Sikkens Rubbol AZ

4.6 out of five star rating on Trustpilot
75 reviews
Sikkens BBQ
Nog %1 beschikbaar
Vanaf Adviesprijs
45,49 29,53
Maak je keuze
Adviesprijs
Kortingsprijs
Loading...

Meest besteld

RAL 9001 Crèmewit RAL
Ral 9010 Reinweiss RAL
RAL 9002 - Grijswit RAL
RAL 7021 Zwartgrijs RAL
RAL 7016 Antracietgrijs RAL
N0.15.10 Monumentengroen Sikkens Authentieke Kleuren
Q0.05.10 Grachtengroen Sikkens Authentieke Kleuren
U4.15.10 Gelders Blauw Sikkens Authentieke Kleuren
RAL 5004 Zwartblauw RAL
RAL 6009 - Dennegroen RAL
RAL 7024 Grafietgrijs RAL
RAL 7035 Lichtgrijs RAL
RAL 7039 Kwartsgrijs RAL
RAL 7044 Zijdegrijs RAL
RAL 9011 Grafietzwart RAL

Bijna alle kleurcollecties zijn te mengen op onze verfmerken. Wij kunnen bijvoorbeeld Flexa kleuren op Sikkens verf mengen en omgekeerd. Open de kleurenwaaier en kies jouw kleur.

Dit product is in bijna alle kleuren te mengen. Open hieronder de kleurenwaaier en kies jouw kleur.
Kies je kleur
Open colourselector
Op voorraad
  • Grootste assortiment van België
  • Gratis bezorging vanaf €50,-
  • Koop online tot 50% goedkoper
  • Snelle levering!

SIKKENS BBQ WINACTIE

Bij aankoop van minimaal 2 liter Sikkens buitenlak, maak je nu kans op een 3 in 1 BBQ t.w.v. €105!

Meedoen kan door het invullen van het formulier op de actiepagina.

Sikkens Rubbol AZ productinformatie

  • Goed dekkend
  • Uitstekende hechting
  • Uitstekende Vloeiing

Sikkens Rubbol AZ is een universele, gebruiksklare, hoogglans lak voor buiten. Sikkens Rubbol AZ Hoogglans is geschikt voor het aflakken van hout, staal, non-ferro metalen en diverse kunststoffen, die volgens de voorschriften zijn voorbehandeld. Door de hoge dekkracht en uitstekende vloeiing is Sikkens Rubbol AZ prettig in het gebruik en geeft dit product een mooi eindresultaat. 

Sikkens Rubbol AZ:
- Aanbrengen: met kwast en roller
- Stofdroog: na ca.2 uur 
- Kleefvrij: na ca. 4-5 uur 
- Overschilderbaar: na ca. 18 uur. 
- Verbruik: 14-16 m2 /liter. 
- Onderhoudscyclus is doorgaans 5 jaar

Let op! Gebruik biociden veilig. Lees vóór gebruik eerst het etiket en de productinformatie.

Sikkens Rubbol AZ binnen

Voorheen werd deze verf ook binnen toegepast. De huidige nieuwe kwaliteit Sikkens Rubbol AZ wordt geadviseerd om enkel buiten te gebruiken. Indien een terpentine gedragen verf binnen wordt toegepast zal een donkervergeling optreden. Wil je een Sikkens hoogglanslak voor binnen die niet vergeelt? Kies dan voor de niet vergelende Sikkens Rubbol BL Rezisto High-Gloss

 Verschil Sikkens Rubbol AZ versus AZ Plus
Toen de VOC2010 geïntroduceerd werd kreeg de oude vertrouwde Sikkens Rubbol AZ een nieuwe naam. Sikkens Rubbol AZ werd Sikkens Rubbol AZ Plus Hoogglans zodat het voor iedereen duidelijk was dat deze verf voldeed aan de VOC2010 richtlijnen. De Rubbol AZ plus prijs was dan ook gelijk aan de Sikkens Rubbol AZ prijs. Inmiddels is alle verf volledig volgens de regelgeving en heet de Sikkens Rubbol AZ Plus weer Rubbol AZ. Heb je je buitenschilderwerk geschilderd met de Sikkens AZ Plus dan kun je deze zonder problemen overschilderen met de Sikkens Rubbol AZ. Wie niet dagelijks met verf werkt zal het verschil tussen Sikkens Rubbol AZ Plus en de huidige Rubbol AZ niet merken. Verffabrikanten zijn er goed in geslaagd om de samenstelling van de verf zo aan te passen dat de eigenschappen gelijk of zelfs verbeterd zijn gebleven. Je kunt dus met een gerust hart Sikkens Rubbol AZ kopen als je de Sikkens Rubbol AZ Plus gewend bent.

