• Particulier
  • Zakelijk
menu
0

Bel

Trae-Lyx Onderhoudsmiddel Naturel - 1 Liter

 

Trae-Lyx Onderhoudsmiddel Naturel - 1 Liter bestand(en) downloaden

Trae-Lyx Onderhoudsmiddel Naturel - 1 Liter omschrijving

Trae-Lyx Onderhoudsmiddel Naturel is een gecombineerd reinigings- en onderhoudsmiddel voor vloeren. Toepassing: Trae-Lyx Reinigingsmiddel als onderhoudsmiddel voor met Trae-Lyx lak behandelde vloeren. In één behandeling wordt de vloer gereinigd en behoud de vloer zijn natuurlijke uitstraling. Trae-Lyx Onderhoudsmiddel tast de lak niet aan .Trae-Lyx Onderhoudsmiddel is geschikt voor met Trae-Lyx vloer,parket of project lak behandelde vloeren voor een vloer behandeld met Trae-Lyx Naturel dient u Trae-Lyx Onderhoudsmiddel Naturel te gebruiken.

Extra informatie over Trae-Lyx Onderhoudsmiddel Naturel

Verf betekent niet alleen kleur, verf betekent vooral ook bescherming. Wij leveren uitsluitend eersteklas verf, gemengd met de door de producent voorgeschreven kleurpasta’s voor een jarenlange bescherming .

Trae-Lyx Onderhoudsmiddel Naturel bestellen bij Verfwinkel.nl

Trae-Lyx Onderhoudsmiddel Naturel bestel je snel, voordelig en eenvoudig in onze webshop. Heb je een vraag over deze verf of een van onze andere producten? Stel je vraag dan op 085-7823439 of mail naar info@verfwinkel.nl


Ondergrond Hout
Soort Onderhoudsmiddel
Glansgraad Mat
Toepassing Voor binnen
Rendement Toevoegen aan dweilwater
Merk Trae-Lyx
Levertijd 3-5 Werkdagen

Trae-Lyx Onderhoudsmiddel Naturel - 1 Liter specificaties

Beschrijving
Trae-Lyx Onderhoudsmiddel is een gecombineerd reinigings- en onderhoudsmiddel voor vloeren.

Toepassing
Trae-Lyx Onderhoudsmiddel als reinigingsmiddel voor met Trae-lyx Naturel behandelde vloeren. In één behandeling wordt de vloer gereinigd en behoud de vloer zijn natuurlijke uitstraling. Trae-lyx Onderhoudsmiddel Naturel tast de lak niet aan en laat geen glans achter op de lak. Geschikt voor alle matte Trae-lyx lakken.

Eigenschappen
Kleur: Roze
Soortelijk gewicht: ca. 1,03 kg/dm3
Gehalte oplosmiddel per liter: 2,3 %
Gehalte vluchtige, organische stoffen per liter: 0,8% (8 g/l)
Verpakking: 1 liter
Opslag: Droog en vorstvrij
Houdbaarheid in de bus: 2 jaar bij een temperatuur tussen 5°C en 25°C, in originele onaangebroken verpakking.

Applicatiegegevens
Verwerkingsmethode: Voeg 1/2 kopje Trae-Lyx Onderhoudsmiddel Naturel toe aan een emmer (ca. 5 liter) lauw warm water. Gebruik twee  emmers, één met sop en één met schoon water om de dweil of mop uit te spoelen. De vloer lichtvochtig reinigen en de dweil/ mop uitspoelen en uitwringen. Niet naspoelen.


Top