de kleur van Belgische brandweerwagens. Deze kwaliteitsverf bestel je tegen een aantrekkelijke prijs in onze webshop. 

Ral rood brandweer

Ral rood brandweer heeft de rode kleur die Nederlandse brandweerwagens ook hebben. Deze vertrouwde kleurencombinatie kom je onder meer tegen bij buitengevels, interieur decoratie en standbouw. Ontdek of dit ook jouw verf is en win zo nodig advies in bij onze verfexperts. 

Ral rood 3002: karmijnrode verf

Karmijnrood Ral is een andere benaming voor de kleurcode Ral rood 3002. Hij wordt veelvuldig ingezet voor bijvoorbeeld hout, metaal, aluminium, glas, steen en verschillende soorten kunststof. De verfspuitbus met Ral rood 3002 koop je gemakkelijk online in onze webwinkel. 

Ral rood 3000: vuurrode verf

Ral rood 3000 betreft de kleur vuurrood. Deze spuitbus met lakverf wordt onder meer gebruikt op hout, metaal, aluminium, glas, steen en diverse soorten kunststof. 

Ral 3001: signaalrode verf

Ral 3001 betreft de kleur signaalrood. Dit is de kleur van rode brandblussers. Deze verf is voor elke verfklus online te bestellen in onze webshop. Wil je eerst advies voor je de verf aanschaft? Neem dan gerust contact op met een van onze verfprofessionals. Wij denken graag met je mee. 

Ral 3003: robijnrood

Ral 3003 staat voor de kleur robijnrood. De kleur komt overeen met de Olympische toren in Londen én met de letters en cijfers op de Belgische kentekenplaat. De verf is verkrijgbaar voor zowel binnen als buiten. Het is een warme en sterke rode kleur die uitstekend tot zijn recht komt in bijvoorbeeld een meer uitgesproken interieur. Verder wordt de verf ook gebruikt voor showrooms en bedrijfspanden. 

Ral 3004: purperrode verf

Ral 3004 is de benaming voor een purperrode kleur. Er is zowel verf als lak verkrijgbaar in onze webshop. Het heeft een uitstekende dek- en vulkracht en wordt onder meer ingezet voor professioneel gebruik buiten. 

Waarom je een aankoop doet bij Verfwinkel.nl

Juist ook voor rode verf zit je bij Verfwinkel.nl helemaal goed. De originele pasta's van Nederlandse kwaliteit schaf je namelijk aan tegen een scherpe prijs op onze site. Wij bieden je de keuze uit het grootste verfaanbod van Nederland, bijvoorbeeld uit de kleur Karmijnrood Ral. Vanzelfsprekend heb je de keuze uit verschillende topmerken waaronder Sikkens. Bovendien staan we altijd voor je klaar met passend verfadvies. Kortom, koop Ral rode verf gemakkelijk online bij Verfwinkel.nl en geniet direct van al onze voordelen.