• Particulier
  • Zakelijk
menu
0

Bel

Trimetal Permacryl Multi Primer Prestige - Acryl

9001 RAL
9002 RAL
9010 RAL
9016 RAL
5004 RAL
6009 RAL
7016 RAL
7021 RAL
7024 RAL
9005 RAL
G0.05.85 Mergelwit Sikkens Authentieke Kleuren
N0.15.10 Monumentengroen Sikkens Authentieke Kleuren
Q0.05.10 Grachtengroen Sikkens Authentieke Kleuren
Uw keuze Normale prijs Kortingprijs

Trimetal Permacryl Multi Primer Prestige - Acryl productinformatie

  • Goed dekkend
  • Sneldrogend
  • Vochtregulerend
  • Voor binnen en buiten

Trimetal Permacryl Multi Primer Prestige - Acryl bestand(en) downloaden

Trimetal Permacryl Multi Primer Prestige - Acryl omschrijving

Permacryl Multiprimer Prestige wordt toegepast als zeer goed schuurbare en vloeiende hechtprimer op ondergronden zoals PVC buizen, polyester en verzinkt staal maar kan ook als grondverf op hout worden toegepast. Daarnaast heeft het product isolerende eigenschappen voor inhoudsstoffen van hout.

LET OP: Voordat Permacryl Multiprimer Prestige wordt afgewerkt dient deze te worden voorbehandeld met een laag Permacryl PU Primer.

Extra informatie over Trimetal Permacryl Multiprimer prestige Acryl
Verf betekent niet alleen kleur, verf betekent vooral ook bescherming. Wij leveren uitsluitend eersteklas verf, gemengd met de door de producent voorgeschreven kleurpasta’s voor een jarenlange bescherming.

Trimetal Permacryl Multiprimer prestige Acryl bestellen bij Verfwinkel.nl
Trimetal Permacryl Multiprimer prestige Acryl bestel je snel, voordelig en eenvoudig in onze webshop. Heb je een vraag over deze verf of een van onze andere producten? Stel je vraag dan op 085-7823439 of mail naar info@verfwinkel.nl

Basis Waterbasis / Acryl
Ondergrond Hout
Soort Primer
Glansgraad Mat
Toepassing Voor binnen en buiten
Rendement 14 m²/l
Merk Trimetal
Levertijd 2-3 Werkdagen

Trimetal Permacryl Multi Primer Prestige - Acryl specificaties


Productomschrijving

Permacryl Multiprimer Prestige is een waterverdunbare, dekkende, sneldrogende, vochtregulerende, universele en zeer goed schuurbare grondverf, voor binnen en buiten op basis van styreenacrylaatdispersie.

Gebruik/Toepassing
Permacryl Multiprimer Prestige wordt toegepast als zeer goed schuurbare en goed vloeiende hechtprimer op diverse ondergronden zoals PVC buizen, polyester en verzinkt staal. Permacryl Multiprimer Prestige kan ook als grondverf op hout worden toegepast. Permacryl Multiprimer Prestige is zeer goed schuurbaar, heeft een goede vulling en een goede vloei. Daarnaast heeft het product isolerende eigenschappen voor inhoudsstoffen van hout. Voordat Permacryl Multiprimer Prestige wordt afgewerkt dient deze te worden voorbehandeld met een laag Permacryl PU Primer.

Voorbehandeling van de ondergrond
- Nieuw werk Nieuw verzinkt staal, zink, non-ferrometalen en harde PVC ontvetten met een geschikt oplosmiddel. De te behandelen ondergrond dient verder schoon, droog en stofvrij te zijn. Nieuwe ongeschilderde ondergronden of kaalgemaakte delen gronden met een laag Permacryl Multiprimer Prestige, een tussenlaag aanbrengen met Permacryl PU Primer en afwerken met één of twee lagen aflak uit het Permacryl assortiment.

Onderhoud bestaand werk
- De intacte ondergrond moet schoon, droog, stof- en vetvrij zijn. Schuren met schuurpapier van grofte P320 of fijner, dan wel een schuurspons van vergelijkbare fijnheid. Eventuele voorgaande lagen moeten daarbij goed hechten aan de ondergrond. Bijwerken of gronden met Permacryl Multiprimer Prestige, een tussenlaag aanbrengen met Permacryl PU Primer en afwerken met één of twee lagen aflak uit het Permacryl assortiment.

Verwerking van het product
Kwast en Rol
Type verdunning: water
Volumepercentage verdunning : 0-2%
Reinigingsmiddel: direct na gebruik met handwarm water Deze technische gegevens zijn gebaseerd op eigen kennis en proefnemingen en worden u verstrekt bij wijze van richtlijn. Dit impliceert echter geen enkele formele aansprakelijkheid voor gebruik van onze producten. Informeer bij de Afdeling Techniek of er geen recentere versie van de Technische Product Informatie is uitgegeven.

Droogtijden bij 20°C en aanbevolen laagdikte en 65% R.V.
Stofdroog: ca. 30 minuten
Kleefvrij: ca. 2 uur
Overschilderbaar: ca. 6 uur
Doorgedroogd: ca. 16 uur

Opmerking: Bij verwerking dient de temperatuur van de ondergrond tenminste 3°C boven het dauwpunt te zijn. Het product niet verwerken bij een temperatuur lager dan 10°C en/of een relatieve vochtigheid hoger dan 85%. Als gereedschap is het aan te bevelen om speciale kwasten en rollers voor waterverdunbare lakverven te gebruiken. Waterverdunbare producten zijn gevoelig voor de weekmakers in de raamrubbers. Deze kunnen een negatieve invloed kunnen hebben op de verffilm, de verflaag kan gaan verkleven. In geval van tocht- en beglazingsprofielen in combinatie met bovengenoemde afwerking, dienen profielen van weekmakervrije rubbers te worden toegepast, bijv. EPDM Rubber.

Technische Eigenschappen
Kleur, waarvoor de genoemde gegevens gelden: wit
Volumepercentage vaste stof: 42%
Dichtheid: 1,4 kg/dm³
Glans: zijdemat
Vlampunt volgens ISO 1516 : > 100°C
Aanbevolen droge laagdikte : 30 micrometer
Theoretisch rendement bij aanbevolen laagdikte: 14 m²/l
Leverbaar in de kleuren: wit en aan te tinten het Trimetal kleurenmengsysteem
Breeam: Product voldoet aan BREEAM HEA 9
Cat A/i WB: Wettelijke norm (g/l): 140 g/l
VOC van Permacryl Multiprimer Prestige gemeten volgens ISO 11890-2: 2006: 82,8 g/l

Houdbaarheid
In onaangebroken verpakking tenminste 12 maanden. Vorstvrij bewaren. Deze technische gegevens zijn gebaseerd op eigen kennis en proefnemingen en worden u verstrekt bij wijze van richtlijn. Dit impliceert echter geen enkele formele aansprakelijkheid voor gebruik van onze producten. Informeer bij de Afdeling Techniek of er geen recentere versie van de Technische Product Informatie is uitgegeven.

Veiligheid/Hygiëne
De in deze Technische Product Informatie vermelde gegevens zijn gebaseerd op de richtlijnen en wetgevingen geldende op de datum van uitgifte. De verwerker van dit product dient rekening te houden met de geldende wet- en regelgeving, betreffende o.a. gezondheid, veiligheid en milieu. Raadpleeg het veiligheidsblad, verkrijgbaar via uw verfleverancier en/of www.veiligmetverf.nl 

Top