• Particulier
  • Zakelijk
menu
0

Bel

Verfijn Bankirai Olie - Naturel

Uw keuze Normale prijs Kortingprijs

Verfijn Bankirai Olie - Naturel bestand(en) downloaden

Verfijn Bankirai Olie - Naturel omschrijving

Verfijn Bangkirai olie is een bruin aangekleurde olie. Verfijn gebruiksklare Bangkirai Olie is toepasbaar op houten objecten (hard) houten tuinmeubelen, teak etc. die door weersinvloeden zijn vergrijsd. Deze olie herstelt de oorspronkelijke kleur van het hout, en biedt goede bescherming tegen alle weersinvloeden. Aanbrengen met platte kwast.


Let Op
De natuurlijke kleur van het hout wordt accentueert.


Verfijn Bangkirai Olie
Verf betekent niet alleen kleur, verf betekent vooral ook bescherming. Wij leveren uitsluitend eersteklas verf, gemengd met de door de producent voorgeschreven kleurpasta’s voor een jarenlange bescherming.

Verfijn Bangkirai Olie Verfwinkel.nl
Verfijn Bangkirai Olie bestel je snel, voordelig en eenvoudig in onze webshop. Heb je een vraag over deze olie of een van onze andere producten? Stel je vraag dan op 085-7823439 of mail naar info@verfwinkel.nl

Basis Terpentine Basis / Alkyd
Ondergrond Hout
Soort Olie
Glansgraad Mat
Toepassing Voor buiten
Rendement 8-12 m2 per liter
Merk Verfijn
Levertijd 1-3 Werkdagen

Verfijn Bankirai Olie - Naturel specificaties


Verfijn Bangkirai olie is een bruin aangekleurde olie. Verfijn gebruiksklare Bangkirai olie is toepasbaar op houten objecten (hard) houten tuinmeubelen, teak etc. die door weersinvloeden zijn vergrijsd. Deze olie herstelt de oorspronkelijke kleur van het hout, en biedt goede bescherming tegen alle weersinvloeden. Aanbrengen met platte kwast

Toepassing
Verfijn® Bangkirai olie is toepasbaar op houten objecten zoals (hard)houten tuinmeubelen, teak, rotan, riet en bamboe die door weersinvloeden zijn vergrijsd. Bangkirai olie is een uitstekend product op basis van natuurlijke oliën welke het hout voeden en terug brengen in hun natuurlijke kleur. Verfijn® Bangkirai olie dringt diep in de poriën van het hout, voorkomt vergrijzing en biedt een uitstekende bescherming tegen alle weersinvloeden.

Voorbereiding
De ondergrond dient droog, schoon en vetvrij te zijn. Indien sterk vergrijsd, opzuiveren met Verfijn® hardhoutontgrijzer, goed nawassen met schoon water, goed laten drogen en licht schuren.

Verdunning
Verfijn® Bangkirai olie is gebruiksklaar, voor gebruik goed roeren.

Aanbrengen
De Verfijn® Bangkirai olie met een langharige kwast of doek in de lengte richting van het hout dun aanbrengen. De olie ca. 10 a 20 minuten laten intrekken, afhankelijk van de opname in het hout. De overtollige olie met een pluisvrije doek verwijderen, dit is noodzakelijk daar er anders geen optimaal resultaat wordt behaald, olie is geen lak en mag geen laag vormen.

Verbruik
Afhankelijk van de structuur van de ondergrond, kan er met 1 liter Verfijn® Bangkirai olie 8 à 12 vierkante meter worden behandeld. Reinigen kwasten: Kwasten e.d. reinigen met terpentine.

Waarschuwing
Gebruikte lappen en doeken kunnen door broei ontbranden! Altijd uitgevouwen buiten laten drogen of met water overgieten.

Top