Sikkens Rubbol AZ Base W05
Sikkens Rubbol AZ Plus Base W05 is de voorloper van de Sikkens Rubbol AZ Base W05. Zoals je hierboven kan lezen is de Rubbol AZ plus gewijzigd in de Rubbol AZ Base W05 staat voor de basisverf die verfmengers gebruiken om vrijwel alle lichte kleuren te maken. Zo wordt bijvoorbeeld Sikkens Rubbol AZ Ral 9010 gemaakt in base W05. De verfmenger voegt volgens recept de originele Sikkens kleurpasta’s toe aan Sikkens Rubbol AZ base W05 om jouw favoriete kleur te mengen.

Sikkens Rubbol AZ Acotint
Om jouw favoriete kleur te mengen wordt de basisverf gemengd met kleurpasta om tot de juiste keur te komen. De verfmenger voegt volgens recept de originele Sikkens kleurpasta’s toe aan Sikkens Rubbol AZ base W05 om jouw favoriete lichte kleur te mengen. Voor donkere kleuren wordt de Sikkens Rubbol AZ base NOO gebruikt. De kleurpasta die gebruikt wordt om Sikkens Rubbol AZ op kleur te mengen zijn de Sikkens Acotint mengpasta’s. Zo kan het dus voorkomen dat op de mengsticker naast de gekozen kleur ook Rubbol AZ Acotint vermeld staat.

Sikkens Rubbol AZ met jouw kleurkeuze
Kleuren van de online kleurenwaaier zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de werkelijkheid. In verband met de beeldscherminstellingen kan de kleur afwijken. Wij adviseren te allen tijde om een kleurkeuze te maken uit een papieren kleurenwaaier. De kleuren van de online kleurenwaaier zijn slechts een greep uit ons ruime assortiment. Wil je een andere kleur? Noteer deze dan rechtstreeks in het vakje: gewenste kleur. 

Sikkens Rubbol AZ op kleur gemengd
Kleuren met een kleurnaam of kleurnummer anders dan 100% wit of standaard wit vallen onder Kleur. Dit geldt ook voor lichte kleuren zoals bijvoorbeeld ral 9010 en ral 9016.
Deze verf wordt speciaal voor jou in de door jouw gewenste kleur gemengd. Daardoor kan deze op kleur gemengde verf niet geretourneerd worden. 
Kies je voor 100% wit? Dan kies je voor verf zonder toegevoegde kleurpigmenten. Deze verf mag wel retour

Wat is de VOC2010 regelgeving?
In 2010 is er door nieuwe regelgeving besloten dat verf met meer dan 100g/l VOS niet meer door de professionele schilder binnen gebruikt mogen worden. De afkorting VOS staat voor “Vluchtige Organische Stoffen. Deze VOS’s verdampen tijdens en na het gebruik van de verf. Verder zorgen deze vluchtige stoffen, zoals terpentine, er onder andere voor dat een verf voldoende vloeibaar is. In de praktijk kwam het er dus op neer dat de professionele schilder niet meer met terpentinegedragen verf binnen mochten schilderen of andere verf met meer dan 100g/l VOS. Hierdoor is de hele verfproductie gewijzigd en hebben fabrikanten kritisch naar hun producten gekeken en deze verbeterd.
Op de verpakking van de verf kun je eenvoudig zien of je verf wel of niet binnen is toegestaan.

Aanbevolen kwasten en rollers voor de Sikkens Rubbol AZ
Goede kwasten en rollers zijn belangrijk om een mooi eindresultaat te krijgen. Deze Sikkens AZ verf  breng je het beste aan met een Anza Titanium Mix Ronde Kwast. De grote vlakken kun je schilderen met een viltroller. Gebruik voor strakke verflijnen een ronde kwast in combinatie met gele schilderstape.

