• Particulier
  • Zakelijk
menu
0

Bel

Trimetal Permaline Regule Gloss - Alkyd

9001 RAL
9002 RAL
9010 RAL
9016 RAL
5004 RAL
6009 RAL
7016 RAL
7021 RAL
7024 RAL
9005 RAL
G0.05.85 Mergelwit Sikkens Authentieke Kleuren
N0.15.10 Monumentengroen Sikkens Authentieke Kleuren
Q0.05.10 Grachtengroen Sikkens Authentieke Kleuren
Uw keuze Normale prijs Kortingprijs

Trimetal Permaline Regule Gloss - Alkyd productinformatie

  • Kwaliteitsproduct
  • Leverbaar in vrijwel alle kleuren
  • Uitstekend buitenduurzaam
  • Vochtregulerend
  • Voor buiten

Trimetal Permaline Regule Gloss - Alkyd bestand(en) downloaden

Trimetal Permaline Regule Gloss - Alkyd omschrijving

Permaline Regulé is een dekkende, vochtregulerende, zeer duurzame hoogglans lakverf op basis van een gemodificeerde alkydhars. Permaline Regulé is geschikt als afwerklaag op hout voor buiten, o.a. betimmeringen, deuren en kozijnen.

Extra informatie over Trimetal Permaline Regule
Verf betekent niet alleen kleur, verf betekent vooral ook bescherming. Wij leveren uitsluitend eersteklas verf, gemengd met de door de producent voorgeschreven kleurpasta’s voor een jarenlange bescherming.

Trimetal Permaline Regule bestellen bij Verfwinkel.nl
Trimetal Permaline Regule bestel je snel, voordelig en eenvoudig in onze webshop. Heb je een vraag over deze verf of een van onze andere producten? Stel je vraag dan op 085-7823439 of mail naar info@verfwinkel.nl

Basis Terpentine Basis / Alkyd
Vochtregulerende houtverf Ja
Ondergrond Hout
Soort Dekkende Verf
Glansgraad Hoogglans / Gloss
Toepassing Voor buiten
Rendement 15 -17 m²/l
Merk Trimetal
Levertijd 2-3 Werkdagen

Trimetal Permaline Regule Gloss - Alkyd specificaties

 SCHAKELVERF
Schakelverf, is een vochtregulerende, duurzame en uitstekend dekkende verf voor binnen en buiten toepassingen op alkyd basis. Met dit 1-pot-systeem kunt u gronden, overgronden en aflakken met dezelfde verf. Systeemverf is toe te passen op houten ondergronden zoals deuren, kozijnen, geveltimmerwerk, schuren en tuinhekken. Systeemverf is ook geschikt voor metalen en kunststof ondergronden na voorbehandeling met de juiste primer.Omschrijving
Vochtregulerende hoogglans aflak

Productomschrijving
Permaline Regulé is een oxidatief drogende, dekkende, vochtregulerende, zeer duurzame hoogglans lakverf op basis van een gemodificeerde alkydhars. Dit product voldoet aan de regelgeving voor oplosmiddelen na 2010.

Gebruik/Toepassing
- Permaline Regulé is geschikt als afwerklaag op hout voor buiten, o.a. geveltimmerwerk, betimmeringen, deuren en kozijnen.
- Uitstekende weerbestendigheid met goed kleur- en glansbehoud.
- Dit product is op basis van alkydhars. Alkydhars in oplosmiddelhoudende producten is gevoelig voor vergeling. In een lichte omgeving vindt dit verschijnsel minder snel plaats, dan in een omgeving die weinig wordt blootgesteld aan daglicht.

Voorbehandeling van de ondergrond/Systeeminfo
- Nieuw werk: Het vochtgehalte van het hout dient overeen te komen met de in de K.V.T. aangegeven waarden. Alvorens het product wordt aangebracht, dient de ondergrond droog, schoon en vetvrij te zijn. Het product kan aangebracht worden op een geschikte timmerindustrie grondlaag, volgens de in de K.V.T. aangegeven normen en richtlijnen. Op nieuw ongeschilderd hout of kaal gemaakte delen is voorbehandeling met twee lagen Permaline Primer of Permaline Dekgrond aan te bevelen.

- Onderhoud bestaand werk: De ondergrond dient schoon, droog, vetvrij, geschuurd en goed gehecht te zijn. Losse delen verwijderen door schuren, schrappen of afbijten. Kaal gekomen delen gronden met Permaline Primer, Permaline Dekgrond of Permaline Snelgrond. Het houtvochtgehalte van de ondergrond mag niet boven de 18% zijn.

- Staal: Aanbevolen grondlaag: eerste laag Steloxine Primer Thixo, als tweede laag Steloxine Primer Thixo. Deze lagen voorlakken of overgronden met Permaline Primer.

- Verwerking van het product
Kwast en Rol

- Volumepercentage verdunning
gebruiksklaar

Reinigingsmiddel
white spirit

Droogtijden bij 20°C en aanbevolen laagdikte en 65% R.V.
Stofdroog: ca. 2 uur
Kleefvrij: ca. 4 uur
Overschilderbaar: ca. 20 uur

Opmerking
Voldoet voor professioneel gebruik binnen niet aan Arbo wetgeving. Bij verwerking dient de temperatuur van de ondergrond tenminste 3°C boven het dauwpunt te zijn. Het product niet verwerken bij een temperatuur lager dan 10°C en/of een relatieve vochtigheid hoger dan 85%.

Technische Eigenschappen
Kleur, waarvoor de genoemde gegevens gelden : wit
Volumepercentage vaste stof : 62%
Dichtheid : 1,15 kg/dm³
Glans : hoogglans
Vlampunt volgens ISO 1516 : > 38°C
Aanbevolen droge laagdikte : 40-45 micrometer
Theoretisch rendement bij aanbevolen laagdikte : 15 -17 m²/l
Leverbaar in de kleuren VOS-EU-grenswaarde wit en aan te kleuren via het Trimetal kleurenmengsysteem cat. A/d < 300 g/l

Houdbaarheid
In onaangebroken verpakking tenminste 12 maanden. Vorstvrij bewaren.

Veiligheid/Hygiëne
De in deze Technische Product Informatie vermelde gegevens zijn gebaseerd op de richtlijnen en wetgevingen geldende op de datum van uitgifte. De verwerker van dit product dient rekening te houden met de geldende wet- en regelgeving, betreffende o.a. gezondheid, veiligheid en milieu. Raadpleeg het veiligheidsblad, verkrijgbaar via uw verfleverancier en/of www.veiligmetverf.nl

Top