• Particulier
  • Zakelijk
menu
0

Bel

Sikkens Wapex PUR Clearcoat Mat 2K - Acryl

Uw keuze Normale prijs Kortingprijs

Sikkens Wapex PUR Clearcoat Mat 2K - Acryl productinformatie

  • 2-Componenten
  • Gemakkelijk te verwerken
  • Geurarm
  • Goede vloeiing
  • Kan op vloeren en muren gebruikt worden
  • Kras- en Slijtvast
  • Niet donkervergelend
  • Sneldrogend

Sikkens Wapex PUR Clearcoat Mat 2K - Acryl bestand(en) downloaden

Sikkens Wapex PUR Clearcoat Mat 2K - Acryl omschrijving

Sikkens Wapex PUR Clearcoat is een watergedragen twee-componenten transparante, matte vloer- en wandcoating voor binnen op basis van polyurethaan acrylaat , geschikt als beschermende en/of esthetische sealer over vloeren en minerale ondergronden.Sikkens Wapex PUR Clearcoat zorgt voor een hoogwaardige slijt- en krasvaste betonlook-afwerking en kan ook uitstekend worden toegepast als extra bescherming op wanden.

LET OP! Niet toepassen op garage/autoshowroomvloeren.

Extra informatie over Sikkens Wapex PUR Clearcoat
Verf betekent niet alleen kleur, verf betekent vooral ook bescherming. Wij leveren uitsluitend eersteklas verf, gemengd met de door de producent voorgeschreven kleurpasta’s voor een jarenlange bescherming.

Sikkens Wapex PUR Clearcoat bestellen bij Verfwinkel.nl
Sikkens Wapex PUR Clearcoat bestel je snel, voordelig en eenvoudig in onze webshop. Heb je een vraag over deze verf of een van onze andere producten? Stel je vraag dan op 085-7823439 of mail naar info@verfwinkel.nl


Basis Waterbasis / Acryl
Ondergrond Vloeren
Soort Transparante lak
Glansgraad Mat
Toepassing Voor binnen
Rendement 12 m2 per liter
Merk Sikkens
Levertijd 1-3 Werkdagen

Sikkens Wapex PUR Clearcoat Mat 2K - Acryl specificaties


Een watergedragen twee-componenten transparante, matte vloer- en wandcoating op basis van polyurethaan acrylaat

Belangrijkste eigenschappen
Bestemd voor binnentoepassing
Uitstekende duurzaamheid
Lange potlife
Korte droogtijd
Mooi mat eindresultaat

Toepassing
Watergedragen vloercoating voor binnen, geschikt als beschermende of esthetische sealer over vloeren en minerale ondergronden. Kan ook worden toegepast als extra bescherming op wanden. Niet toepassen in garages/autoshowrooms.

Verwerkingscondities
Luchttemperatuur: 10-30°C.
Oppervlaktetemperatuur: 5-40°C.
Verftemperatuur: 10-30°C.
Relatieve luchtvochtigheid: maximaal 80%. De temperatuur van de ondergrond moet tenminste 3°C boven het dauwpunt liggen om condensvorming te voorkomen. Verf niet onder ongunstige (weers)omstandigheden aanbrengen.

Verwerkingsmethoden: Met kwast en rolborstel.
Rolborstel: Bij voorkeur met Meesterhand 2k roller, poolhoogte 6 mm – 18cm (150554) en Meesterhand 2 k roller poolhoogte 6 mm – 25 cm (150555). 
Reiniging gereedschap: Met water.
Potlife (2,5 liter verpakking) Bij 20°C: ca. 4 uur

Het product dikt na het verstrijken van de potlife niet in. Het zal echter wel haar verwerkings- en filmvormingseigenschappen verliezen.
Verpakking: 2,5 Liter
Houdbaarheid: Minimaal 12 maanden, mits droog opgeslagen in de onaangebroken verpakking bij een temperatuur tussen 5°C en 30°C.
Kleur: Kleurloos.

Eigenschappen
Glansgraad: Mat, < 20 GU.
Dichtheid: Ca. 1.04 kg/dm³ .
Vaste stofgehalte: Ca. 31 vol%.

Droogtijden bij 20°C / 60% RV
Stofdroog na: 1 uur
Minimale overschilderbaarheid: 6 uur Geadviseerde laagdikte per laag Kwast: 30 micrometer droog. De laagdikte die in de praktijk kan worden gerealiseerd, is afhankelijk van de temperatuur, ventilatie, toegevoegde verdunning, objectvorm e.d.
Theoretisch rendement: Bij een droge laagdikte van 30 micrometer: 12 m²/l.
Praktisch rendement: Het praktisch rendement is van vele factoren afhankelijk, zoals vorm,oppervlakteruwheid, applicatiemethode en applicatie-omstandigheden. Opmerking: Het product dikt na het verstrijken van de potlife niet in. Het zal echter wel haar verwerkings- en filmvormingseigenschappen verliezen.

Verdere informatie
Verpakking: 2,5 Liter
Houdbaarheid: Minimaal 12 maanden, mits droog opgeslagen in de onaangebroken verpakking bij een temperatuur tussen 5°C en 30°C.
Kleur: Kleurloos.

Systemen
- Nieuw werk (voor het realiseren van o.a. een “betonlook”): Bij het begin van de applicatie dient de ondergrond voldoende draagkrachtig, samenhangend, vrij van eventuele cementhuid, schoon, droog, vet- en stofvrij te zijn. Gladde en/of dichte ondergronden dienen te worden opgeruwd door mechanisch schuren. De eerste laag verdund opzetten, ca. 5% verdund met water. De eerste laag behoort redelijk in de ondergrond te dringen. Wapex PUR Clearcoat in 2 tot 3 lagen aanbrengen. Voor een “betonlook” dienen 3 lagen Wapex PUR Clearcoat aangebracht te worden.
- Oud werk: Intacte verflagen De ondergrond mechanisch opschuren met Scotch Brite. Eén of meerdere lagen Wapex PUR Clearcoat aanbrengen. Niet intacte verflagen Oude lagen verwijderen met behulp van afbijt en nawassen. Het object verder behandelen volgens het systeem voor nieuw werk. 


Top