Wijzonol Most Loved Twelve

Wijzonol Most Loved TwelveWijzonol Most Loved Twelve

Wijzonol Most Loved Twelve - De twaalf meest geliefde kleuren per kleurgroep


Met de Most Loved Twelve van Wijzonol wordt kleuren kiezen nog makkelijker. Binnen dit kleurconcept vind je de twaalf meest geliefde kleuren per kleurgroep. Alle kleuren komen uit de bekende 'Wijzonol Inspiration' collectie. Van subtiele tinten tot uitgesproken kleuren, met de Most Loved Twelve maak je de perfecte combinaties voor jouw woonstijl. 

Kleuren combineren


De Most Loved Twelve kleuren zijn geen trendkleuren per seizoen, maar juist de kleuren waar je van blijft houden. Alle kleurcombinaties zijn samengesteld door de kleurexperts van Wijzonol. De kleurmakers kennen de kracht van kleur en helpen jou bij het maken van de beste kleurcombinaties. Creëer bijvoobeeld warmte in je interieur met de Lichte Naturals of ga voor speelse accenten met de Heldere Kleuren. Je kunt ook verschillende combinaties uitproberen. Laat je inspireren of kies zelf jouw eigen Most Loved Twelve. Aan jou de keuze!

Wijzonol Most Loved TwelveWijzonol Most Loved Twelve

Binnenmuurkleuren


Op zoek naar een passende kleur voor je muren? Met de twaalf meest geliefde binnenmuurkleuren wordt het makkelijker om een kleur te kiezen. Deze selectie van Wijzonol bestaat uit zowel rustige als meer uitgesproken kleuren voor binnen. Perfect voor mooie kleurcombinaties in je woonkamer, slaapkamer, eetkamer of hal.


Buitenkleuren


Met de selectie van de 12 meest geliefde buitenkleuren geef je jouw huis een traditionele kleur of eigentijdse uitstraling. Je vindt hier populaire gevelkleuren, zoals RAL 9001 en RAL 7016.


Heldere kleuren


Op zoek naar een heldere, frisse kleur die nét even anders is? Dan is dit jouw kleurselectie. Met krachtig rood, helder blauw en vrolijk geel creëer je speelse accenten in jouw interieur. 


Vergrijsden 


Rustig, ingetogen en soms een zakelijke uitstraling: dat zijn de twaalf meest geliefde vegrijsden van Wijzonol. De perfecte kleuren voor je hal, toilet of (thuis)kantoor, maar ook als kalme kleur in je woon- of slaapkamer. 


Lichte naturals


De Most Loved Twelve lichte naturals passen bij elke sfeer en stijl. Met lichte aardetinten geef je jouw interieur warmte en persoonlijkheid. 


Donkere naturals


Breng diepte en spannende accenten in jouw interieur met de twaalf meest geliefde donkere naturals. Met de grijsbruine en legergroene tinten uit dit palet haal je op subtiele wijze de natuur in huis.Rust- en balanskleuren


Wil je een harmonieus interieur creëeren? De twaalf rust- en balanskleuren uit de Most Loved Twelve van Wijzonol brengen warmte, zonder zelf de boventoon te voeren. Alle tinten zijn goed te combineren met accentkleuren voor meer diepte en contrast. 

 

Wijzonol Most Loved Twelve online bestellen 


Heb jij jouw favoriete Wijzonol Most Loved Twelve gekozen? Of heb je jouw eigen selectie kleuren samengesteld? Bestel je Wijzonol verf gemakkelijk online. Wij mengen alle Most Loved Twelve kleuren voor jou in het gewenste product. Je vindt alle Wijzonol Most Loved Twelve kleuren onder 'Wijzonol Inspiration' in onze kleurenwaaier. Twijfel je nog over een kleur? Bestel dan eerst de Wijzonol Muurverf Tester en test de kleur gemakkelijk bij jou op de muur.

Shop Wijzonol Most Loved Twelve 

 1. Extreem mat!
  Wijzonol Muurverf Extra Mat
  Wijzonol Muurverf Extra Mat
  4.7 out of five star rating on Trustpilot
  13 reviews
  Vanaf Adviesprijs
 2. Wijzonol Muurverf Mat
  Wijzonol Muurverf Mat
  4.7 out of five star rating on Trustpilot
  42 reviews
  Vanaf Adviesprijs
 3. Wijzonol Wijzotex Mat
  Wijzonol Wijzotex Mat
  4.9 out of five star rating on Trustpilot
  11 reviews
  Vanaf Adviesprijs
 4. Wijzonol Muurverf Tester Mat - 250 ml
  Wijzonol Muurverf Tester Mat - 250 ml
  2 out of five star rating on Trustpilot
  1 reviews
  Vanaf Adviesprijs