• Grootste assortiment van Nederland
 • Koop online tot 50% goedkoper
 • Snelle verzending
 • Verzendkosten België €7,50

Binnenbeits

Van hoog naar laag sorteren
 1. Sigma Sigmalife DS Acryl Satin
  Sigma Sigmalife DS Acryl Satin
  Vanaf Normale prijs
 2. Rambo Pantserlak Interieur Transparant Mat - 250 ml
  Rambo Pantserlak Interieur Transparant Mat - 250 ml
  Vanaf Normale prijs
 3. Rambo Pantserlak Interieur Transparant Mat - 750 ml
  Rambo Pantserlak Interieur Transparant Mat - 750 ml
  Vanaf Normale prijs
 4. Rambo Pantserlak Interieur Transparant Zijdeglans - 250 ml
  Rambo Pantserlak Interieur Transparant Zijdeglans - 250 ml
  Vanaf Normale prijs
 5. Rambo Pantserlak Interieur Transparant Zijdeglans - 750 ml
  Rambo Pantserlak Interieur Transparant Zijdeglans - 750 ml
  Vanaf Normale prijs
 6. Trae-Lyx Kleurbeits - 1 Liter
  Trae-Lyx Kleurbeits - 1 Liter
  Vanaf Normale prijs
 7. Cetabever Binnenbeits Deur, Kozijn & Meubel - Transparant 750 ml
  Cetabever Binnenbeits Deur, Kozijn & Meubel - Transparant 750 ml
  Vanaf Normale prijs
 8. Wijzonol Aqua Kleurbeits
  Wijzonol Aqua Kleurbeits
  Vanaf Normale prijs
 9. Tenco Steigerhoutbeits 1 Liter
  Tenco Steigerhoutbeits 1 Liter
  Vanaf Normale prijs
 10. Tenco Steigerhoutbeits 2,5 Liter
  Tenco Steigerhoutbeits 2,5 Liter
  Vanaf Normale prijs
 11. Tenco Hout Impregneer - Transparant
  Tenco Hout Impregneer - Transparant
  Vanaf Normale prijs
Van hoog naar laag sorteren

Binnenbeits

Binnenbeits: waarom voor deze beits kiezen?

Binnenbeits is de perfecte manier om houten ondergronden binnen te beschermen. Zo wordt slijtage voorkomen en heb je langer plezier van bijvoorbeeld houten meubilair of houten vloeren. Beitsen associëren we vooral met houten oppervlakken buiten. Je wilt ervoor zorgen dat je houten tuinset of de schutting bestand is tegen bijvoorbeeld de weersomstandigheden buiten. Zowel extreme droogte als vocht kan hout negatief aantasten. Maar ook binnen zijn er genoeg factoren die een negatief effect kunnen hebben op houten ondergronden. Goede voorbeelden hiervan zijn vuil en vocht. Een binnenbeits van uitstekende kwaliteit beschermt een houten oppervlak niet alleen tegen dergelijke factoren, maar het biedt ook bescherming tegen krassen en andere vormen van slijtage. Als je op zoek bent naar een geschikte binnenbeits, vind je alles wat je nodig hebt binnen ons assortiment.

Waarom kies je voor binnenbeits?

Binnenbeits is speciaal gemaakt voor houten oppervlakken binnen. Door middel van een beits breng je een beschermende laag aan die een houten ondergrond duurzamer maakt. Zo voorkom je slijtage en is de kans op het per ongeluk maken van krassen kleiner. Daarnaast biedt beits bescherming tegen vuil en vocht. Binnen heb je natuurlijk geen last van de regen, maar een glas water over je houten vloer kan ook funest zijn. Vooral als er kleine kinderen in huis zijn, gebeuren zulke ongelukjes nog wel eens. Dankzij de bescherming van een beits hoef je jezelf hier geen zorgen over te maken.

Welke binnenbeits kleuren kan ik kiezen?

Binnenbeits is er in veel varianten. Zo kun je kiezen voor binnenbeits die een matte uitstraling heeft, maar ook binnenbeits die transparant is behoort tot de mogelijkheden. Ook qua kleuren heb je genoeg opties. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor binnenbeits met een grey wash look, binnenbeits die zwart van kleur is, binnenbeits die antraciet van kleur is, binnenbeits met een noten tint en nog veel meer.

Een goed voorbeeld hiervan is de Cetabever Binnenbeits die je bij onze online shop kunt bestellen. Deze beits is beschikbaar in kleuren zoals 0103 Blank, 0110 Noten, 0591 White Wash en nog veel meer. Zo bescherm je jouw houten ondergronden binnen optimaal.

De beste binnenbeits merken uit ons assortiment

Binnen het aanbod van Verfwinkel.nl ontdek je de beste merken van dit moment. Hierboven vertelden we je al dat je de Cetabever Binnenbeits hier kunt bestellen. Volgens veel mensen is dit het beste product op dit vlak van dit moment. Doe je jouw inkopen via onze site, dan profiteer je geregeld van een mooie Cetabever Binnenbeits aanbieding. Hierbij heb je de keuze uit veel varianten, bijvoorbeeld Cetabever Binnenbeits Grey Wash. Andere populaire opties uit ons assortiment zijn Rambo, Tenco en Trae-Lyx. Kun je binnenbeits buiten gebruiken? Meestal zijn deze beitsen strikt voor binnen bedoeld. Er is wel een uitzondering op deze regel: de Tenco Hout Impregneer Transparant beits. Dit product kun je zowel binnen als buiten gebruiken.

Koop jouw binnenbeits via Verfwinkel.nl

Deze soort beits is de ideale bescherming voor je houten vloeren en meubilair. Binnenbeits kan oude meubels een tweede leven geven. Beits is normaal gesproken een transparant product. Zo wordt de houtnerf mooi geaccentueerd. Binnen ons assortiment zijn ook varianten met een kleur verkrijgbaar. Bestel wat je nodig hebt voor jouw schilderklus voor de scherpste prijzen bij Verfwinkel.nl.