Zinkspray

Van hoog naar laag sorteren
 1. Rust-Oleum 2180 Hard Hat Galva Expresse - Spuitbus
  Rust-Oleum 2180 Hard Hat Galva Expresse - Spuitbus
  out of five star rating on Trustpilot
  0 reviews
  Kortingsprijs Adviesprijs
 2. Rust-Oleum 2185 Hard Hat Galva Zinc - Spuitbus
  Rust-Oleum 2185 Hard Hat Galva Zinc - Spuitbus
  out of five star rating on Trustpilot
  0 reviews
  Kortingsprijs Adviesprijs
 3. Rust-Oleum Zinkspray Galva Zinc 2120
  Rust-Oleum Zinkspray Galva Zinc 2120
  out of five star rating on Trustpilot
  0 reviews
  Kortingsprijs Adviesprijs
 4. Rust-Oleum Zinkspray Galva Zinc 2117
  Rust-Oleum Zinkspray Galva Zinc 2117
  out of five star rating on Trustpilot
  0 reviews
  Kortingsprijs Adviesprijs
 5. Outlet
  Avis Koud Verzink Spray - 500 ml
  Avis Koud Verzink Spray - 500 ml
  out of five star rating on Trustpilot
  0 reviews
  Kortingsprijs Adviesprijs
 6. MOTIP Zinkspray - 400ml
  MOTIP Zinkspray - 400ml
  out of five star rating on Trustpilot
  0 reviews
  Kortingsprijs Adviesprijs
 7. Den Braven Zwaluw Zink Spray - 400ml
  Den Braven Zwaluw Zink Spray - 400ml
  5 out of five star rating on Trustpilot
  1 reviews
  Vanaf
Van hoog naar laag sorteren

Zinkspray

Zinkspray kopen bij Verfwinkel.nl

Zinkspray is een lak uit een spuitbus die toegepast kan worden op metaal, staal (gegalvaniseerd en verzinkt) en zink. Deze lak droogt snel en biedt de ondergrond bovendien bescherming tegen roest en andere soorten corrosie. Pas je bijvoorbeeld op zink een spray toe, dan zul je zien dat het oppervlak beter bestand is tegen onder meer vocht, zout, benzine, chemicaliën en diverse weersomstandigheden. Je kunt zinkspray op roest toepassen. Er zijn een hoop grote merken met hun eigen zinc spray: Rust-Oleum zinkspray, Avis zinkspray, Motip zinkspray en Den Braven zinkspray bijvoorbeeld. Zinkspray is overspuitbaar, bijvoorbeeld met zinkverf. Om de volgende redenen bestel je jouw zinkspray bij Verfwinkel.nl:

 • De beste zinkspray koop je hier voor de scherpste prijzen van dit moment.
 • Bij ons ontdek je een uitgebreid aanbod aan zinksprays.
 • Bestel bij ons zinksprays van bekende merken, bijvoorbeeld Rust-Oleum en Avis.
 • Zinkspray en zinkverf uit een spuitbus van Verfwinkel.nl zijn tot maar liefst 60% goedkoper in vergelijking met onze concurrentie.
 • Voor 16:00 uur besteld = dezelfde dag verstuurd. Voor 12:30 uur besteld = vandaag in huis. Wij zorgen ervoor dat je snel gebruik kunt maken van je zinkspray.
 • Binnen Nederland gratis verzending vanaf €50.
 • Profiteer geregeld van aantrekkelijke zinkspray aanbiedingen.

Zinkspray in alle soorten en kleuren

Zinkspray is in allerlei varianten verkrijgbaar bij Verfwinkel.nl. Deze producten beschermen metalen, stalen en zinken ondergronden tegen water, weersinvloeden, chemicaliën en nog veel meer. Je kunt effectief zinkspray tegen roest inzetten. De producten drogen snel en bovendien is zinkspray hittebestendig. De meeste producten kunnen temperaturen tot 350 graden Celsius aan, maar er zijn ook extra hittebestendige producten die temperaturen tot 450 graden Celsius aankunnen. Perfect als een coating aan hoge temperaturen blootgesteld wordt. Een zinkspray is over het algemeen kleurloos.

Voor binnen, buiten en diverse ondergronden

Zinkspray kan zowel binnen als buiten toegepast worden. Binnen ons assortiment zijn er producten die alleen binnen of buiten gebruikt kunnen worden, maar er zijn ook zinksprays die zowel binnen als buiten toegepast kunnen worden. Deze producten kunnen gebruikt worden op ondergronden zoals metaal, staal en zink. Je kunt een zinkspray als primer inzetten dankzij de uitstekende hechting. Let hierbij wel op dat er producten zijn waarbij het wordt aangeraden om alsnog een extra primer aan te brengen over de zinkspray voordat je zink verf gaat toepassen.

Zinkspray van bekende merken zoals Rust-Oleum en Avis

Twee voorname merken zijn terug te vinden binnen ons assortiment: Rust-Oleum en Avis. Rust-Oleum is één van de grootste merken op het gebied van lakken en sprays voor metalen ondergronden. Hun producten staan erom bekend formidabel te hechten op lak, de ondergrond bescherming te bieden en een hoop van hun producten zijn roestwerend. Ook Avis heeft een goede reputatie op dit gebied. Kijk gerust eens rond binnen ons aanbod en ontdek zelf welke producten van deze merken je wilt bestellen.

Welke zinkspray aanbieding kies jij?

Bij Verfwinkel.nl kun je geregeld profiteren van een mooie zinkspray korting. Ben je er nog niet uit welk product je gaat bestellen? Hieronder zetten we een aantal producten voor je op een rij die aangeraden worden door onze verfspecialisten:

Rust-Oleum 2180 Hard Hat Galva Expresse – Spuitbus is een roestwerende en sneldrogende zinkprimer die langdurig bescherming biedt en hittebestendig is tot 350 graden Celsius.

Rust-Oleum Zinkspray Galva Zinc 2185 is een grondlak, voorlak en aflak in één. Dit product weert roest, droogt snel en biedt langdurige bescherming aan blank metaal of gegalvaniseerd staal. De droge verflaag bevat 90% zink.

Rust-Oleum Zinkspray Galva Zinc 2120 is een roestwerend en sneldrogend product dat de glans van verzinkt staal en nieuw gegalvaniseerd metaal herstelt. Deze zinkspray is gemakkelijk te gebruiken. Het bevat weinig zink en veel aluminium.

Rust- Oleum Zinkspray Galva Zinc 2117 is een zinkspray die zowel zink als aluminium bevat. Hierdoor is het een goede middenweg tussen een zinkspray en een aluminiumspray. Dit product is roestwerend, droogt snel en kan als één laag systeem toegepast worden binnen corrosieve omgevingen. Geschikt voor thermisch verzinkte staaloppervlakken.

Avis Koud Verzink Spray – 500 ml is een goed hechtende en gemakkelijk te verwerken zinkspray voor gestraald, blank en geëtst materiaal. Naast de uitstekende hechting valt de kathodische bescherming tegen roest op.

Wat is zinkspray?

Zinkspray is een lak die toegepast kan worden om ondergronden zoals metaal, staal en zink. Het heeft een roestwerende werking en bovendien droogt dit product snel. Ook wordt bescherming geboden tegen onder meer vocht, zout, benzine, chemicaliën en verschillende weersinvloeden.

Is zinkspray een goede primer?

Ja, door de formidabele hechting op metalen ondergronden is zinkspray een goede keuze als primer.