Sikkens Rubbol AZ aanbieding:
Ontdek het gemak van online verf kopen en bestel je verf en verfbenodigdheden voordelig bij Verfwinkel.nl. Naast dat je vanuit je luie stoel aan je klus begint door verf te bestellen, vind je bij verfwinkel.nl ook nog eens de beste Sikkens aanbiedingen.
Daarnaast vind je bij Verfwinkel.nl ook alle andere spullen die je nodig hebt voor je schildersklus zoals kwasten, rollers, plamuur, schuurpapier en afplaktape.
Bestel je verf en benodigdheden op het moment dat voor jou het beste uitkomt en laat deze bij je thuis of op de klus bezorgen.

Sikkens Rubbol AZ in verschillende volumes:
Wil je Sikkens hoogglans verf voor buiten dan kun je kiezen voor de Rubbol AZ of de Sikkens Rubbol XD High Gloss. De Sikkens Rubbol AZ verf is verkrijgbaar in drie verschillende volumes. Hierdoor is voor elke klus de perfecte hoeveelheid te verkrijgen. Zo schilder je met 500 ml Rubbol AZ ongeveer 7-8 m2, dat wil dus zeggen dat je 1 deur prima met 500 ml kunt voorzien van bijna twee lagen verf. Perfect dus voor als je alleen die beschadigde deur wil schilderen. Of de voordeur in een andere kleur wilt dan de rest van je huis. Daarnaast is de Sikkens Rubbol AZ verkrijgbaar in 1 liter. Goed voor 14-16 m2. Verreweg het meest gebruikte volume verf. Met een liter kun je een groot gedeelte van je buitenklus klaren en voor de echt grote klussen bestel je eenvoudig 2,5 liter Sikkens Rubbol AZ aanbieding van verfwinkel.nl. Zo betaal je nooit teveel voor je klus.

Sikkens Rubbol AZ 1 liter
Door de veelzijdigheid van de Sikkens Rubbol AZ Hoogglans is deze lak voor bijna elke verfklus buiten te gebruiken. Of je nu de buitendeuren, de kozijnen, de boeiboorden en daklijsten of de poort wil schilderen. Met Sikkens verf Rubbol AZ weet je zeker dat je voor de komende 5 jaar de ondergrond beschermd tegen alle weersinvloeden. Doordat deze lak op diverse ondergronden aangebracht kan worden. Daarom is een Sikkens AZ fijn om in huis te hebben. Klaar met de klus en nog een beetje verf over? Giet het om in een glazen potje of een leeg blik dat je goed afsluit zodat je de verf prima kan bewaren zonder dat de verf indroogt. Vergeet niet het kleurnummer te noteren voor een volgend nieuw blik.

Sikkens Rubbol AZ 2,5 liter
Door de veelzijdigheid van deze hoogglans verf kun je de Rubbol AZ voor bijna elke verfklus buiten gebruiken. Of je nu de buitendeuren, de kozijnen, de boeiboorden en daklijsten of de poort wil schilderen. Met Sikkens Rubbol AZ weet je zeker dat je voor lange tijd de ondergrond beschermd tegen alle weersinvloeden. Door te kiezen voor Sikkens AZ kies je voor kwaliteit en duurzaamheid. Daarom is een Rubbol AZ van Sikkens fijn om in huis te hebben. Klaar met de klus en nog een beetje verf over? Giet het om in een glazen potje of een leeg blik dat je goed afsluit zodat je de verf prima kan bewaren zonder dat de verf indroogt. Vergeet niet het kleurnummer te noteren voor een volgend nieuw blik.

Extra informatie over Sikkens Rubbol AZ
Verf betekent niet alleen kleur, verf betekent vooral ook bescherming. Wij leveren uitsluitend eersteklas verf, gemengd met de door de producent voorgeschreven kleurpasta’s voor een jarenlange bescherming. 

