• Particulier
  • Zakelijk
menu
0

Bel

Sudwest Zink en Kunststofreiniger

Uw keuze Normale prijs Kortingprijs

Sudwest Zink en Kunststofreiniger productinformatie

  • Reinigt olie, vetten en andere verontreiningen

Sudwest Zink en Kunststofreiniger bestand(en) downloaden

Sudwest Zink en Kunststofreiniger omschrijving

Südwest Zink en Kunststofreiniger is een voorbehandelingsproduct en kan ingezet worden voor het reinigen van onbehandeld zink, verzinkt staal of kunststof. Het product verwijdert o.a. vet, vuil, zinkzouten en lossingsmiddel. Nadat het oppervlak is gereinigd, kan de desbetreffende ondergrond voorzien worden van een primer zoals Südwest All-Grund of Südwest Acryl AllGrund.


Extra informatie over Sudwest Zink en Kunststofreiniger
Verf betekent niet alleen kleur, verf betekent vooral ook bescherming. Wij leveren uitsluitend eersteklas verf, gemengd met de door de producent voorgeschreven kleurpasta’s voor een jarenlange bescherming.


Sudwest Zink en Kunststofreiniger bestellen bij Verfwinkel.nl
Sudwest Zink en Kunststofreiniger bestel je snel, voordelig en eenvoudig in onze webshop. Heb je een vraag over deze reiniger of een van onze andere producten? Stel je vraag dan op 085-7823439 of mail naar klantenservice@verfwinkel.nl

Ondergrond Diverse Ondergronden (mits juist voorbehandeld)
Soort Reinigingsproduct
Toepassing Voor binnen en buiten
Merk SudWest
Levertijd 1 Werkdag

Sudwest Zink en Kunststofreiniger specificaties

Südwest Zink en Kunststofreiniger: Voor het reinigen en voorbehandelen van oude en nieuwe verzinkte en kunststof oppervlakken.

Toepassing
Voor het reinigen en voorbehandelen van oude en nieuwe verzinkte en kunststof oppervlakken. Als voorbereiding voor afwerklagen.

Eigenschappen
- Verwijdert vuil, vet, lossingsmiddel, zinkzouten, oxidatie en passiveert zinkoppervlakken.
- Zorgt in combinatie met Scotch Britevlies voor een goede hechting van de volgende laag op verzinkte en kunststof oppervlakken.

Grondstofbasis: waterige ammoniakalische tenside-oplossing
Kleur: Kleurloos.
Verpakking: 1 ltr.
Verbruik: ca. 10 m2 per ltr.
Dichtheid: 1,0 g/cm3 (DIN 53217)
Opslag: Koel, goed afgesloten, vorstvrij en tegen zonlicht beschermd.

Applicatie
Met Scotch Britevlies (middel grof)

Droging
Overschilderbaar: na ca. 3 uur
De ondergrond moet schoon, droog, spanningsvrij, draagkrachtig en vrij van lossingslagen zijn.

Verwerking
- Bij Zink:
Grove vervuilingen mechanisch verwijderen. Südwest Zink- en Kunststofreiniger in een emmer gieten. Door middel van Scotch Britevlies (middel grof) Südwest Zink- en Kunststofreiniger aanbrengen en hiermee de ondergrond aanslijpen (gummi handschoenen gebruiken). Het daarbij ontstane metaalgrijze schuim moet minstens 10 minuten nat op het verzinkte oppervlak inwerken. Vervolgens rijkelijk met veel schoon water naspoelen en goed laten drogen. Binnen 24 uur een laag aanbrengen met: 1. Südwest Allgrund K51 2. Südwest Acryl Allgrund U51

- Bij harde kunststoffen:
Grove vervuilingen mechanisch verwijderen. Südwest Zink- en Kunststofreiniger in een emmer gieten. Door middel van Scotch Britevlies (middel grof) Südwest Zink- en Kunststofreiniger aanbrengen en hiermee de ondergrond aanslijpen (gummi handschoenen gebruiken). Vervolgens direct rijkelijk met veel schoon water naspoelen en goed laten drogen.Binnen 24 uur een laag aanbrengen met: 1. Südwest Allgrund K51.2. Südwest Acryl Allgrund U51.

- Aanwijzing:
Controleren van de reiniging is mogelijk door het behandelde oppervlak met water te bevochtigen. Het water mag niet “parelen” soms zijn er nog was- of vetrestanten aanwezig. In dit geval de reiniging herhalen. Bij behandeling van grote vlakken de Südwest Zink- en Kunststofreiniger opsproeien of met een kwast opbrengen en circa 20-30 minuten laten inwerken. Gedurende de inwerkingtijd mag het behandelde oppervlak niet aandrogen. Daarna de vlakken door middel van een stoomcleaner (80°C bij 100 bar) grondig naspuiten.

Veiligheidsmaatregelen
- Niet in handen van kinderen laten geraken.
- Ter bescherming van de huid gummi handschoenen dragen.
- Ter bescherming van de ogen een veiligheidsbril dragen. 

 LET OP
-Bij contact met de huid en/of de ogen grondig uitspoelen met veel schoon water.


Top