Bokkepoot kwasten

Van hoog naar laag sorteren
 1. SAM Bokkepoot kwast
  SAM Bokkepoot kwast
  5 out of five star rating on Trustpilot
  1 reviews
  Vanaf
 2. ProGold Radiatorkwast - Serie 6350
  ProGold Radiatorkwast - Serie 6350
  4.3 out of five star rating on Trustpilot
  3 reviews
  Vanaf
 3. Staalmeester Radiatorkwast - Serie 2010
  Staalmeester Radiatorkwast - Serie 2010
  out of five star rating on Trustpilot
  0 reviews
  Vanaf Adviesprijs
 4. Outlet
  Staalmeester Facade Kwast - Serie 2110
  Staalmeester Facade Kwast - Serie 2110
  out of five star rating on Trustpilot
  0 reviews
  Vanaf Adviesprijs
Van hoog naar laag sorteren

Bokkepoot kwast

Bokkepoot kwast kopen bij Verfwinkel.nl

Bokkenpoten, dat zijn toch die lekkere koekjes? Met een bokkenpoot bedoelen we de bokkenpoot kwast. Dit product staat ook wel bekend als de teerkwast. Deze bijnaam heeft deze kwast te danken aan het feit dat lange bokkenpoten voornamelijk gebruikt worden voor het teren van schepen. De kortere bokkenpoot kwasten uit ons assortiment zijn algemeen te gebruiken.

Wat is een bokkepoot kwast?

Waarom wordt deze kwast een bokkepoot genoemd? De kop met haren staat schuin op de houten steel. Er zit aan de bovenzijde een knik, zodat moeilijk bereikbare plekken van verf kunnen worden voorzien. Dit doet denken aan radiatorkwasten. Met een bokkenpootje kwast kun je diverse klussen uitvoeren. Zowel muurverf als lakverf kan hiermee aangebracht worden. Ook beitsen met een bokkepoot kwast behoort tot de mogelijkheden. Daarom zijn bokkenpoten een welkome toevoeging aan jouw arsenaal aan kwasten.

Het verschil tussen een bokkepoot kwast en een radiatorkwast

Een bokkepoot kwast en een radiatorkwast worden vaak met elkaar verward. Vreemd is dat niet, want deze twee soorten kwasten hebben een aantal overeenkomsten. Ze beschikken beide over een knik aan de bovenzijde die het mogelijk maakt om lastig te bereiken plaatsen van verf te voorzien. Van oudsher werd de radiatorkwast gebruikt voor het verven achter de radiator, alhoewel er tegenwoordig meer plekken zijn waar je deze kwast kunt gebruiken. De bokkepoot kwast is voor algemeen gebruik. Aan de bovenzijde van de bokkepoot kwast zit een ronde kwast, bij een radiatorkwast is dit een platte kwast.

Wanneer gebruik je een bokkepoot kwast?

Bokkenpoten gebruik je als je moeilijk bereikbare plekken van verf wilt voorzien. Vooral kleine oppervlakken en ondergronden met veel reliëf kunnen optimaal van verf worden voorzien met dit type kwast. Hiervoor kun je bijvoorbeeld deze SAM Bokkepoot Kwast gebruiken. Bestel jouw bokkepoot kwast bij Verfwinkel.nl.