• Particulier
  • Zakelijk
menu
0

Bel

Verfijn Steigerhoutbeits Grey Wash - Alkyd

Uw keuze Normale prijs Kortingprijs

Verfijn Steigerhoutbeits Grey Wash - Alkyd productinformatie

  • Voor buiten

Verfijn Steigerhoutbeits Grey Wash - Alkyd bestand(en) downloaden

Verfijn Steigerhoutbeits Grey Wash - Alkyd omschrijving

Verfijn Steigerhoutbeits Grey-Wash wordt gebruikt op steigerhout en ongeschaafd hout welke wordt gebruikt voor o.a. stoere meubelen en objecten in de tuin. Met Steigerhoutbeits beschermt u niet alleen de authentieke uitstraling. De beits is ook uitstekend te gebruiken voor alle soorten zachthout.

Verfijn Steigerhoutbeits Grey-Wash
Verf betekent niet alleen kleur, verf betekent vooral ook bescherming. Wij leveren uitsluitend eersteklas verf, gemengd met de door de producent voorgeschreven kleurpasta’s voor een jarenlange bescherming.

Verfijn Steigerhoutbeits Grey-Wash Verfwinkel.nl
Verfijn Steigerhoutbeits Grey-Wash bestel je snel, voordelig en eenvoudig in onze webshop. Heb je een vraag over deze beits of een van onze andere producten? Stel je vraag dan op 085-7823439 of mail naar info@verfwinkel.nl

Ondergrond Hout
Soort Transparante Beits
Glansgraad Zijdeglans / Satin
Toepassing Voor buiten
Rendement 10-12 m2 per liter
Merk Verfijn
Levertijd 2-3 Werkdagen

Verfijn Steigerhoutbeits Grey Wash - Alkyd specificaties

Verfijn Steigerhoutbeits is toepasbaar op steigerhouten objecten zoals tuintafels, side tables, tuinstoelen, banken, kasten enz., vervaardigd van onbehandelde steigeren ruw houten planken. Ook geschikt voor andere zachthout soorten.

Onbehandelde planken: vuil en andere ongerechtigheden verwijderen, schoonmaken met verfreiniger of ammoniak en goed laten drogen.
Aanbrengen van de beits: voor gebruik, goed roeren, aanbrengen met een platte langharige kwast, in de lengterichting van de houtnerf.
Verdunning: deze beits niet verdunnen.
Verwerkingstemperatuur: tussen de 7 graden Celsius en 25 graden Celsius.
Rendement: sterk afhankelijk van de structuur van het hout en de zuiging van de ondergrond. Ca. 10 tot 12 vierkante meter per liter op een niet zuigende ondergrond.

Droging: bij 20 graden Celsius stofdroog na ca. 4 uur, overschilderbaar na 24 uur.
Reiniging van gereedschap: Met terpentine.
Bewaren: de bus luchtdicht afsluiten en ca. 5 minuten omkeren om de rand vol te laten lopen zodat een goede afsluiting ontstaat.
Verkrijgbaar in 750 ml en 2500 ml verpakking. 

Top