• Particulier
  • Zakelijk
menu
0

Bel

Trae-Lyx Vloerpolish Glans - 1 Liter

 

Trae-Lyx Vloerpolish Glans - 1 Liter omschrijving

Trae-Lyx Vloerpolish Glans is een watergedragen zelfglanswas met goede vullende, vuilafstotende en beschermende eigenschappen. Vult krasjes in de laklaag. Verkrijgbaar in hoogglans en mat.

Extra informatie over Trae-Lyx Vloerpolish Glans
Verf betekent niet alleen kleur, verf betekent vooral ook bescherming. Wij leveren uitsluitend eersteklas verf, gemengd met de door de producent voorgeschreven kleurpasta’s voor een jarenlange bescherming.

Trae-Lyx Vloerpolish Glans bestellen bij Verfwinkel.nl
Trae-Lyx Vloerpolish Glans bestel je snel, voordelig en eenvoudig in onze webshop. Heb je een vraag over deze verf of een van onze andere producten? Stel je vraag dan op 085-7823439 of mail naar info@verfwinkel.nl

Basis Waterbasis / Acryl
Ondergrond Hout
Soort Onderhoudsmiddel
Glansgraad Hoogglans / Gloss
Toepassing Voor binnen
Rendement 60 – 80 m²/ltr.
Merk Trae-Lyx
Levertijd 1 Werkdag

Trae-Lyx Vloerpolish Glans - 1 Liter specificaties

Beschrijving
Trae-Lyx Vloerpolish is een watergedragen, moderne zelfglanswas met een groot vullend, vuilafstotend en beschermend vermogen. Trae-Lyx Vloerpolish is zeer snel droog en beschermt de ondergrond met een harde,waterbestendige laag.

Toepassing
Trae-Lyx Vloerpolish is vloeibaar en met water te verdunnen en na droging bestand tegen water en zeep, maar niet tegen alkalische huishoudreinigers (met bijv. ammonia). Trae-Lyx Vloerpolish is namelijk speciaal ontwikkeld om op eenvoudige wijze met de Trae-Lyx Polishverwijderaar te kunnen worden verwijderd, zonder gebruik van agressieve oplosmiddelen of ontvetters.

Eigenschappen
Afwerking: glans
Kleur: Transparant
Vaste stofgehalte: Ca. 15 gew%
Gehalte oplosmiddel per liter: 5,5%
Gehalte vluchtige, organische stoffen per liter: 5% (49 g/l)
Theoretisch verbruik: Ca. 60 – 80 m²/ltr.
Vlampunt: Geen
Soortelijk gewicht: Ca. 1,03 kg/ltr.
Stofdroog: Na. ca. 30 minuten bij 18°C en 65% R.V.
Doorgedroogd: Na 2 tot 3 uur
Verpakking: 1 liter
Opslag: Droog en vorstvrij
Houdbaarheid in bus: 2 jaar bij een temperatuur tussen 5°C en 25°C, in originele onaangebroken verpakking.

Applicatiegegevens
Verwerkingsmethode: De Polish in een dunne laag op de vloer aanbrengen met behulp van een vochtige dweil of spons. Gelijkmatig en in evenwichtige banen verdelen, waarbij aansluitingen nat-in-nat dienen te geschieden. Voorkom tocht en geforceerd drogen, dit is nadelig voor de filmvorming.
Laagopbouw: Minimaal twee lagen aanbrengen. Na droging van de eerste laag, de tweede laag hier kruislings overheen aanbrengen, eventueel gevolgd door een derde laag.

Applicatiecondities: Min. 5°C en max 80% R.V., zorg voor voldoende ventilatie
Schoonmaken gereedschap: Met warm water

Behandeling algemeen
De ondergrond dient schoon droog en vet- (was) vrij te zijn. De vloer grondig reinigen met Trae-Lyx Polishverwijderaar en naspoelen met schoon water. Bij nieuwe vloeren die enkele maanden na het lakken behandeld worden, kan men volstaan met een normale reiniging en naspoelen met schoon water.

Top