Sikkens Rubbol AZ bestellen bij Verfwinkel.nl
Sikkens Rubbol AZ bestel je snel, voordelig en eenvoudig in onze webshop. Heb je een vraag over deze verf of één van onze andere producten? Lees het Kenmerkenblad of stel je vraag aan onze verfexperts door een mail te sturen naar klantenservice@verfwinkel.nl

Meer informatie
Merk Sikkens
Levertijd Op voorraad
Kwaliteit Professioneel
Ondergrond Hout
Aanbrengen Kwast, Roller
Toepassing Deur & Kozijn
Verbruik per liter 14 Vierkante meter
Metallic Nee
Basis Terpentinebasis
Binnen of buiten Buiten
Geschikt voor verfspuit Nee
Glansgraad Hoogglans
Kleefvrij 5 Uur
Overschilderbaar 18 Uur
Stofdroog 2 Uur
Volledig uitgehard 1 Week
5 out of five star rating on Trustpilot
5 5 75 reviews

5 out of five star rating on Trustpilot Jurgen Valks 6 dagen geleden Echte topverf! Dekt goed, mooie glans! Geverifieerd — verzameld door Verfwinkel.nl

4 out of five star rating on Trustpilot Ton Middendorp 28 september Heerlijke lak vloeit mooi Geverifieerd — verzameld door Verfwinkel.nl

5 out of five star rating on Trustpilot T. 27 september Goede verf, goede kleur. Prima. Geverifieerd — verzameld door Verfwinkel.nl

1 out of five star rating on Trustpilot Bianca de Ridder 2 september De verf was heel dun en dekte niet goed. Ben ik niet gewend want ik heb vaker verf besteld bij jullie. Geverifieerd — verzameld door Verfwinkel.nl

5 out of five star rating on Trustpilot Jos 2 september Fijne verf goed te gebruiken Geverifieerd — verzameld door Verfwinkel.nl

5 out of five star rating on Trustpilot Hans Hemmes 16 juli Prima verf die ik al heren gebruik Geverifieerd — verzameld door Verfwinkel.nl

5 out of five star rating on Trustpilot Hans Hemmes 16 juli Prima verf die ik al jaren gebrui Geverifieerd — verzameld door Verfwinkel.nl

4 out of five star rating on Trustpilot M.G. Rooijers te Maassluis 9 juni Rubbol AZ altijd goed, opzetten en niks meer aan doen. Geverifieerd — verzameld door Verfwinkel.nl

5 out of five star rating on Trustpilot fred stevens 30 mei Zeer goeie verf Geverifieerd — verzameld door Verfwinkel.nl

5 out of five star rating on Trustpilot fred stevens 15 februari Zeer goed die verf Geverifieerd — verzameld door Verfwinkel.nl

5 out of five star rating on Trustpilot Petri 17 september goed verwerkbare verf Geverifieerd — verzameld door Verfwinkel.nl

5 out of five star rating on Trustpilot Wim 2 augustus Goede verf, schildert makkelijk, dekt prima Geverifieerd — verzameld door Verfwinkel.nl

5 out of five star rating on Trustpilot fokko 27 juni Ook een prima product top Geverifieerd — verzameld door Verfwinkel.nl

5 out of five star rating on Trustpilot Fred Lans 6 mei beste koop ooit Geverifieerd — verzameld door Verfwinkel.nl

5 out of five star rating on Trustpilot Fred Lans 6 mei de echte verf die langdurig meegaat. Daar kn geen ander product tegenop Geverifieerd — verzameld door Verfwinkel.nl

5 out of five star rating on Trustpilot J.A. Hemmes 10 april Top kwaliteit!! Geverifieerd — verzameld door Verfwinkel.nl

5 out of five star rating on Trustpilot J.A. Hemmes 10 april Top kwaliteit deze verf!!! Geverifieerd — verzameld door Verfwinkel.nl

5 out of five star rating on Trustpilot M Geelen 9 april Mooie duurzame heerlijk smerende lak Geverifieerd — verzameld door Verfwinkel.nl

5 out of five star rating on Trustpilot Peter V 20 februari Vloeit mooi uit Geverifieerd — verzameld door Verfwinkel.nl

5 out of five star rating on Trustpilot Arielle 7 december Fijne verf voor een fijne prijs. Echt kwaliteit. Verfwinkel zorgt voor een snelle levering. Ze zorgen er ook voor dat je bestelling veilig en goed verpakt wordt geleverd. Ga zeker vaker bestellen bij Verfwinkel. Geverifieerd — verzameld door Verfwinkel.nl

