Verfijn Hardhoutolie 750ml

-20%
 


Levertijd: 2-5 Werkdagen

Verfijn Hardhoutolie 750ml omschrijving

Verfijn Hardhoutolie is toepasbaar op houten objecten zoals harde houtsoorten, bijv. maranti.en tuinmeubelen. Het is een uitstekend product op basis van natuurlijke olien welke het hout voeden en terug brengen in hun natuurlijke kleur. Het dringt diep in de porien van het hout, voorkomt vergrijzing en heeft uitstekende bescherming tegen alle weersinvloeden.

Extra informatie over Verfijn Hardhoutolie.

Verf betekent niet alleen kleur, verf betekent vooral ook bescherming. Wij leveren uitsluitend eersteklas verf, gemengd met de door de producent voorgeschreven kleurpasta’s voor een jarenlange bescherming.

Verfijn Hardhoutolie bestellen bij Verfwinkel.nl

Verfijn Hardhoutolie bestel je snel, voordelig en eenvoudig in onze webshop. Heb je een vraag over deze verf of een van onze andere producten? Stel je vraag dan op 085-7823439 of mail naar info@verfwinkel.nl

Ondergrond Hout
Toepassing Buiten
Merk Verfijn

Verfijn Hardhoutolie 750ml specificaties

Verfijn hardhout olie is toepasbaar op houten objecten zoals harde houtsoorten, bijv. maranti.en tuinmeubelen. Het is een uitstekend product op basis van natuurlijke olien welke het hout voeden en terug brengen in hun natuurlijke kleur. Het dringt diep in de porien van het hout, voorkomt vergrijzing en heeft uitstekende bescherming tegen alle weersinvloeden.