Sikkens Wapex

Sikkens Wapex: duurzame afwerking van wanden en vloeren

Voor het schilderen van betonnen vloeren kies je natuurlijk voor een kwalitatieve verfsoort, primer of coating. Bij Verfwinkel.nl ben je hiervoor aan het goede adres. Wij bieden jou de keuze uit diverse soorten betonverf van Sikkens Wapex. Naast de bekende Sikkens Wapex 660 en Sikkens Wapex 650, kun je bij ons ook terecht voor Sikkens Wapex PUR, Wapex 105 en Wapex 501. De aankoop van Sikkens Wapex op onze site levert je altijd de nodige voordelen op. Daarnaast staan wij altijd klaar om jou te voorzien van passend advies. Dit geeft jou de garantie op een perfect eindresultaat. 

Wat is Sikkens Wapex?

Sikkens Wapex is een betonverf geschikt voor onder meer winkels, garages, appartementencomplexen en woonkamers. Je kunt er onder meer beton- en cementvloeren mee schilderen. De verf is verkrijgbaar in diverse soorten en geeft zowel wanden als vloeren een compleet nieuwe uitstraling. Met een breed aanbod aan Sikkens Wapex vind je bij ons ongetwijfeld wat je zoekt of nodig hebt. 

Welke soorten zijn er?

Sikkens Wapex is er in diverse soorten. Sikkens Wapex 660 bijvoorbeeld is een zijdeglans betonverf op waterbasis. Deze variant is er in verschillende kleuren. Sikkens Wapex 650 is eveneens betonverf en geschikt voor zowel binnen als buiten. Je komt deze verf vooral tegen op binnenvloeren en galerijvloeren. Sikkens Wapex PUR is een watergedragen coating voor vloeren en voorzien van een matte afwerking. Wapex 105 wordt veelal gebruikt voor het repareren van betonnen balkons en galerijen. Wapex 501 tenslotte is een oplosmiddelvrije primer en hecht zich uitstekend aan beton. 

Waarom je verf bestelt bij Verfwinkel.nl

Je zit bij Verfwinkel.nl helemaal goed voor de aankoop van Sikkens Wapex 660, Sikkens Wapex 650 en andere varianten. Waarom dat zo is? 

- Je profiteert van topkwaliteit en 100 procent originele Nederlandse verf. 
- Wij hanteren aantrekkelijke prijzen en een snelle levering. 
- Verfwinkel.nl biedt het grootste verfaanbod van Nederland. 
- Je geniet van vele jaren schilderervaring door echte professionals. 
- Je kunt te allen tijde rekenen op professioneel advies vanuit onze kant. 

Kortom, bestel Sikkens muur- en vloerverf bij Verfwinkel.nl en geniet van al onze aantrekkelijke voordelen. In bepaalde gevallen is levering dezelfde dag nog mogelijk, evenals verzending in de avond. Je kunt daardoor snel aan de slag met het schilderen van betonnen muren en vloeren.