5 out of five star rating on Trustpilot Leen 18 november Prima verf, dekt heel goed. Klein nadeel dat er de andere dag nadat de bus goed gesloten was toch een dun vliesje op de verf lag. Geverifieerd — verzameld door Verfwinkel.nl

2 out of five star rating on Trustpilot berendsen 7 november Kleur was echt zwaar afwijkend . Geverifieerd — verzameld door Verfwinkel.nl

1 out of five star rating on Trustpilot berendsen 7 november De kleur was absoluut niet wat ik op de kleurstalen heb gezien. Geverifieerd — verzameld door Verfwinkel.nl

5 out of five star rating on Trustpilot Zanders 2 november Altijd goeie verf Geverifieerd — verzameld door Verfwinkel.nl

5 out of five star rating on Trustpilot M Kers 29 oktober Mooie glans, dekt prima Geverifieerd — verzameld door Verfwinkel.nl

4 out of five star rating on Trustpilot E. P 6 oktober Goed verwerkbaar maar heeft meer droogtijd nodig dan de oudere versie. Geverifieerd — verzameld door Verfwinkel.nl

5 out of five star rating on Trustpilot Nico van der Velden 17 september mooie en goed strijkbare verf die strak droogt voor buiten Geverifieerd — verzameld door Verfwinkel.nl

5 out of five star rating on Trustpilot Lida Lokhorst 17 september Top product zeer snelle levering met plezier verfen Geverifieerd — verzameld door Verfwinkel.nl

1 out of five star rating on Trustpilot Guus Ceulemans 1 september Snelle service. Goede prijs. Goed product. Geverifieerd — verzameld door Verfwinkel.nl

5 out of five star rating on Trustpilot Gerrit van der Zalm 15 augustus Goede Lak voor een mooie prijs. Geverifieerd — verzameld door Verfwinkel.nl

4 out of five star rating on Trustpilot Dhr. Martie van Tol 8 augustus goed product mag goedkoper Geverifieerd — verzameld door Verfwinkel.nl

5 out of five star rating on Trustpilot John 4 augustus ??????????? Geverifieerd — verzameld door Verfwinkel.nl

5 out of five star rating on Trustpilot Klant mendy 4 augustus wij hebben dit merk al jaren en wat goed is verander je niet . Geverifieerd — verzameld door Verfwinkel.nl

4 out of five star rating on Trustpilot Sidney Van Calcar 18 juli geeft een mooi glans en smeert goed Geverifieerd — verzameld door Verfwinkel.nl

5 out of five star rating on Trustpilot Frits De Jonker 20 juni Fijne verwerkbare hoogglanslak, sterk en blijft lange tijd zijn glans behouden. Geverifieerd — verzameld door Verfwinkel.nl

2 out of five star rating on Trustpilot klant 6 juni Erg dunne verf. Geverifieerd — verzameld door Verfwinkel.nl

5 out of five star rating on Trustpilot jaco 3 juni Prima verf, prima prijs Geverifieerd — verzameld door Verfwinkel.nl

5 out of five star rating on Trustpilot A.J. Tesselaar 18 mei Geeft mooie glans en is perfect om mee te verven. Geverifieerd — verzameld door Verfwinkel.nl

5 out of five star rating on Trustpilot A.J. Tesselaar 18 mei Perfecte verf .vloeit mooi uit Geverifieerd — verzameld door Verfwinkel.nl

5 out of five star rating on Trustpilot J.A.J. van Gennip 15 mei Strijkt fijn, en vloeit goed uit Geverifieerd — verzameld door Verfwinkel.nl

Laad meer reviews
Gevaar:
EUH066:Herhaalde blootstelling kan een droge of een gebarsten huid veroorzaken.
EUH208:Bevat ##SUBSTANCE##. Kan een allergische reactie veroorzaken.
EUH211:Let op! Bij verneveling kunnen gevaarlijke inhaleerbare druppels worden gevormd. Spuitnevel niet inademen
H226:Ontvlambare vloeistof en damp
Algemeen:
P101:Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden
P102:Buiten het bereik van kinderen houden
Preventie:
P210:Verwijderd houden van warmte / vonken / open vuur / hete oppervlakken. Niet roken
Opslag:
P403+P235:Op een goed geventileerde plaats bewaren. Koel bewaren

Anderen kochten ook